Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.482.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12511252125312541255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan08

Hocam

Yağsız kontak sprey alın. Arka kapağı ıstıp köşelerden bir yere sıkıp biraz bekleyin. O bölgedeki yapışkan özelliğini kaybedince oyun kartı ve max o kalınlıkta bir röntgen filmi ile araya girip azar azar sprey sıkarak kapağı açabilirsiniz

Pilin yapışkanını da aynı spreyle etkisiz kılıp eski pili sökersiniz. Sprey kullanmadan pili sökmeyi denemeyin yoksa ekranı kırabilirsiniz

teşekkürler....SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] 

• SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]
    Rom Floyd Q,
    Batarya deji
    Yaklaşık iki saattir koşu ve yürüyüş yapıyorum, arka planda gps sürekli aktif ve sürekli bluetooth ile Spotify den müzik dinliyorum yaklaşık 20dk bluetooth kulaklık ile telefon görüşmesi yaptım, arada bir ekranı açıp mesajlara ve gps programı ile mesafeye baktım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Arkadaşlar herkese merhaba benim arkadaşım note fe kullanıyor cihazın düşmesi ekranda kırık çatlak vs yok fakat koyu gri renkler bildiğiniz yeşile döndü *#0*# den rgb testi yaptığımda sorun gözükmüyor telefonu sıfırladık düzelmedi odin ile rom attık gene aynı panel arızası mı bu ?

Bende aynı sorunu yaşamaktayım Ana menülerin koyu siyah görüntü olan kısımları geceleri yeşilimsi bir görünüm almaya başladı. Herhangi bir siyah fotolarda sorun yok cihazın menülerindeki siyah olan kısımlarında yeşilimsi bir görüntü olmakta

Sizde sorun hala devam ediyormu?

• Gkslbyr kullanıcısına yanıt

evet arkadaşımda sorun devam ediyor gece modunu kapattı mecburen

• quote:

evet arkadaşımda sorun devam ediyor gece modunu kapattı mecburen

Cevap için teşekkürler.

Bir çözüm bulabilirseniz bana da çıtlatırsanız memnun olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *#0*#'dan black kısmına geldiğinizde yine yeşil gibiyse simsiyah değilse yapacak bir şey yok ama eğer simsiyahsa google playden hex themer diye uygulamayı satın alıp temanın ana rengini pitch black #000000 olarak ayarlarsanız sorun kalacağını sanmıyorum. Rootlu ve kernelli cihazlarda da pwm flicker free açılıp çözüm yolu denenebilir.

• quote:

Bir çözüm bulabilirseniz bana da çıtlatırsanız memnun olurum :)

Tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanyal

*#0*#'dan black kısmına geldiğinizde yine yeşil gibiyse simsiyah değilse yapacak bir şey yok ama eğer simsiyahsa google playden hex themer diye uygulamayı satın alıp temanın ana rengini pitch black #000000 olarak ayarlarsanız sorun kalacağını sanmıyorum. Rootlu ve kernelli cihazlarda da pwm flicker free açılıp çözüm yolu denenebilir.

Test ekranında siyah kısımları siyah görünüyor fotolarda da sorun yok ama menüde siyah fonlu kısımlarda malesef yeşilimsi bir görüntü oluşuyor yaklaşık 3 yıldır gece modunda kullanıyordum şuan gece modunu kapayarak kullanmaktayım. Sizin önerinizi deneyeceğim. Teşekkür ederim

• gurkanyal kullanıcısına yanıt

tam siyahlar simsiyah fakat koyu griler yeşile çalıyor maalesef

Simsiyahlarda sorun yoksa dediğim temayı kullanabilirsiniz google playden satın alın yada bir yerden bulun tamamen özelleştirmenize olanak sağlıyor gri renklerden kurtulursanız çözüleceğine inanıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanyal

Simsiyahlarda sorun yoksa dediğim temayı kullanabilirsiniz google playden satın alın yada bir yerden bulun tamamen özelleştirmenize olanak sağlıyor gri renklerden kurtulursanız çözüleceğine inanıyorum ben.

Aynen test ekranı simsiyah ama menülerdeki koyu siyah renkli fonlar yeşilimsi. Resimde görüldüğü gibi

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

• Ekran görüntümü SS alıp paylaştım bende yeşimlimsi gözüken foto Laptop ile forumda paylaştığımda simsiyah :)

Test ekranımda black simsiyah bu arada sorun gözükmüyor :)

Tamam işte panel arızalı tema ile gri olan yerleri siyaha çevireceksiniz idare eder kullanılır artık

• gurkanyal kullanıcısına yanıt

Bende öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim.

• Selamlar arkadaşlar, orjinal kilifini nerden bulabilirim. Satan var midir

• amd1985 kullanıcısına yanıt
    Kapaklı kılıf mı ?

• Arkadaşlar merhaba annemin kullandığı note fe kapanmış ve bir daha açılmamış şarja takınca tepki vermiyormuş bu durumda ne yapmamız gerekiyor çözümünü bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • loytu L kullanıcısına yanıt

Evet orijinal, kutudan çıkan

• 
Sayfa: önceki 12511252125312541255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.