Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.. Cihaz bugün elime ulaştı (hizlial'dan aldım). Pek kurcalayamadım çalıştığım için ama ekran kalitesi vasat düzeyde bana göre. Htc hd2 kullanıyorum normalde. Kıyaslanamayacak düzeyde kötü kaldı samsung'un görüntüsü. İnceleyip alın derim. Almayı düşünen olursa belki ben bir iki haftaya satabilirim (memnun kalacak gibi gözükmüyorum).
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

Ama şu Telpa kadar ezik firma görmedim.
    Kafasına göre fiyat yazıyor.
  • Öncelikle mc_yassin hayırlı olsun detaylı bir inceleme bekliyoruz ekran o kadar kötü mü ben e71 ve bold 9000 kullanıyorum onlardan daha kötü ise soğurum cidden ancak diğer özellikleri bayaa iyi görünüyor
  • alanlara hayırlı olsun...

önde görüntülü konuşma için camera bulunmuyo heralde..
    dorumudur?
  • ekran 320-240 piksel, hd'ye göre gayet vasat kalması normal değil mi zaten

800-480 piksel nere, 320-240 nere. cihazın donanımı zaten belli, önemli olan bu fiyata verdiği özelliklerin hakkını veriyor mu?
    stabil mi sistem, ergonomisi iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Öncelikle mc_yassin hayırlı olsun detaylı bir inceleme bekliyoruz ekran o kadar kötü mü ben e71 ve bold 9000 kullanıyorum onlardan daha kötü ise soğurum cidden ancak diğer özellikleri bayaa iyi görünüyor

Yok be abi E71 den Bolddan cok daha iyi ben gördüm :)
  • Tamam niyeti bozdum alıcam şu anda en uygun fiyat trdukkan da peki site güvenilir mi daha önce alışveriş yapan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82
    Tamam niyeti bozdum alıcam şu anda en uygun fiyat trdukkan da peki site güvenilir mi daha önce alışveriş yapan oldu mu?

dun öğleden sonra gittim aldım. 554 TL faturasınıda veriyor. kredi kartına taksit de yapıyor. başarı garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagacity -- 5 Mayıs 2011; 12:16:30 >
  • bu telefon cok hosuma gitti cidden kızaksız ugrassız fiziki bir qwerty klavyeyi androidle birlestirmesi super dokunmatik ekranda sanal q klavye kullanmaya alısamadım bir türlü eziyet gibi geliyor arkadaş
  • kullanıcılardan detaylı bi inceleme gelmedi hala
  • Çok tipsiz geldi gözüme

Yine de Nokia E serisi düşünenler bu telefonu mutlaka incelemeli.
  • yok mu kullanıp da ayrıntılı inceleme yazabilecek olan. ben bugün üsküdar şengüllerde denedim. sim ve hafıza kartı takılı olmadığı için fazla kurcalayamadım. ilk izlenimimse dokunmatiği başarılı kamerası beklentisi yüksek olanlar için vasat ama kötü de değil. tuşlar geniş, elleri büyük olanlar da rahatlıkla kullanır. telefon hakkaten hafif ama bu biraz da sağlamlık hissi vermesini engelliyor. mesajları qwerty ile yazmak rahat ancak sanal klavye nerden aktive ediliyor bulamadım. çok da uğraşmadım sıkıldım desem daha doğru. piyasada çok yeni olduğu için pek çok yer varlığından bile haberdar değil. teknosada geçenlerde sormuştum ürün bilgisi var ama bulunduğu bir dükkan yok. fiyat belirlemişler ama 600tl. şengüller de 600tl dedi. sanırım her yer bu fiyattan satacak. biraz daha dükkanlara inerse daha da ucuza bulunabilir. tipi hoş donanım iyi bi de android olduğu için aslında bu fiyata kaçmaz gibi geliyo. bakalım kullananlar ne diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

alanlara hayırlı olsun...

önde görüntülü konuşma için camera bulunmuyo heralde..
    dorumudur?

yukarıda bir arkadaş önde kamera var demiş ama yanlış önde kamera yok
  • ben aldım 1 hafta felan olacak 554 TL trdukkan isimli internet sitesinin yerinden aldım. ilk kez dokunmatik bir telefon ve PDA kullanıyorum. o yuzden alışmaya calısyorum. GPS var navigasyon kurdum denedim. gayet guzel şimdilik. ama ekran konusunda bir yorumda bulunamıyorum HD desire si olan arkadas baktı dediki gayet guzelmiş dedi . Ayrıca kamerası vasat. qwerty klavyeye alısmaya calısıyorum. ekranda da klavyesi var biraz zor benim için. daha önce dokunmatik PDA tecrubesi olanların yorum yapmları daha sağlıklı olur. Navigasyon da şarjı çok yiyor. Slikon kılıf, Ekran koruma jelatini henuz piyasa da yok. ayrıca Android işletim sistemini de öğrenemeye calısıyorum. bu telefonla ilgili ipucu, kolay kullanım, yararlı bilgi vs bilgisi olan arkadaslar paylasırlarsa çok seviniriz.
  • Cihazı alıcaktım ancak türkçe karakter oladığını farkettim klavyede sanal klavyede halledilir ancak fiziksel klavyede türkçe karakter yok galiba alan arkadaşlar ürünün resmini koyabilir mi
  • gps ofis ve web prog nasıl
  • alanlardan ayrıntılı bi inceleme bekliyoruz ama nerdeyse entry bile girilmez oldu bu başlığa. ya alan yok ya da inceleme yapmaya üşeniyo millet
  • e63den geçiş için iyi bir telefon gibi duruyor darty de gördüm ama ekran kalitesi sanki pek iyi değildi ama net birsey diyemiyorum
  • aldım kullanıyorum.android market açık.çok güzel uygulmalr va.donma,kasılma vs yok telde.çöznürlüğün düşük olmaı sıkıntı değilse tavsiye ederim
  • Batarya durumu normal kullanım(günde 1 saate yakın telefon görüşmesi 30 dakika müzik ve tabii anlamsız kurcalamalar) ile ne kadar gider kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.Ben nokia e71 kullanmaktayım performans ve şarj konusunda cidden süper şarjı dediğim koşullarda 3.5 gün civarı gitmekte eğer bu cihazda öyle olursa üste para koyup alıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.