Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben teli çok kullanıyorum wi fi ve gps nerdeyse hep açık.batarya iki gün zor gidiyo.sanırım yedek batarya almak şart
  • düz mantıkla hareket edersek wifi ve gps kullanmam 3g ile işim yok bu durumda şarjı 3 gün gidebilir sanırım
  • Bu modeli haftasonu eşime aldım. Cihazın klavyesi ve kullanımı gayet iyi ancak bizim bir sorunumuz var. Şöyle ki,

Telefonu aldıktan sonra What's Up Messenger yükledik. Bu programın kullanımı esnasında ve diğer programların kullanımı esnasında telefon aniden donup ya bizim tamamen kapatmamızı bekliyor ya da kendiliğinden restart atıyor. Aynı modeli işyerinde arkadaşım da kullanıyor ancak onunkinde bu tip bir soruna rastlamadık. (Arkadaşım HızlıAl üzerinden almıştı biz teknosadan aldık (Beyaz renkli olanı))

Bu telefonu kullanıp da bu sorunu yaşayan başka birisi var mıdır?

Bilgi olması açısından:

Model Number : GT-B7510
    Baseband Version : B7510JXKC2
    Kernel Version : 2.6.32.9-perf root@SE-S508#1
    Build Number : FROYO.JVKC2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne0c0de -- 17 Mayıs 2011; 16:10:18 >
  • what's appi kurmadan önce de var mıydı bu sorun? yoksa kurduktan sonra mı oluştu. programı silip biraz öyle deneyin isterseniz. en azından sorun çıkartan o mu anlamış olursunuz. bunun yanında What's appi nerden indirdiniz. sorunlu bi program olabilir mi? gerçi söylemenizden telefonun donanımsal bir sorunu olabileceğini düşündüm ama iyice emin olman gerekir. yazılımsalsa siz de çözersiniz de donanımsal bir sorunsa o zaman tamire gitmesi gerekir ya da ürün değişimi. sorununuz çözülse de çözülmese de buraya yazmanızı isterim
  • Elbette bildireceğim de what's up ı android market den indirdim. tamamen yasal olan hali ile yani. iPhone dan jailbreak işlemine alışığım ancak daha android cihazına hiç anti yasal bir yaklaşımda bulunmadım :)

Büyük umutlarla aldığımız bu ilk android cihazında büyük hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim
  • peki kulaklık ses kalitesi nasıl ?
  • Telefon biraz buyuk degilmi ?
  • Sayın ne0c0de bendeki telefonda sizin telefonunuzla aynı seri kodlara sahip. ben telefonuma bir kaç uygulama yukledim. ama henuz bir takılma veya resetleme sözkonusu olmadı. yalnızca dikkatimi ceken nokta telefona igo yukledim. gectigimiz hafta sonu istanbulda idim. epeyce işimi gördü. navigasyon acıkken aynı zamanda cagrı geldiğinde veyahutda rehberde gezindiğiniz de veyahut da baska bir uygulama actığınızda epeyce bir yavaslama söz konusu. bunun haricin de ne deri kılıf ne ekran jelatini nede slikon koruyucu kılıf piyasa da henuz yok.
  • whatsapp bende yüklü kullanıyorum her hangi bi donmayla karsılasmadım hatta bugune kadar hiç donmadı telefon 800 mhz işlemciyi bence gayet iyi kullanıyor telefon ekran 16m olsaymıs cok daha iyi olurmus ama 256k gözünüz alısınca rahatsız etmiyor. bir çok uygulama yükleyip kaldırıyorum deneme amaclı herhangi bi yavaslamayla karsılasmadım. bana göre tek eksisi ekranın en aşağısına hafif kuvvetli sekilde dokununca piksel dalgalanması oluyor cok az. acaba kullanan arkadaslardan bi kacı bunu deneyebilir mi özellikle siyah arka planda görebilirsiniz. Bunun dısında herhangi bi sorunuz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım gerek telefonla gerek lazım olan uygulamalarla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnshn

