Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.557
Cevap
216
Favori
1.555.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş
  • kapaklı kılıfı kullanmıyorum ,bu son çizilme muhabbetinden sonra taktım kapaklı kılıfı,kılıf ekrana temas etmiyor,nasıl bir tozdur ki kılıfla ekran arasındaki boşluğa sıkışsın ve çizik oyuk yapsın.kapak köşelerdeki sert slikon yükseltiye temas ediyor .ha cepte oluşan basınçla kapak ekrana değiyorsa olabilir ama bu kapaklı kılıf cebe koymak için bencede uygun değil.cebe girmez demiyorum cebe koymaya uygun değil,çanta kullananlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thexfiles78 -- 21 Mayıs 2018; 0:9:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim başımıza geldi, kılıftan olduğu kesin diyoruz, neyin iddası bu anlamadım, bu olay yeni birşey değil ki, varsa yabancı dilin gir bak yurtdışı forumlara, onlarca resimli kaynak var, ben bizzat yaşadım, bu şekilde bir kılıf kullanıyorsanız mutlaka ekran koruma camı takılı olsun.

Orijinalden alıntı: system electronıc

Bizim başımıza geldi, kılıftan olduğu kesin diyoruz, neyin iddası bu anlamadım, bu olay yeni birşey değil ki, varsa yabancı dilin gir bak yurtdışı forumlara, onlarca resimli kaynak var, ben bizzat yaşadım, bu şekilde bir kılıf kullanıyorsanız mutlaka ekran koruma camı takılı olsun.
    Merhaba aynen katılıyorum.Element değilde kumsal kum ne?Gerçekten ilginç bir madde olmalı.Üşenmedim TDK Sözlüge baktim böyle bir türkçe kelime yok yabancı dilde varmı dedim ordada yok.3-4 km yürüyeceksen gercekten o kilifla cihaz cebinde rahat olmayacaktır.Şimdiye kadar emsal cihazlar icin bu kiliflar uretildi sizin belirttiginiz kadar saçma bir sey hicbir forumda okumadim ya.Fantastik ötesi gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jabstam -- 21 Mayıs 2018; 0:23:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thexfiles78

gerekli düzeltmeyi yaptım yorumumda.bende cebe koymadan kapaklı kılıf bunu yapamaz diyorum.atar yapmana gerek yok
    Estağfurullah, atar falan söz konusu değil, insanlar yanlış bilgi sahibi olup, gereksiz bir masrafın altına girmesin, yazık günah. Bende ilk başıma geldiğinde çok şaşırmıştım, çok titiz bir kullanıcıyım, insanlar kılıfsız kullanıyor bir şey olmuyor da ben kılıf ile kullandım neden telefon delik deşik oldu diye kafayı yiyecektim. Dikkatli olsun herkes.

##0000# ile çözülmüyor belirteyim.
    Merhaba katılmıyorum.Defalarca ekran koruyucu cam deneniyor.E haliyle buda insan yapisi bir cam.Evdeki normal pencere camina o uygulamalari yapip sökün bakalim.Cam da herhangi bir deformasyon oluyormu olmuyormu.Yanliz resimlerde o kadar belliki o cihaz ekran ustune dusmus.Dustugu yuzeyden dolayi oyle olmus.Herhangi bir carpma dusme olmasa o cukurlar olusmaz.

Orijinalden alıntı: jabstam

Merhaba aynen katılıyorum.Element değilde kumsal kum ne?Gerçekten ilginç bir madde olmalı.Üşenmedim TDK Sözlüge baktim böyle bir türkçe kelime yok yabancı dilde varmı dedim ordada yok.3-4 km yürüyeceksen gercekten o kilifla cihaz cebinde rahat olmayacaktır.Şimdiye kadar emsal cihazlar icin bu kiliflar uretildi sizin belirttiginiz kadar saçma bir sey hicbir forumda okumadim ya.Fantastik ötesi gerçekten.

Alıntıları Göster
    Kum tanesi, tuz tanesi, küçük ve sert olan tüm tozlar bunu yapabilir. Gayet normal birşey, telefonun ekranı çizilmesin diye sertlestiriliyor ve sert malzemeler gevrektir. Fizik kitaplarına da bakın.

Sizce resimlerdeki çizilmeler nasıl oluştu?

10 km yol yürüdüm geçen pantolonum cebinde 1 kez bile rahatsız etmedi. Siz nasıl pantolon giyiyorsunuz?

Ekranın çizilmesi size niye fantastik geldi ki?

Ekranı çizme konusunda, bıçak keskinlemek gibi düşünün (eğer yaptıysanız tabii)

Ek olarak kapakta silikon var ama kapağın kendisi esnek ve silikon kapağın ekrana dokunmasını engelleyemiyor.

• jabstam J kullanıcısına yanıt
    Telefon düşmedi.

