Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdir sagol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyin asıl orjini makbuldür hocam. Walleti sanırım forumda ilk alanım.Çok memnunumum kısmende olsa ekranı koruyor.Hala tempered cam yok bildiğiniz üzere. Verusu hatırlarsınız birlikte forumda konuşmuştuk ilk sizin sipariş geldi. Forumda bumperida öven var maalesef bumperin çizdiğini bir çok forumlarda okudum çekim gücünü bile etkiliyor. Nacizane tavsiyem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruuuuud

iphonedark benim kılıfa mıknatıs koymayı mı unuttular acaba diye düşünmeye başlamıştım :) kılıf incelemelerine falan baktım kimse bahsetmiyor böyle bişeyden. evet ama haklısın dediğin gibi zamanla alışıyor gibi geliyor bana da. destina-68 bir fotograf yükledim ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin o şekilde. Teşekkür ederim ilginiz için.
     ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★

Bu kılıfın edge ekranını kapatmaması çol saçma duruyor. En azından edge ekranının orada bir pencere olabilirdi...

• Benim tel 915 FY bunun digerlerinden farki ne

• Merhaba resmi görünce daha iyi anladım.Bir an acaba edge ekran içinmi diye düşünmüştüm çünkü.Yok hayır böyle durmuyor.Yoksa sanırım uyutmaz ana ekranı

• Arkadaşlar hiç hay day ve Marvel dünya şampiyonluğu oyunlarını oynayan varmı Marvel bazen hafif kasıyor ve akıcı değil gibi hay day dada Greg in tarlada aşağı yukarı yaparken akıcılığı gidiyor ve balık tutma yerinde bariz kasıyor deneyen arkadaşlar yorum atarsa sevinirim ona göre garantiye bırakayim

• Bende siyah edge ile aranizdayim

• Hayırlı oldun güzel haberlerle güzel günlerde kullanın

• Simetrik olmaması telefonun güzelliğinden birşey kaybettirmiyor. Simetrik olanını da yapacağını duyurdu zaten Samsung. Evet Note 4 den biraz daha geniş ve bu yüzden sanki biraz daha zor tutulabilir gibi duruyor. Ama insan alışıyor.

Beyaz edge Eence daha iyi duruyor. Yıllardır koyu renk telefon kullandım. Artık oyum beyazdan yana.

Kılıf olarak düşünenler için ise, beyaz Note Edge için Metalik Gri Verus kılıfı önerebilirim. Gerçekten taş gibi.
  • Çok teşekkür ederim.
  • Nihayet aradığım kılıf çıkmış.
    İstanbul'da rahatlıkla bulurum sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: opethianskies

Simetrik olmaması telefonun güzelliğinden birşey kaybettirmiyor. Simetrik olanını da yapacağını duyurdu zaten Samsung. Evet Note 4 den biraz daha geniş ve bu yüzden sanki biraz daha zor tutulabilir gibi duruyor. Ama insan alışıyor.

Beyaz edge Eence daha iyi duruyor. Yıllardır koyu renk telefon kullandım. Artık oyum beyazdan yana.

Kılıf olarak düşünenler için ise, beyaz Note Edge için Metalik Gri Verus kılıfı önerebilirim. Gerçekten taş gibi.

Bahsettiğiniz kılıf bana çok kaba geldi...
  • Bimekste inceledim, bayagi begendim. Kavisli ekran, cok kullanisli olmus. Kamerada ise, ekran artik komple vizor gorevi goruyor, deklansoru kavisli ekrana almislar, iyi olmus. Ters cevirdiginizde daha rahat kullaniliyor ama biraz alismak geek tabi.

Saat olayi cok iyi. fenerdi, chromedu her sey elinin altinda. Degisik bir havasi var. Acma kapama tusu sorun. Ekran kilitleme zor olur,orjinal kilifla kullanmak lazim.

• Arkadaşlar ankarada orjinal kılıf bulabileceğimiz bi yer var mı? Gidip bi denemek ona göre almak lazım

• Arkadaşlar bugün vatan bostancı'dan note 4 edge kılıf aldım. 98 tl.ye geldi.
    kılıf telefonu kaba gösteriyor malesef. Pek beğenmedim.
    Bu arada türkiye'den satın aldığınız edge'ler Exynos 7 Octa'mı.
    Ben hala daha güney kore'den aldığım telefona firmware yükleyemedim...
     ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★

• Samsung Gear 2'm satılıktır. İlgilenenler,http://forum.donanimhaber.com/m_102741982/f_//tm.htm#102741982
  • Arkadaşlar telefonumda birde home tuşu sorunu cıktı ara ara tıklayınca garip sesler çıkarıyor :)
  • Telefonu dun edindim. Biraz dokunmatik kaydirmasi yazilimi agir gibi geldi o kadar ittiriyoruz cok az kayiyo, devamli asagi yukari ittirmek zorunda kaliyorum ama herhalde 5.0 ile beraber duzeltirler. Note 4 ya da bunu alacaktim, Edge'i sectim. Bence bunu almamak icin hicbir sebep yok ciddi bir eksisi yok zaten, almisken yeni teknoloji kavisli ekran herkesin hosuna gider diye dusunuyorum.

Note 4 ile arada kalanlara tavsiyemdir, eksigi yok fazlasi var 200 mAh pil hacmi dusuk ancak, bir sey ifade etmiyor o fa en fazla 15 dakika ekran suresi ekler.

Almisken bunu almanizi oneriyorum. Tasarim cok hos. Geri kalan her sey de ust seviye zaten.

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

• yasinaka Y kullanıcısına yanıt
    Benim ki Snapdragon dostum, zaten tercih sebeplerimden biri buydu Note Edge alırken. Sana nasıl Exynos denk geldi anlamadım valla.?
  • Sanırım güney kore den alındığı için

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.