Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj olayı kötüymüş ama ekran ışığı yarıda kullanılarak vesaire bu süre uzatılabilir wifi mesela kapalı tutulur gps de aynı şekilde. bu tarz yöntemler vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediciler

şarj olayı kötüymüş ama ekran ışığı yarıda kullanılarak vesaire bu süre uzatılabilir wifi mesela kapalı tutulur gps de aynı şekilde. bu tarz yöntemler vardı

Tabiiki uzar. Mesela ben duvar kağıdını animasyonsuza çevirdim o bile etkiledi.. Ekran ışığı düşürülür, GPS ve Wi-Fi fazla kasılmazsa süre uzatılır..

Ben hergün ve çok fazla kullandığım için (elimden düşmüyor neredeyse..) anca bir gün gidiyor ama bu süre kullanım azalınca ve çeşitli önlemlerle 2-3 güne çıkabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giannizzero -- 14 Haziran 2011; 9:19:30 >
  • arkadaşlar size dediğim şarj süresi zaten ekran ışığı %50 wifi ve gps i hiç kullanmazken 1 gün zor gidiyor bu telefonu kullanan arkadaşların pil ömrü konusunda bilgi geçmelerini rica ediyorum ben bugun servise gönderiyorum cihazımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FokusPokus
    arkadaşlar size dediğim şarj süresi zaten ekran ışığı %50 wifi ve gps i hiç kullanmazken 1 gün zor gidiyor bu telefonu kullanan arkadaşların pil ömrü konusunda bilgi geçmelerini rica ediyorum ben bugun servise gönderiyorum cihazımı.

taskkiller kullanıyormusunuz cihazda?pil zamanla açabilir kendini androidli telefonlarda 1 gün gayet normal bir süre ama hic cihaza dokunmadan bukadar gdiyorsa bir sorun olabilir fakat servise göndermeden önce biraz daha deneme yapın cihazda derim
  • igo denen navigasyon programının galaxy pro için olanı var mı ?
  • Android li telefonlarda şarj süreleri konusuna katılıyorum. Bu süre normal...

Bu arada Msn Messenger türü bir program yükleyip kullanan var mı? Android market de göremedim?
  • ben de 497 liraya bimeksten aldığım cihazla aranıza katılmış bulunmaktayım :) profesyonel bir telefon kullanıcısı olarak bu topicte herkese yardım etmeye çalışacağım.

şarjının az gittiğini düşünmüyorum. 3gyi kapatırsanız iyi gidiyor bence. tabi sürekli oyun oynarsanız ayrı mesele. ayrıca wireless ı da kullanmayacağnız zaman kapalı tutun. ekranın ışığını en düşük seviyeye getirip hareket sensörünü de kapatın. ekrana animasyonlu duvar kağıdı koymayın. hatta sizi rahatsız etmeyecekse arka plan sadece siyah renk solid bir arka plan olsun. ayrıca titreşimi kapatmak da şarj süresini uzatır. he bir de arkadaşın söylediği gibi task manager programına girip kullanmadığınız programları devamlı olarak kapatmanız gerekiyor. bunun haricinde aklıma şu an birşey gelmiyor fakat bu telefonun pili normal kullanımda 2.5 3 gün gider rahat ;)

igo navigasyon programı tabii ki bu telefon için de var. marka olarak düşünmeyin telefonların program uyumluluğunu. işletim sistemi olarak düşünün. bu telefonda 2.2 froyo var ve igo da çalıştırır.

microsoft daha android telefonlar için msn programı yayınlamadı. o yüzden markette göremezsiniz. fakat alternatif programlar var. bu programlar içinde de en çok "msn talk" programı tavsiye ediliyor. benim daha deneme şansım olmadı ama denediğimde izlenimlerimi paylaşırım.

