bana bu aşama da ana kart lazım makul fiyat isteyen olursa sağlam anakartı ile kullanılmayan cihazına talibim, ya da ana kartı sağlam diğer yönleri arızalı olana cihazımıda satabilirim. |
SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1257. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
herkese selam. cihazın ön camı kırık ve pil de artık çok kötü durumda. Ankara da ekran değişimi ve pil değişimi yaptırabileceğim bi yer var mıdır? cihazdan çok memnun olduğum için değiştirmek istemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. aksi halde sağlam anakart ihtiyacı olana satıcam telefonu.
-
ana kartınız varsa hiç uğraşmayın bana makul fiyattan verin benim hem pil hem ekran süper , ya da benim ekran ile pil uygun fiyat verirseniz verebilirim.
-
Delta servise gidin, temiz yapıyorlar işlerini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam bunu yapınca düzeldi.
edit : type c kablo önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 19 Ekim 2021; 22:9:47 > -
Benim anakart sağlam. ekran ve pil lazım bana. özelden fiyat verebilir misiniz?
-
aradım.malesef yapmıyolar.
-
vereyim size. anakartta sıkıntı yok. fiyat?
-
Ugreen aldım 28tl sanırım amazondan 1 seneye ne alırsan al çöp oluyor zaten en azından hızlı sarj destekliyor
Benim telefonun tuşları düştü, note 8 tuşu falan uyar mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 23 Ekim 2021; 8:52:58 >
Orijinal clear view kapaklı kılıf bende mevcut. Hiç kullanılmadi, özelden iletişime geçebilirsiniz
Arkadaşlar daha önce deji batarya incelemesi yapmıştım burada hatırlıyorsunuz. Benim benim pil sürem malesef eskisi gibi değil. İlk zamanlar 18 saatlik sürede 6-7 saat ekran süresi alıyordum ancak şu an 7-8 saatlik sürede 4 saat ekran süresini zor bela alıyorum. Yeni alacak olan yada almayı düşünen arkadaşlar bunu göz önünde bulundurun. Belki benim pil arızalıdır bilmiyorum ama çok fena performans düşüşü mevcut
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AccuBattery Kaç gösteriyor sağlık olarak
Garantiye gönderin derim
Accubattery nin verilerine malesef güvenmiyorum, üstüne bir de kendisi bir dünya pil tüketiyor. Ama konuşup değişim isteyeceğim fkat ne yazık ki şu sıralar pek evde duramıyorum ancak haftaya isteyebilirim
elinde ekranı sağlam olup başka sıkıntısı olan cihazı satmayı düşünen olursa bana özelden iletişime geçebilir. cihaz rengi farketmez sadece ekranın temiz ve sağlam olması yeterli.
-
Bugün itibariyle Note Fe den S20 FE ye geçiş yaptım.Note FE yi satıcam. Cihazın ekranı yoğun kullanımda gri renkli alanlar hafif yeşilimsi hal alıyor. Bi kaç sayfa öncesinde başka bi arkadaş atmış fotoğraf , onun dışında problemi yok.(Kılcal çizik yok) Yanında gelen kapaklı kılıfıda vericem tekliflerinizi özelden yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayzing -- 29 Ekim 2021; 23:17:51 > -
Yeni aldığınız S20 fe mi yoğun kullanımda sararıyor?
Yok hocam Note Fe için yazdım editledim mesajı tekrar.
-
Özelden size yazdım
-
Arkadaşlar önceki mesajlarımda resimleri ile paylaştığım çok temiz note fe kılıf ve aksesuarlarımı satın almak isteyenler özelden iletişime geçebilirler kılıfları istanbul içi elden veya kargo alıcı ödemeli uygun fiyata gönderebilirim.
Bu aralar mesajlara bakamadığım için burdan tekrar yazmak istedim.
-
Bir de utanmadan fotoğraf istiyor, Kutusundan sadece fotoğrafını çekmek için çıkarttığım orjinal Samsung kapaklı kılıfa en fazla 75 TL verebilirim diyor. 150 TL dediğine itibar etmeyin. Boşuna zahmete girmeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X