Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
188
Favori
1.591.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Kisisel gorusumdur baskasinin adina ifade edilmis degildir yani senin adina konusulmus bir ortak bilinc ifade durum dsegildir o bahsettiginiz.


    Usluplara takilmamaliyiz. Genelini idrak etmisseniz ben dahil baskalarin da tespitleri bu kisinin yapabileceklerini yapamamasi alt seviyedeki personellerinin yaptiklarina burunmesi ile sahada aktif gibi bazi donemlerde gorunmesi veya sosyal platformlari ne sahsi adina ne de kurumsal bilinc ve vizyonu adina basarili olmadigi asikardir.


    Bu mu hata ?


    Pardon sen usluba katilmissin

    Turkiye yillardir olmasi gereken dogru sisteme muhtac cok sukur gidiyor dememi neden haklica ifade ettigimi de anlamamis oluyorsunuz. Yani sadece beni bile anlamamis oluyorsunuz ... Bence sen de ayni seyleri soylemen gerekirdi... Bu sorunlarin sorumlusu Tansu Yegen ve onun muduru ... Elbette satistakiler servistekiler call center dakiler vs ... de ama tum bu aksakliklara karsi zamaninda gereken mudaheleleri tam yapamayan Tansu Yegen sorumludur.


    Kendi aslarina gereken hakimiyeti adimlari yapamiyorsa suclusu kendisidir...

    Sahsen 1 Ocak oncesi Samsung kovacagini yani istifaya zorlayacagini bekliyordum sanirim zaman kazandirilmis S9 ve S9 Plus ta Turkiye belli ki kotu yonetim yapmakta...

    Yerine gelecek kisi elbette cok onceleri belli olmustur.


    Size tavsiyem sahsilestirmeden yeni atanacak kisiye odaklanin ...

    AKLIN YOLU BIRDIR

    Sevgiler herkese




  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler lakin forumdan arkadaslik tekliflerini bile kabul etmiyorum foruma uye oldugumdan beri bu boyle hic degismedi degismeyecektir prensibim boyledir.


    Anlasilamadim galiba : Gerceklere nesnel dayanaklara gore Tansu Yegen in gitmesini ifade etmisimdir birey olarak bir tuketici olarak basarili degildir. Kahve filan gerek yok varsa forumda acik acik ifade et . Kendisi iyi bir baba aile adami komik eglenceli belki de kafadengi filan da olabilir ya da sen de ama mesele bu degil . Mesele Samsung Turkiye in acemligidir. Onceki yoneticilerden de rahatsizdim cok genc birini getirmislerdi tecrubesi yok anlasilan bu seferde Samsung Turkiye ye Turkiye ye tuketici arz talebini dogru idrak edememis Turkiye gerceklerinden uzak olmasi .

    DH de sahsima absurt teoriler gelisitiren bazilari ifade edenleri de biliyorum direk veya dolayli .


    Turkiye de urun satisindan tutunda servis ve guncellemelre kadar bunlari DH de yillardir dile getirdim takip edenler denk gelenler bilir. Yeni gelecek Samsung Turkiye ekibi olmasi gerektigi seyleri icin tekrardan kesfetmesin gerek yoktur.


    Maliyet odakli olmaktan cikip rusvet misali seyler vs adi altinda yardim reklamlar vs vazgecilmesi Samsung Kore deki veliahtin da dahil oldugu rusvet skandalinin Turkiye ayagi da var midir incelenmesi ...

    Tek yapmalari gereken mevcut servis noktalari iptal edip sadece kendilerinin kurdugu servis aglari ile Turkiye de gelismeliler.

    Satis pazarlama kisminda ise kampanyalar Amerika veya Avrupa da nasil ise aynisi ni Turkiye de uygulanmasi.


    Eski cihazi getir yenisini al daki her yetkili magazada bile ayni cihazinizi ayni alaaginiz cihaz icin her biri cok ciddi fiyat farkliliklari vermesi guvensizlik kurmaktadir. Basima cok geldi sok oldum . Mesele az veya cok fiyat farkliligi degil olmaasi gereken neys tek bir fiyat uygulanamamasi. Gerci basima gelenlerde fiyat skalasi ciddi farkliliklar da vardi bu da ayrica dusundurucu bircogumuz icin...


    Call CEnter online destek cok vasat guncel bilgilerden ozellikle Turkiye deki kendi resmi gelismelerdne bihaber olmasi ... Kampanyalar da surekli karar degistirmeleri ...
    Daha once bahsettigim daha nice bircok mevzuyu hemen ahtirlayip yazamam da oyle bir ekstra sorumlulugum yoktur forumda takip eden bulur ...

    Tum bunlarin sorumlusu Tansu Yegen bilirim yardimci dahi olsa bu sorunlarin tespiti ve cozum onerileri temelden sistemsel koklu adimlar icin cozum onerilerini sunamiyorsa bu sahis bu isi beceremiyordur derim...

    Teknik Servisleri basli basina fiyasko harbiden basima gelenleri bile bahsetsem idrak edilebilir keza baskalarinda tespitleri vardir ...