whatsapp bende yüklü kullanıyorum her hangi bi donmayla karsılasmadım hatta bugune kadar hiç donmadı telefon 800 mhz işlemciyi bence gayet iyi kullanıyor telefon ekran 16m olsaymıs cok daha iyi olurmus ama 256k gözünüz alısınca rahatsız etmiyor. bir çok uygulama yükleyip kaldırıyorum deneme amaclı herhangi bi yavaslamayla karsılasmadım. bana göre tek eksisi ekranın en aşağısına hafif kuvvetli sekilde dokununca piksel dalgalanması oluyor cok az. acaba kullanan arkadaslardan bi kacı bunu deneyebilir mi özellikle siyah arka planda görebilirsiniz. Bunun dısında herhangi bi sorunuz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım gerek telefonla gerek lazım olan uygulamalarla...

o zaman ufak bir inceleme deneyim yazısı yazarsanız mutlu olurum. kız arkadaşıma almak istiyorum. o da tipini çok beğendi özellikleri de iyi. çözünürlük dolayısıyla çalıştıramadığı uygulamalar var mı. yazacaklarnızda daha çok uygulamalar üzerinde durursanız sevinirim

• APPPLANET 2.7.9 diye bi market kullanıyorum ücretli programların hepsini ücretsiz bi şekilde indirebiliyosunuz. Çözünürlük yüzünden sadece çok sevdiğim angry birds oyununu çalıştıramadım onun dısında henüz bi uygulama sorunu yaşamadım. Bi bayan için beyaz renginin daha şık olacağını düşünüyorum. Telefonda hissettiğim eksiklerin hemen hemen hepsini yazılımlarla halledebildim flash gibi donanımsal eksiklikler hariç, telefonu ters cevirince susması gibi ya da sallayınca çağrıyı reddetme... telefonun kendinden gelen office programı dosyaları düzenlemeye izin vermiyor fakat bu da programla çözülebilen bi sorun.
    Oyunlarda ekran kalitesi kendisini biraz hissettiriyor fakat yine de oynanılmayacak düzeyde değil tabiki. Mailleri okuma konusunda çok basit ve kullanışlı bi arayüzü var. Tarayıcı olarak opera mini kullanıyorum gerek video izlemede gerek flashlı sitelerde hiç bi sorun yaşamadım. Aklıma gelenler şimdilik bunlar yine bi sorunuz olursa cvplarım..

• ben yine de şu telefonuhttp://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=48852631&mpage=1#48895085
    bekleyeceğim nasıl olsa ikiside android ikiside 3.2mp tek farkla sony walkman telefon kullanıcı arkadaşlara ses kaltesi nasıl diye sormuştum tenezzül edip cevap yazan olmadı sağlık olsun herkes farklı amaçlarlarla alıyor telefonu yine de alınası bir telefon
  • e71'den bu telefona gecmeyi dusunuyorum, benim icin en onemli konu sarj.
    her aksam sarj edecegim bir telefon istemiyorum.

bir arkadas yazmis wifi ve gps acikken 2 gune yakin gidiyor diye.
    sarjla ilgili baska bilgi verecek arkadas var mi?
  • bu arada video inceleme linkini koyalim:
    http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/videolari/Samsung-Galaxy-Pro-video-inceleme-.htm

incelemeyi cep telefonu yazilimlari basligi altinda tesadufen buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnshn

APPPLANET 2.7.9 diye bi market kullanıyorum ücretli programların hepsini ücretsiz bi şekilde indirebiliyosunuz. Çözünürlük yüzünden sadece çok sevdiğim angry birds oyununu çalıştıramadım onun dısında henüz bi uygulama sorunu yaşamadım. Bi bayan için beyaz renginin daha şık olacağını düşünüyorum. Telefonda hissettiğim eksiklerin hemen hemen hepsini yazılımlarla halledebildim flash gibi donanımsal eksiklikler hariç, telefonu ters cevirince susması gibi ya da sallayınca çağrıyı reddetme... telefonun kendinden gelen office programı dosyaları düzenlemeye izin vermiyor fakat bu da programla çözülebilen bi sorun.
    Oyunlarda ekran kalitesi kendisini biraz hissettiriyor fakat yine de oynanılmayacak düzeyde değil tabiki. Mailleri okuma konusunda çok basit ve kullanışlı bi arayüzü var. Tarayıcı olarak opera mini kullanıyorum gerek video izlemede gerek flashlı sitelerde hiç bi sorun yaşamadım. Aklıma gelenler şimdilik bunlar yine bi sorunuz olursa cvplarım..