• 3g yi nereden kapatıyoruz bir turlu bulamadim. hareket sensörunu nereden kapatiyoruz onuda bulamadim sarj 1 gun zor gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

3g yi nereden kapatıyoruz bir turlu bulamadim. hareket sensörunu nereden kapatiyoruz onuda bulamadim sarj 1 gun zor gidiyor

menü-> ayarlar-> kablosuz ve ağlar-> mobil ağlar-> sadece 2g ağlarını kullandersen 3 g kapanır
  • hareket sensörünü de uyarılar penceresi var ya telefonda ekranda gözükmeyen ama en yukarıdan aşağı çektiğimizde ortaya çıkan menü orda otomatik döndürme ordan kapatabilirsin
  • Üstâd 3G nin kapatılmasının ne gibi eksileri olur?

Bir de Flash desteği var diyor ama Android market de göremiyorum. İndirmek için ne yapılmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giannizzero -- 16 Haziran 2011; 14:36:04 >
  • isallah böyle uzun gider şarj. wifi 2 3 saat bloetooth 1 2 saat açıkken ekran parlakligi orta derecede gunluk 30 dakka konusma 5 sms 3g acik hareket sensoru acik durumda sabah şarjdan cikardigim telefon aksam 6 da 7 de %15 uyarisi verdi.

simdi hepsini kapadim isallah 2 gun gider.

bildigim kadariyla flash destegi yok.

sarj haricinde bence 10 numara telefon hatta kullandigim en iyi telefon. klavyesi ve ayni anda dokunmatik olusu harika
  • 3gyi kullanmıyorsanız kapatılmasının hiçbir eksi yönü yok.

ben söylediğim gibi kullanıyorum. telefonu dün gece şarjettim şu an full gösteriyor. hem de wireless ile birsürü şey indirmeme rağmen. yani dediğim gibi şarjı 3 gün gider.

telefonumuzun flash desteği var diye biliyorum. telefonunuzu bilgisayar usb ile bağlayın kies i çalıştırın ve bu linkten yükleye tıklayın. eğer uyumluysa iner zaten değil derse de flash desteği yok demektir.
  • Dediğiniz şekilde indirmeye çalıştığımda "Bu öğe cihazınız için belirlenen ülkede yüklenemez" uyarısı alıyorum üstâd nedendir ki bu olay?
  • quote:

isallah böyle uzun gider şarj. wifi 2 3 saat bloetooth 1 2 saat açıkken ekran parlakligi orta derecede gunluk 30 dakka konusma 5 sms 3g acik hareket sensoru acik durumda sabah şarjdan cikardigim telefon aksam 6 da 7 de %15 uyarisi verdi.

sarj haricinde bence 10 numara telefon hatta kullandigim en iyi telefon. klavyesi ve ayni anda dokunmatik olusu harika

bu telefon kız arkadaşımda olduğu için bu başlığı takip ediyorum bende de galaxy ace var. 3g aslında sadece internete girerken ya da görüntülü konuşma yapacaksanız işe yarar. 2 alette de ön kamera olmadığı için görüntülü işini kenara koyarsak bende 3g açıkken günde 2 kere şarj ettiğimi bilirim. artık ben de internete girmeyeceksem 2g kullanıyorum. kısa bi süre bakıp çıkacaksam yine 2g uzun uzun sörf yapacaksam 3gyi açıyorum. tabi ortamda wi-fi yoksa. wi-fi bile 3gden daha az enerji emiyor. bluetoothu sanırım kulaklık var onun için yolda kullanıyorsunuz. o da şarjdan götürür ama bir 3g değil. anlattıklarınızdan şarjınızın bir günü rahat çıkarmasını bekliyorum. zaten siz bile bugün farketmişsinizdir şarjın daha iyi gittiğini. telefonun flash desteği yok tıpkı ace gibi. çünkü bu telefonlarda kullanılan işlemci flashı desteklemiyor ancak adobe açıklama yaptı ace için flash desteği vereceklermiş. aynı işlemci bu telefonda da kullanıldığı için ben proya da flash geleceğini düşünüyorum. ama bunun bir kötü tarafı var flash demek şarjın sömürülmesi demek. iyi olansa bildiğim kadarıyla android cihazlarda flash varsa sanki bluetooth gibi açıp kapayabiliyorsunuz. flashın çok gerekli olmadığı sitelerde kapatılarak şarjdan kazanım sağlanabilir. bu arada oyun ve uygulamalar için yine bu forumda samsungun altında ace/gio oyun program başlığına bakabilirsiniz. uygulamalarda hiç problem yok nadir olarak bazı oyunlarda ekran çözünürlüğünden dolayı çalıştırmama olabiliyor. bu başlık baya işinize yarayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Titanio