    Elbette kotu kullanicilar da vardir ama magdur olanlar cok benim gibi ...


    Devir artik sonuc almaya bakar...

    Sen degilde karsimda Samsung Kore deki ust yoneticilerinden biri ciksa e-mail len verimli hizli net bir sekilde ifade ederdim. Bu yonde cabalarim oldu ama Samsung Turkiye engel oluyor . Silsile yolu da nafile idi ...




  • araba kullanırken telefonla işin olmazsa sorunu çözmüş olursun
  • merhaba tv görüntü aktaracamda tv özelliklerini açıyorum ama note8 üzerinden bulamıyorum ayarı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teo80 T kullanıcısına yanıt
    Eski adı Quick Connect olan uygulama Smart Things kurulu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jjbraddock kullanıcısına yanıt
    smart thinks kurulu 👍 ordan deneyeyim bi teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 24 saatlik kullanımda en az 6 saat ekran süresi alan arkadaşlar sd kart kullanmıyor olabilir mi sorusu geldi aklıma. Sd karttan vazgeçerim duruma göre. Dönüşlerinizi rica edebilir miyim arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki kisisel gorusun ona bir itirazim yok, ben de kendime gore uslubunu hatali gordugum ve yanlis buldugum icin cevap verme ihtiyaci hissettim. Mesajimda da belirttigim gibi Tansu Yegen yoneticligi altinda yapilan yanlislar var, kurum icin o an yanlis gelmemiştir belki ama kullanicilar olarak oturup konusursak bize yanlis gelen seyler var.

    Degisimin her zaman iyi olduguna inanirim ben de, yeni gelecek kisi farkli model izler, farkli sekilde one cikar ve sorumluluk ustlenir, bir de Samsung kimligi altinda veya sorumlulugu altinda hizmet veren birimleri duzenlerse hepimiz mutlu oluruz ve bu isten karli cikariz.

    Tekrar yazmak istiyorum, degisime veya kisilere degil, dedigin gibi usluba takildim ben, gerisi sana kalmis, saygi duyarim :)

    Benden de sevgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 21 Haziran 2018; 12:53:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkutyucel E kullanıcısına yanıt
    Sd kart kullanıyorum ve 6.30 - 7 saat ekran süresi alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu almaya niyetlendim lakin bir sorum var cevaplarsanız sevinirim
    note8 ile s8+ yan yana tuttuğumda tüm ayarlar aynı olmasına rağmen note8 de beyaz renkler soluk sarımtrak duruyordu . medaimarkta test ettim.
  • instagram igtv'yi deneyen var mı? giriyorum, videolar vs. görünüyor uygulamada kendi kanalımı da oluşturdum ama video yükle dediğimde galerideki videoları görmüyor, hiç video yok diyor.
  • Arkadaşlar bu linkte yer alan Spigen kılıfı kullanan var mı? Varsa yorumlar nasıl, alınır mı?


    https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-note-8-kilif-air-skin-0-3-mm-ultra-ince-black-587cs22049-p-HBV000007VZV1
  • Arkadaşlar tv- buzdolabı- çamaşır makinesini yönetmek için illa hepsi samsung olmak zorunda mı? Değilse hangi uygulama ile çözebilirim bu durumu? Bir de ben touchwiz kullanıyorum böyle güzel bir launcher var mı ve ayrıca güzel temalar ve duvar kağıtları nerede bulabilirim? Samsung themes paralı ne yazık ki.
  • Oreo sürümü Volte de bi gelişme var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda sorun yok, Video seçmek istediğimde film rulosu çıkıyor, uygulama verilerini temizleyip tekrar deneyin isterseniz.
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    uygulamayı silip yeniden yükledim, değişen bir şey olmadı şöyle diyor;

    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Bilemedim o halde :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    Sağol yine de :)
  • LoungeST kullanıcısına yanıt
    s.a.
    bir süre kullandım estetiği bozmuyor, tutuş hissi iyi, çok ince ama çizilmelere karşı korusa da düşmelere karşı dayanımı zayıf.

    https://tr.aliexpress.com/item/For-Galaxy-Note-8-Case-cover-luxury-carbon-fiber-ultra-thin-silicone-tpu-case-for-Samsung/32828392328.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dYylFKi

    10 kadar kılıfım var, içinde spigenler ve samsung askeri sınıf dayanım sağlayan kılıfta bulunmakta ama linkini attığım kılıf kadar kullanışlısı yok. hem ince , hem tutuş hissi iyi, hemde inceliğine göre düşme dayanımı yeterli

    kolay gelsin




  • Bugün note 5 telefonumun ekranı kırıldı ve değişim için 900 tl istiyorlar.Note 8 düşündüm alma imkanım var fakat cidden 900 tl verip tamir ettirmek daha mantıklı geliyor,telefonum takır takır çalışıyordu çok da memnundum.İthalatcı garantili note8 bile en azından 4000-4500 civarı,çok pahalı değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.