teşekkürler.... |
SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1253. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan-39Bende aynı sorunu yaşamaktayım Ana menülerin koyu siyah görüntü olan kısımları geceleri yeşilimsi bir görünüm almaya başladı. Herhangi bir siyah fotolarda sorun yok cihazın menülerindeki siyah olan kısımlarında yeşilimsi bir görüntü olmakta
Sizde sorun hala devam ediyormu?
-
evet arkadaşımda sorun devam ediyor gece modunu kapattı mecburen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan-39evet arkadaşımda sorun devam ediyor gece modunu kapattı mecburen
Cevap için teşekkürler.
-
Bir çözüm bulabilirseniz bana da çıtlatırsanız memnun olurum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
*#0*#'dan black kısmına geldiğinizde yine yeşil gibiyse simsiyah değilse yapacak bir şey yok ama eğer simsiyahsa google playden hex themer diye uygulamayı satın alıp temanın ana rengini pitch black #000000 olarak ayarlarsanız sorun kalacağını sanmıyorum. Rootlu ve kernelli cihazlarda da pwm flicker free açılıp çözüm yolu denenebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan-39Bir çözüm bulabilirseniz bana da çıtlatırsanız memnun olurum :)
Tabiki
-
quote:
Orijinalden alıntı: gurkanyal*#0*#'dan black kısmına geldiğinizde yine yeşil gibiyse simsiyah değilse yapacak bir şey yok ama eğer simsiyahsa google playden hex themer diye uygulamayı satın alıp temanın ana rengini pitch black #000000 olarak ayarlarsanız sorun kalacağını sanmıyorum. Rootlu ve kernelli cihazlarda da pwm flicker free açılıp çözüm yolu denenebilir.
Test ekranında siyah kısımları siyah görünüyor fotolarda da sorun yok ama menüde siyah fonlu kısımlarda malesef yeşilimsi bir görüntü oluşuyor yaklaşık 3 yıldır gece modunda kullanıyordum şuan gece modunu kapayarak kullanmaktayım. Sizin önerinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim
-
tam siyahlar simsiyah fakat koyu griler yeşile çalıyor maalesef
-
Simsiyahlarda sorun yoksa dediğim temayı kullanabilirsiniz google playden satın alın yada bir yerden bulun tamamen özelleştirmenize olanak sağlıyor gri renklerden kurtulursanız çözüleceğine inanıyorum ben.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gurkanyalSimsiyahlarda sorun yoksa dediğim temayı kullanabilirsiniz google playden satın alın yada bir yerden bulun tamamen özelleştirmenize olanak sağlıyor gri renklerden kurtulursanız çözüleceğine inanıyorum ben.
-
Ekran görüntümü SS alıp paylaştım bende yeşimlimsi gözüken foto Laptop ile forumda paylaştığımda simsiyah :)
Test ekranımda black simsiyah bu arada sorun gözükmüyor :)
-
Tamam işte panel arızalı tema ile gri olan yerleri siyaha çevireceksiniz idare eder kullanılır artık
-
Bende öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim.
-
Selamlar arkadaşlar, orjinal kilifini nerden bulabilirim. Satan var midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapaklı kılıf mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba annemin kullandığı note fe kapanmış ve bir daha açılmamış şarja takınca tepki vermiyormuş bu durumda ne yapmamız gerekiyor çözümünü bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet orijinal, kutudan çıkan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X