Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.359
Cevap
170
Favori
370.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazın en büyük özelliği kalemi , neredeyse sahip olan kimse kalemle ilgili bir çalışmasını veya bilgisini paylaşmıyor çok ilginç , ön sipariş mağaza kargo gönderim konusu bitti çocuk gibi benim şarjım şu kadar gidiyor bu kadar gidiyor içeriklerine döndü konu yine, hayır anlamadığım olay aynı görüntüyü 3 4 kere paylaşan var.

    1 günü çıkarıyor rahat şekilde cihaz işte neyin peşindesiniz? sanki gizli bir kullanım formülü var da pil süresini keşfi halinde 5 güne çıkaracak gibi şunu açtım bunu kapadım olmadı diyorlar
    .

    Şu ülkemizde hizmet veremeyen bixby tuşunu el fenerine çevirdim oldukça kullanışlı oldu mesela şarjı %kaç yiyor bir fikrim yok

    BxActions uygulamasını indirip kurun o tuş boşu boşuna yer kaplamasın.




  • canboca kullanıcısına yanıt
    16 gündür kullanıyorum cihazı ve daha öncede defalarca paylaştığım gibi wifi o olmadığı zaman çoğunlukla 4 g sürekli açık senkronizasyon her daim aktif,üniversite personeli olduğum için sürekli mail kullanımı,google photos sürekli yedekleme açıkken bol fotoğrafv çekimi nedeniyle fotoğraf video yedeklemesi,facebook instagram whatsapp twitter vb sürekli sosyal medya kullanımı,youtube dahil video izleme spotify müzik dinleme,vb akla gelen hertürlü şekilde kullanılıyor telefon.always on display de sürekli açık modda.zaten öyle olmasa 6.5 7 saat arası ekran süresini almanız mümkün olmaz.bu süreler herşeyi kapatarak değil herşeyiyle kullanarak alınıyor.. önlem olarak sadece bluetooth kapalı tutarım gps i açmam ekranda otomatikte ,yakındaki cihazları arama kapalı o kadar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEARTH1977 -- 18 Eylül 2018; 14:2:27 >




  • Bu ve benzeri ekran sürelerini Note 8 den beri anlamıyorum.
    Benim kullanımımda ne hikmetse hiçbir zaman alamıyorum :)
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Kalemini için şahsen epey bir paylaşimlar yapıyorum . Amaç nedir? Herkes keyfine göre ne için kullanıyorsa paylaşır da. Sen şimdi android akıllı telefonun var diye temel seviyede bile ben bunu yapıyorum diye paylaşır misin .





    Bataryası biraz hayal kırıklığı yaşattı bu bir gerçek.





    Aramızda güç tasarruf vs birçok metodlarla yuksek ekran kullanım süreleri elde edilebilir pekala.





    Önemli olan ortalama kullanım herkesin kendisine has alışkanlıkları ile tecrübe paylaşımı da yapmaktadır.





    Istersen kalem odaklı birçok yeniliği ilk sayfada samsung kullanıcı kılavuzuyla da keşfedebilir siniz.





    Birisinin yeni keşfettiği başkası pekala biliyor da olabilir....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kalemle Penup ta birşeyler karalamaya çalışıyorum oldukça güzel eserler çıkaran kullanıcılar var, bizde kültür sanat diye bir kavramın varlığından insanlarımızın çoğu bi haber olduğu için uygulamayı açıp anca boyama yapıp kapatıyorlar.


    Cihazın boyutları ve özelliklerine göre bataryası performansı yeterli bence tek sıkıntı google ın yazılımından kaynaklı ekstra batarya tüketmesi onada heralde 9.0 da bir çözüm sunulur.

    Amaç kaliteli bir cihaz aldık burada tüm özelliklerini keşfedip bilgi sahibi olmak bence pili bir paylaşırsın 2 paylaşırsın her gün kimse kimsenin pili ne kadar gitmiş çok önemsemez. MAntık olarak 4000 mah pil var uygulamanın, hattın, sistemin aşağı yukarı ne kadar tükettiği de belli basit konulara çok takılı kalıyoruz toplum olarak.