Dediğiniz şekilde indirmeye çalıştığımda "Bu öğe cihazınız için belirlenen ülkede yüklenemez" uyarısı alıyorum üstâd nedendir ki bu olay?

bu uyarıyı markette alıyorsun sanırım. valla hiç denk gelmedi bana. neden bilmiyorum ama market bazen saçmalayabiliyor. daha önce indirip sildiğim go weather uygulamasını dün arattım market eşleşen bişi yok dedi. bugün markette arama bile yapamadım arkadaşımda da ace vardı onla denedim arama yapılıyordu. sonra bi daha denedim bende de oldu. senin sorunun da marketten kaynaklanan geçici bir şey olabilir. o yüzden sonradan bir daha dene istersen. yada diğer forumlarda sor belki başına gelip de çözüm bulan vardır
  • quote:

Dediğiniz şekilde indirmeye çalıştığımda "Bu öğe cihazınız için belirlenen ülkede yüklenemez" uyarısı alıyorum üstâd nedendir ki bu olay?

ben de denedim de telefonunuz bu uygulamayı desteklemiyor diyor. demek ki şu an flash desteklemiyor telefon. ama youtube ve izlesene gibi sitelerin kendi uygulamaları var. bunları kullanarak video izleyebilirsiniz. örneğin ben ezel dizisiniwww.youtube.com/ezel den izliyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

isallah böyle uzun gider şarj. wifi 2 3 saat bloetooth 1 2 saat açıkken ekran parlakligi orta derecede gunluk 30 dakka konusma 5 sms 3g acik hareket sensoru acik durumda sabah şarjdan cikardigim telefon aksam 6 da 7 de %15 uyarisi verdi.

bu telefon kız arkadaşımda olduğu için bu başlığı takip ediyorum bende de galaxy ace var. 3g aslında sadece internete girerken ya da görüntülü konuşma yapacaksanız işe yarar. 2 alette de ön kamera olmadığı için görüntülü işini kenara koyarsak bende 3g açıkken günde 2 kere şarj ettiğimi bilirim. artık ben de internete girmeyeceksem 2g kullanıyorum. kısa bi süre bakıp çıkacaksam yine 2g uzun uzun sörf yapacaksam 3gyi açıyorum. tabi ortamda wi-fi yoksa. wi-fi bile 3gden daha az enerji emiyor. bluetoothu sanırım kulaklık var onun için yolda kullanıyorsunuz. o da şarjdan götürür ama bir 3g değil. anlattıklarınızdan şarjınızın bir günü rahat çıkarmasını bekliyorum. zaten siz bile bugün farketmişsinizdir şarjın daha iyi gittiğini. telefonun flash desteği yok tıpkı ace gibi. çünkü bu telefonlarda kullanılan işlemci flashı desteklemiyor ancak adobe açıklama yaptı ace için flash desteği vereceklermiş. aynı işlemci bu telefonda da kullanıldığı için ben proya da flash geleceğini düşünüyorum. ama bunun bir kötü tarafı var flash demek şarjın sömürülmesi demek. iyi olansa bildiğim kadarıyla android cihazlarda flash varsa sanki bluetooth gibi açıp kapayabiliyorsunuz. flashın çok gerekli olmadığı sitelerde kapatılarak şarjdan kazanım sağlanabilir. bu arada oyun ve uygulamalar için yine bu forumda samsungun altında ace/gio oyun program başlığına bakabilirsiniz. uygulamalarda hiç problem yok nadir olarak bazı oyunlarda ekran çözünürlüğünden dolayı çalıştırmama olabiliyor. bu başlık baya işinize yarayacaktır.

