< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Note Fe cihazımı, Aralık 2017de aldım. Android 8 ile ve orjinal bataryayla halen kullanmaya devam ediyorum. Ekranın sağ edge menü kısmında dokunmatik de sıkıntı var ama o menüyü zaten kullanmıyorum. Ayrıca kalemle kullanımda zaten bu sorun da sıkıntı olmaktan çıkıyor. Batarya günü çıkarmıyor haliyle ama yerine takılacak bataryaların daha iyi performans vermeyeceği aşikar olduğundan değişim yapmıyorum. Android 8 ile daha ne kadar kullanırım bilmiyorum, bazı apk lar desteği kesti, yükseltmek de istemiyorum. Ayrıca ses kayıt apk sını kullanıyorum Android 9 da desteklenmediğinden o da engel önümde. Ama güncelleme yapmak zorunda kalacağım sanırım, Elektrikli araç aldım, onun şarj edebilmem için firmaların apklarını yüklerken bazılarını açmıyor. NoteFE en son hangi sürümü yüklediniz? ve nerden indirebilirim, Volte için CSC yükledim o nedenle ODİN ile yükleme yapmak durumundayım. |
Bazı insanlar söyleyeceği çok şey varken susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir. Kötülük yaptın mı kork , çünkü o bir tohumdur , ALLAH yeşertir karşına çıkartır.. Varlığı birşey kazandırmayan insanın yokluğu bir şey kaybettirmez... |
|
Ben de S23 Ultra aldım. Ama SIM kartı takmadım daha. Kulaklık çıkşı yok çünkü Ultra'da. Hem de Fe hâlen takılmadan çalışıyor. 2018'de almıştım. :) |
|
Kendi mesajım üzerinden sorayım. Note 23 Ultra'da tam ekran boyutunda ekran görüntüsü alamıyorum. Çok rahatsız edici. Note Fe'den sonra mı değişti bu? Ya da ne zamandır böyle acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Eylül 2024; 17:5:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Dostluk bir elma şekerine benzer.Yersin yersin sonunda sana KAZIĞI kalır&#8230;
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba. Fan edition Kılıf duruyor mu? Elinde fan edition uygun kılıf var mı spigen vs? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 17 Kasım 2024; 15:35:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
S23 Ultra aldım. Note FE de duruyor. FE'de mesaj yazarkenki akıcılığı henüz Ultra'da bulamadım. Leb demeden leblebiyi anlıyordu, düzeltiyordu. Ultra'nın klavyesi S5 klavyesi gibi davranıyor. Ayrıca Ultra'da ekran notu tam ekran olmuyor. En büyük hayal kırıklığı o oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefonu öve öve nazar değdirdik sanırım. Telefonu video izlemek için kullanıyorum. Önce ekran açılmadı, şarja taktım, şarj olmadı. Güç tuşu+ses tuşu vs kombinasyonları da çalışmadı. Şarja takıp bıraktım. Sabah baktığımda şarj ışığı yanıyordu. Telefon da açıldı. Fakat bir süre sonra kilitlendi ve kapandı. Tuş kombinasyonlarını denedim. Download mode ve cihazı sıfırlamak için kullanılan ekrana ulaştım. Wipe cache falan yaptım. Telefon sürekli kendini yeniden başlatma durumuna girdi. Format attım o da olmadı. Odin ile yükleme yaptım. Çok uzun sürdü, son aşamada FAIL hatası verdi. Download Mode'dan çıkmadan başka bir rom indirip denedim. Yine son aşamada FAIL hatası verdi. Telefonu yeniden başlatınca "An error has occurred while updating the device software." yazısıyla karşılaştım. Sanırım hatalı yazılım yükledim. Yüklemeler de çok uzun sürdü. Tekrar yapmayı deneyeceğim ama hangi yazılımı indirmem gerektiği hakkında yardımcı olan olursa çok sevinirim. Cihazın U sürümü vs varmış Açılmadığı için son yüklediğim yazılımı da bilmiyorum. Bir de G-st Samunlock adında bir yazılımdan bahsediliyor ama hepsi virüs kaynıyor, onu da indiremedim. Kısacası yardımlarınızı bekliyorum. ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikskareyim -- 5 Ocak 2025; 14:29:58 > |
|
|