< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N4F -- 19 Ekim 2021; 20:9:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1255. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vrs high pro shield aldım gayet güzel kılıf teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun galiba şarj soketi bozuldu. 6 saatte şarj oluyor ve kablo şarj yuvasında durmuyor. Istanbulda önerebileceğiniz yer var mi yoksa kablosuz şarj i kullanmak mi daha mantikli?
Kabloyu değiştirmeyi denediniz di mi?
ilk onu denedim hocam ama maalesef sonuç değişmedi.
Sizin sorununuz muhtemelen şarj soketinin içerisine toz pislik vs. birikmesi olabilir. Bir iğne yardımıyla şarj soketinin içindeki birikmiş tozları dikkatlice çıkarmayı deneyebilirsiniz.
Elinde Spigen marka kılıflar olup satacak olan var mı?
.quote:
Orijinalden alıntı: N4F
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N4F -- 19 Ekim 2021; 20:9:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Var. Spigen Neo Hybrid. Sıfır şekilde kutusunda bekliyor. Düşünürseniz konuşalım.quote:
Orijinalden alıntı: Av.SaulGoodman
Elinde Spigen marka kılıflar olup satacak olan var mı?
Rica ederim hocam beğenmenize sevindim.
-
Merhaba arkadaşlar. 3 yılı aşkın bir süredir note 7 fe kullanıyorum gayet de memnunum. 1 yıl önce orjinal şarj cihazını kaybettim. Baseus marka adaptör ve ugreen marka tye-c kablosu kullanarak hızlı şarj ediyorum telefonu. Gel gelelim 1 aydır şarj tutmamaya başladı telefon. Çok kısa bir süre içerisinde %50 seviyelerine geliyor ve sonra birden kapanıyor. Şarja taktığım zaman da yarım saat içinde tekrar %100 şarj oluyor. Kullanırken arka kapağın ciddi derecede ısındığını da fark ettim. Telefon tamircisi bir arkadaşa verdim orjinal sıfır batarya takarak değişim yaptı. Fakat sorun aynı şekilde devam etti. Arkadaşa tekrar verdim o da bir başka tamirci arkadaşına vermiş. 5gün de onda kaldı telefon değişen bir şey olmadı.
Belki aynı sorunu yaşamış ve bir çözüm bulmuş olan varsa diye buraya yazmak istedim. Yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim.
-
-
geçmiş olsun üzücü bir durum :(
konu dışı birşey soracaktım, resimdeki kulaklık silikonları o kulaklığa ait değil de alakasını merak ettim?
-
.quote:
Orijinalden alıntı: N4F
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N4F -- 19 Ekim 2021; 20:9:6 >
Teşekkür ederim severek 3.5 yıl kulladığım bir telefondu telefona ve kayıtlı bilgilerime üzüldüm.
Şimdi yola Samsung S20 SD Fe ile devam ediyorum memnunum.
Kulaklık slikonlları orjinal kendi slikonlarıdır
-
Hocam özelden yazmıştım sanırım gözden kaçtı
Sadece kutu içerisindeki dönüştürücüleri satmayı düşünür müsünüz
Geçmiş olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orijinal batarya bulamıyorsanız yan sanayi bayaryayı deji alın, birde samsungların bataryaları kalibre ediliyor *#0228# yes ile. bataryayı komple bitirip şarj ediyorsunuz yeşil yanınca 1 saat şarjda kalıyor vs google da ayrıntılı bilgi var.
üç yılı aşkın süredir severek kullanıyorum, bugün öğleden sonra peş peşe 5 kez kapandı açıldı , biraz endişe duydum acaba neden diye, arkadaşın biri hafıza dolmuştur vs dedi, biraz proğram sildim vatsap geçmiş vs. 2gb temizledim şu an kapanmıyor ama endişem sürüyor acaba yine kapanır reset atarmı çok can sıkıcı yarım saat idi, asla yaşamak istemiyorum, başına gelen varsa paylaşabilirmi saygılar.
-
Arkadaşlar elinde ana kartı sağlam, batarya ve ekranı kırık telefon olan var ise boşa yatmasın , benim ana kart muhtemelen değişecek , ücreti mukabilinde ana kartı sağlam kullanmayan arkadaş var ise cihazına talibim .Ya da sıfır gibi tertemiz cihazımı sadece sık reset atıyor diye satmak zorunda kalacam, öldü parasına gitmesin işine yarayan olursa bu haliyle değeri ile de verebilirim.
-
Deji batarya kullananlar memnun mu? Biliyorlarsanız ekran sürelerini paylaşabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X