Niye yalan söyleyeyim

Herkes de expert olmuş

Orijinalden alıntı: jabstam

Alıntıları Göster
    Boş konuşup sağdan soldan vurmaya çalışıpta kendini yüceltme peşindesin. Kumsal kumu, plaj kumu, beton kumu ya da agrega her ne ise sana söyleyeceğimi söyledim TDK'dan kontrol yapmana gerek yok kafan bastı sonuçta ne demek istediğime Cümlenin sonunda hâlâ fantastiklikten bahsediyorsun. Kardeşim olay basit çok iddialısın dediğimi dene bakalım sonuç ne olacak?

Ben sana 3-4 Km derken kısa sürede sonucu görmen için söyledim, hala cepte rahat olmayacaktır diyor. Sanane milletin rahatlığından, karı milleti değiliz ki çantada taşıyalım? Kullanıcıların çoğu hangi kılıf kullandığına bağımlı kalmaksızın cebinde taşıyor o yüzden dediğim gibi boş yapma. Bir dene sonucu gör sonra gel buraya delikanlı gibi yaz bakalım fantastik olan neymiş kimmiş o zaman görürüz

Örnek :
    forums.androidcentral.com
    Screen scratched by sand at beach - Android Forums at AndroidCentral.com
    https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-7/729342-screen-scratched-sand-beach.html?amp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 21 Mayıs 2018; 0:59:13 >

• T Square kullanıcısına yanıt
    arkadaşım muhabbeti değişik yerlere çekiyosun,çanta taşımak karılığın göstergesimidir ben bir el çantası kullanıyorum neden mi çünkü sarj cihazımı,kulaklığımı,sigaramı çakmağımı,güneş gözlüğümü,oto teybi kafasını,anahtarlarımı ceplerime sığdıramıyorum..lafmı bu dediğin

Öylesine forum konularına bakarken yorumunuza denk geldim. Hem okuduğunuzu anlamamı?sınız hem de dalga geçmişsiniz. Gerçekten güldürdünüz gece gece. :)

Umarım bundan sonra kendinizle dalga geçtirmek yerine anlamadığınız sözleri karşınızdakine sorarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

arkadaşım muhabbeti değişik yerlere çekiyosun,çanta taşımak karılığın göstergesimidir ben bir el çantası kullanıyorum neden mi çünkü sarj cihazımı,kulaklığımı,sigaramı çakmağımı,güneş gözlüğümü,oto teybi kafasını,anahtarlarımı ceplerime sığdıramıyorum..lafmı bu dediğin
    Hacı sen yazdığım yazıdan bu anlamı mı çıkardın?

• neyse konu nereye geldi,sonuçta kapaklı kılıf arasına kaçan toz cepte kullanımda oluşan basınçla ekrana zarar verebilir görüşüne katılıyorum.oyarmı sorusuna ise aynı noktada sürekli dönüp durduysa oyabilir

"karı milleti değiliz ki çantada taşıyalım"ben yanlış anlamışım kusura bakma,buradan çantayı sadece karı milleti taşıyor manası çıkartmışım ben
    Öyle bir cümle kurdum ama bu erkekler çanta taşıyamaz hükmü ortaya koymuyor. Çoğunluk kesim cihazı cebinde taşıyor, kadınlarda genelde çantada taşıyor bunu ifade etmek için söyledim yanlış anlaşılmasın.

Çizik konusunda ise aynen dediğin gibi cihaz cepteyken kapak ve cam arasına sert toz parçası giriyor, cihaz cepte kasıldığı için baskı yaparak o tozun ekranı çizmesine sebep oluyor ve aynı noktada küçük hareketler oluşuyor üst üste devam ettikçe haliyle bulunduğu yeri oyuyor. Aynı şeyin cihazın kasası için de geçerli olduğunu söylemiştim. Burada başımıza gelen şeyi söylüyoruz birileri çıkıp "yaw öyle şey mi olur" deyip çıkıyor işin içinden. Ben deniz kenarında yaşıyorum rüzgarlı bir günde silikon kılıfın arasına kum girmiş, akşam cihazı temizleyim diye kılıfı bir çıkardım kasa 2 yerden derin şekilde oyulmuş. Yabancı sitelerde de bu sorundan dert yananlar var. Araştırıp görebilirsiniz.

• Telefonumu garantiye yollayacağım. Kutuda yollayacağım ancak full kutu yani tam içeriklimi yollamam gerekiyor yoksa sadece telefon yollasam yeterli oluyormu. Delta Servis için ?
    Delta dan sorguladığınızda ithal tarihi yazıyorsa bu gün yarın kayıt işlemleri yapılır bence rahat olun sıkıntı yok yani ama siz ara sıra e devlet üzerinden 2 imei no sunu yinede sorgulayın daha sonra uğraşmassınız. Güncellemeyi yaptınızmı. Bir sorun yoktur kanımca

ayarlardan hızlı şarjı telefonu ilk aldığımda kapattım.
    Yaklaşık 1,5 saatte %100 şarj oluyor telefon
    .

Bu normal mi?
    Sanki hızlı şarj oluyormuş gibi hissettim.

Sizlerde durum nasıldır?

bir goz at istersen

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.