    USB den bir kontrolcü taktım mesela yön tuşları çalışmıyor fakat aynı kontrolcüyü tv ye takıp aynı oyunu açınca tv üzerinden sorunsuz çalışıyor.Telefonda sanırım ek kontrolcülerle ilgili bir destekleme sıkıntısı var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    Telefonda sıkıntı var mı şuan. Çekmeme arama yapmama vs.

    Kullandigin bir program olabilir. Package disabler da olabilir
    Hayır ama şimdi de Whatsapp'ta kamera durduruldu yeniden başlatın hatası alıyorum ön kamera- arka kamera geçişlerinde. Aynı sorunu yaşayan var mı? Daha önce olmuyordu. Güncelleme ile mi alakalı yoksa?
  • Bu arada Instagram, Face gibi uygulamaları kullanmadığınız sürece 7 8 ekran alırsınız sürekli webde gezin video izleyin mail okuyun ekran açık kalsın ayarlarla oynayın resim yapın not yazın vs. Ama Ben sürekli Instagram kullanarak Mobil Veri 6 saat almıştım. Genel olarak ise 4 ile 5 saat anca... Mi Max 3'e bakıyorum onun için şimdi. Pili yeterli gelmedi bana.
  • Arakadaşlar hiç anlamam şu ekran sürelerinden biri bana bunu yorumlayabilirmi bana şarj hızlı tükeniyor gibi geliyor sabah 9 da %100 den bu saate kadar giden tüketim




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu değişim kampanyası ile alan var mı? Eski cihazı verip yeni cihaz alan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basarm

    Arkadaşlar telefonu değişim kampanyası ile alan var mı? Eski cihazı verip yeni cihaz alan.
    Ben oyle aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam girdigim hediye kampanyası linki bugün direk anasayfaya yönlendiriyor. Konu hakkında bugün yazılmamış. Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.



    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internet problemi için turkcell müşteri hizmetlerini aradım,teklonoji birimi ile görüştüm ayarlar felan yaptılar bakalım düzelecek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ß@R!$





    Bu nedir???
    Bu mesajın aynısını iki kez bende yaşadım telefonu kapatıp açınca yada simi çıkarıp takınca düzeliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >









  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Önce Samsung on-line mağaza hesabınızla girin sonra tekrar deneyin olmadi müşteri temsilcisi on-line destekten yardım isteyin ayarları açacaklar....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Barış kardeşim merhaba. Ben inanılmaz bir sosyal medya kullanımına rağmen 6 30, 7 saat arası süre alıyorum. BU kadar yoğun kullanıma bu süreler çok iyi bence daha 'ne olsun. Ilk şarjindan bu yana hep normal şarj yapıyorum. Yüzde 5 'te takıyorum. Ekran parlaklığı otomatik gps bluetooth yakindaki cihazı arama kapalı. Senkronizasyon allways on display 4 g açık değerler hep bu şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEARTH1977 -- 18 Eylül 2018; 17:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Kalem elbette en büyük özelliği, kendi adıma el becerim olmadığı için boyama ile idare ediyorum, canlı çizimi deneyeceğim belki yardımı olur.
    Bunun dışında çok güçlü, çok fonksiyonlu bu cihazı tam kapasitesiyle kullanmak için neler yapabiliriz bunu tartışmak lazım. Uygulama olsun, ayar olsun, ipuçları, faydalı bilgiler olsun ama konu şarj süresi vs den öte gitmiyor.
    Farklı bir konu açıp sadece bu konuları tartışabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Penup platformu uzerinden milyonlar paylasimlarini yapiyor

    https://www.penup.com/intro

    Aslinda buradan da hatirlatmak veya vurgulatmak gerekir .