söylediğin gibi wireless 3gden çok daha az enerji harcıyor. o yüzden mümkün olduğunca -internet gerektiğinde- wireless kullanmak gerek 3g yerine. nette dolaşırken flash da resim de kapatılabilir. ve hem sayfaların hızlı yenilenmesi hem de uzun pil ömrü sağlanabilir.

oyun isteyenler samsung apps'den angry birds ü ücretsiz olarak indirebilir. bence o oyundan sonra başka oyuna gerek yok. tabii bende psp var o zaten telefonla oyun oynamıyorum o ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

bu uyarıyı markette alıyorsun sanırım. valla hiç denk gelmedi bana. neden bilmiyorum ama market bazen saçmalayabiliyor. daha önce indirip sildiğim go weather uygulamasını dün arattım market eşleşen bişi yok dedi. bugün markette arama bile yapamadım arkadaşımda da ace vardı onla denedim arama yapılıyordu. sonra bi daha denedim bende de oldu. senin sorunun da marketten kaynaklanan geçici bir şey olabilir. o yüzden sonradan bir daha dene istersen. yada diğer forumlarda sor belki başına gelip de çözüm bulan vardır

telefondaki markette en popüler ücretsiz 100 uygulama gösteriliyor (sayı tam 100 olmayabilir fakat yaklaşık 100dü) bu en popüler uygulamalar da sürekli değişebilir. o yüzden bazı günlerde aramada çıkan şey başka günlerde çıkmayabilir. eğer programların tüm listesini istiyorsanız market.android.com a girip telefonunuzdaki kullandığınız google hesabıyla programları seçebilir ve indirme listesine alabilirsiniz. sonra telefonda internet bağlantısı olduğunda o programlar otomatik olarak indirilir.

• Telefonu bugun sabah saat 8 de şarji tam dolmus sekilde fisten cikardim fic wrialles kullanmadim wifiyide acmadim 3g de kapali sadece 15 dakikalik bir görusme yaptim.
    Tüm bunlara ramen cihaz 23.30 da pile takin uyarisi verdi anlamadim gitti. hicbirsey yapmama ragmen 15 saat zor gidiyor bunun nedeni ne olabilir telefonmu bozuk pilmi bozuk.
    alali daha 4 gun oldu her aksam sarja takiyorum ertesi aksam gene bitiyor.
  • Merhaba

Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bimeks ile ilgili bir sorum var. Bilgi verebilrseniz sevinirim

Bimeks bu telefonu hangi distribütörün garantisi ile satıyor? Paralel ithalat mı?

quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

ben de 497 liraya bimeksten aldığım cihazla aranıza katılmış bulunmaktayım :) profesyonel bir telefon kullanıcısı olarak bu topicte herkese yardım etmeye çalışacağım.

şarjının az gittiğini düşünmüyorum. 3gyi kapatırsanız iyi gidiyor bence. tabi sürekli oyun oynarsanız ayrı mesele. ayrıca wireless ı da kullanmayacağnız zaman kapalı tutun. ekranın ışığını en düşük seviyeye getirip hareket sensörünü de kapatın. ekrana animasyonlu duvar kağıdı koymayın. hatta sizi rahatsız etmeyecekse arka plan sadece siyah renk solid bir arka plan olsun. ayrıca titreşimi kapatmak da şarj süresini uzatır. he bir de arkadaşın söylediği gibi task manager programına girip kullanmadığınız programları devamlı olarak kapatmanız gerekiyor. bunun haricinde aklıma şu an birşey gelmiyor fakat bu telefonun pili normal kullanımda 2.5 3 gün gider rahat ;)

igo navigasyon programı tabii ki bu telefon için de var. marka olarak düşünmeyin telefonların program uyumluluğunu. işletim sistemi olarak düşünün. bu telefonda 2.2 froyo var ve igo da çalıştırır.

microsoft daha android telefonlar için msn programı yayınlamadı. o yüzden markette göremezsiniz. fakat alternatif programlar var. bu programlar içinde de en çok "msn talk" programı tavsiye ediliyor. benim daha deneme şansım olmadı ama denediğimde izlenimlerimi paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.