sağolasın valla söylediklerin için. ben de beyaz rengi daha çok yakıştırıyorum ama kız arkadaşım fondöten izi olur mu diye tereddüt etti. tabi bizim aklımıza gelmez böyle bişi :) artık o bi tercih yapacak. bi de ninjump diye bi oyun var onu deneme fırsatı bulabildiniz mi? bu oyunun hastası oldu da. çalıştırıyosa çok güzel. çalıştırmıyosa da yapacak bişi yok.

• şarj konusunda maalesef e71 kadar başarılı değil wifi-gps 30 dk konusma ile iki günü zor cıkarıyorum. Bu arada ninjump'ı az önce kurdum denedim gayet iyi çalışıyor baya da eğlenceliymiş :)
  • Droid Pro kopyasi, standard Semsang isi.

what's app messenger: reset sonrasi desktop uzerindeki logosu kayboluyorsa, cihazda 2.2 kurulu oldugu icin direkt hafiza kartina kuruluyordur. ancak wam, sistem bellegine kurulu olmak istedigi icin zorla kendini kapatma gereksinimi duyuyordur. ana bellege kurun. root gereklidir.

hafiza kartina format atin fat32 olsun. onceden, kart icerigini yedekleyin.

hicbir uygulama kurmadan sarji fulleyip, hard reset atin, kurulum safhasina geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi
    sağolasın valla söylediklerin için. ben de beyaz rengi daha çok yakıştırıyorum ama kız arkadaşım fondöten izi olur mu diye tereddüt etti. tabi bizim aklımıza gelmez böyle bişi :) artık o bi tercih yapacak. bi de ninjump diye bi oyun var onu deneme fırsatı bulabildiniz mi? bu oyunun hastası oldu da. çalıştırıyosa çok güzel. çalıştırmıyosa da yapacak bişi yok.

kız arkadasının tereddütüne hak veriyorum. telefonun ekranı ve kendisi çok geniş olmasından mütevellit uzun konuşmlarda her telefon gibi zaten kulak ve yanağın ısınmasına neden oluyor. birde istanbul gibi nemli ve sıcak yerlerde telefon görüşmesi bittikten sonra cihazın ekranın da su damlacıklarını görebiliyorsunuz. o yuzden bu telefonu samsung hm 1500 tipin de bir kulaklıkla kullanmak daha akıllıca olur diye düşünüyorum. ama bu da buletooth un acık olması nedeniyle maksimum şarj süresine etkisi olacaktır.

telefonun sesi ile ilgili soru soran arkadasa da sunu söyleyebilirimki; görüşmelerim de herhangi bir sıkıntı yasamadım. çok çok üst düzey bir kulağım olmadığından telefonun sesi ile ilgili olumsuz bir şey de söyleyemem. ama vasatın üzeri denebilir.

*-* benim merak ettiğim çağrı yapmayı dokunmatik ekrandan değil de klavye tuslarından herhangi birisi ile yapabiliyormuyuz ?
    *-* Çağrı sonlandırmayı telefonun kapatma tusu ile yapabiliyoruz.
    *-* Ayrıca google latitude kullanan varmı ? Ayrıntı verebilirmi ?
    *-* Dün telefon malzemeleri satan toptancıya gittim. Deri Kılıf, Slikon Case, ve Ekran Jelatini için ama maalesef hala gelmemiş. Bu konuda çözüm geliştiren veya yurtdışı kaynak önerilerini bekliyoruz.

• bende yakın zamanda bu telefonu almayı planlıyorum keşke kamerası biraz daha iyi ve flaşlı olsaydı çok daha iyi olurdu.
  • gecen gun teknosada telefonu inceledim.
    beyaz rengini cok begendim.
    bir de siyah rengi varmis ama stokta olmadigi icin gosteremedi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.