    Ana sayfaya icerigini guncelleyecegim farkindalik fayda vs... Gorsel tanitimlar vs zaten Samsung resmi sitesinde pekala yapilmaktadir :)

    S-Pen in hakkini verebilmeli bence herkes . Samsung un kendi arayuzu hakkinda bazi ufak guzel faydali islevsel detaylari da bilen olsun olmasin derleyip paylasacagim. Ilk aklima gelen coklu pencere vs . malum varsayilan olarak aktif gelmiyor ...


    Android 9 ile bataryasi belki duzelebilir zaten S9 Plus ile Android 8.0 ve Spen arayuzu haric ciddi bir farklilik yo kernel i bile ayni yani bu sorun KErnel ve Android Surumu ile elbette Samsung kendi arayuzu de performans batarya ikilisii etkilemektedir ve malesef bu sorun S9 Plus ve S9 larda da var Samsung bu isi Kernel li optimize ederek yapabilirmis uzmanlar custom kernel ile bunu pratikte ispatlamislar . Samsung yazilim ekibine bir sekilde ulasmak gerek ...



    USB den her cihaz desteklenmez Android ile alakali diye biliyorum. Samsung bu eksiklige cozum uretir mi bilemem ama elbette Samsung destek vs bu durumu izah edin mumkun oldukca detayli net bilgiler ile yani yuvarlak genel ifadeler ile degil. Kullandiginiz kontrolcu cihazi ( sanirim oyun konsolu ) modeli markasini da bahsedin.


    Hep aklimda ama bazilarinda performans yuksek olsa da bataryasi vasat veya bataryasi uzun gidiyorsa cihaz performansi vasat gibi olma durumu her cihaz fabrikasinda uretilirken boot loader da 3 farkli deger var onlar hangi kisimdi neler olunca nedir birkac yil once bahsedilmisti sanirim Note8 veya Note5 ciktigi yillardi :/

    Bu konuda birileri birseyler hatirliyorsa veya kaynak paylasabiliyorsa sevinirim.

    Yazim biraz da ortaya oldu ...


    Sonuc olarak mesajiniz alinmistir ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    Kalem elbette en büyük özelliği, kendi adıma el becerim olmadığı için boyama ile idare ediyorum, canlı çizimi deneyeceğim belki yardımı olur.
    Bunun dışında çok güçlü, çok fonksiyonlu bu cihazı tam kapasitesiyle kullanmak için neler yapabiliriz bunu tartışmak lazım. Uygulama olsun, ayar olsun, ipuçları, faydalı bilgiler olsun ama konu şarj süresi vs den öte gitmiyor.
    Farklı bir konu açıp sadece bu konuları tartışabiliriz.
    Ben çizim yapıyorum kendim bitince paylaşcam ama arkadaş dedi ki anaokulu çocukları gibi resim mi yapıyon dedi moralim bozuldu :) Haha
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Yeni yazılımlarla kalem için uzaktan kumanda etme seçenekleri genişletilebilir mesela yıl sonuna doğru google asistan Türkçe olacak telefon uzaktayken kalemin tuşuna basılı tutup asistandan arama yanıtlama veya anlık durumları öğrenebiliriz.

    Canlı çizim için basit örneklerle başlayıp seviyeyi arttırıcı çalışmlara geçiş yapmak gerçekten faydalı olacaktır. Biraz zaman alıyor çizim yapması fakat bitince çok güzel işler çıkarıyor.


    Cihazın sterio hoparlör performansı gayet iyi bu arada tempolu müzikleri sorunsuz ve güçlü şekilde dinleyebiliyoruz.


    Malesef ülkemizde ihtiyacı olanda olmayanda her ürünü temin etmeye çalıştığı için bu kadar gelişmiş özellikli bir cihazı sadece şarj testleri kılıf ve kaplamaların ötesine gitmiyor . Telefonlar akıllandıkça insanlar bunlara uyum sağlayamıyorlar benim kişisel görüşüm ülkemiz için. Sadece en son model bu bak bende aldım kendime hanıma çocuklara diye bir hayali statü peşinde koşma hevesinde insanlar.




  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.