Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
188
Favori
1.591.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atabey444 kullanıcısına yanıt
    Miram diye bir arkadaş var n9500 ile o uğraşıyor.

    Çok yavaş da olsa birşeyler çıkmaya başladı. Bakalım Android Pie son güncelleme olacak. Pie da daha fazla seçenek çıkmasını ümit ediyorum rom konusunda :)

    Pie da volte çalışabilirse, dual volte imkanından da faydalanmamız mümkün olacak.
  • svs S kullanıcısına yanıt
    Ben fazla takip edemiyorum hocam eğer bir gelişme olursa banada haber verirsen sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar biraz önce telefon komple suya düştü yaklaşık 50 cm direk çıkardım duru suyla yıkadım her yerini bir sıkıntısı sesi çok düşük çıkıyor bu problem düzelir mi acaba, bir de nem algılandı uyarısı mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocean92 O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar başıma gelen hadiseden sonra telefonu duru suyla güzelce yıkadım, başta hoparlörden gelen ses duyulmasada su an açıldı, kalemi çıkarıp alt kısımi uzaktan komple soğuk havalandirmaya maruz bıraktım. nem algılaması uyarısı da gitti. basına gelen arkadaşlar panik yapmasın. benim korkum suyun çamurlu olmasıydı. şükür problem olmadı şimdilik yine bir durum oluşursa yazacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocean92 O kullanıcısına yanıt
    merhaba, note 8 ip68 sertifika ile suya karşı dayanıklıdır. max 1,5mt derinlikte olan su da 30dk kalabileceğini iddaa ediyorlar.
    Hoparlörden ilk başta düşük ses gelmesi sudan dolayı normaldir farkettiğiniz üzere bir süre sonra kendi düzelir. Nem algılaması uyarısını görünce de bir süre pirinç dolu bir kaba yatırırsan içeride kalmış olabilecek su/nem'i çekecektir. İçeriye hava üflemektense bu yolu kullanmak daha mantıklı geliyor bana. Benim cihazımda Note8 n9500 duos olan model. Kasım 25-26 gibi havuz içerisinde ve sonrasındaki durumunu bir deneyeceğim umarım telefonda sorun çıkmaz




  • atesapo A kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki de duos model görünen durumda pek sıkıntı yok ve evet haklisiniz pirinç vs daha mantıklı gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocean92 O kullanıcısına yanıt
    bakalım havuzda fotoğraf falan deneyeceğim. Ben cihazı parmak izi sensörü yüzünden bir kere servise yolladım ve şebeke sorunum vardı sağolsunlar 8 günde sorunsuz çözüp yolladılar aciliyetim de olduğundan hızlı bir şekilde yaptı delta servisi. Cihaz tamir görüp açılıp kapandığı için birazcık çekiniyorum su olayından ama deneyeceğim şansımı kafaya koydum buraya da 1-2 örnek atmaya çalışırım durumuda söylerim ben iphone 7 plus kullanıcısıydım 11 aydır iphone kullanıyorum fakat bu kadar kısıtlayan, sıkıcı bir cihaz görmedim. kamerası falan yüzünden seviyordum zaten fakat note 8 alıp direk devam etmeliymişim android ile :) Fotoğraf için vs önereceğiniz uygulama falan olursa genel olarak tüm kullanıcılara söylüyorum bunu buradan paylaşırsanız bizde deneyimleyelim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesapo -- 19 Kasım 2018; 15:39:22 >




  • merhabalar abilerim. ben note 8 almayı düşünüyorum . uzun zamandan beri kullanım tecrübeniz olarak tavsiye der misiniz. kronik sıkıntılar nelerdir. hassasiyetle üzerinde durulması gereken durumlar var mıdır?. mutlaka bu soruların cevabı sayfalar dolusu var biliyorum. çok fazla vaktim olmadığı için siz abilerimden fikir alamk istedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sp2610

    merhabalar abilerim. ben note 8 almayı düşünüyorum . uzun zamandan beri kullanım tecrübeniz olarak tavsiye der misiniz. kronik sıkıntılar nelerdir. hassasiyetle üzerinde durulması gereken durumlar var mıdır?. mutlaka bu soruların cevabı sayfalar dolusu var biliyorum. çok fazla vaktim olmadığı için siz abilerimden fikir alamk istedim
    Tam 1 senedir kullanıyorum, 4s 7 ye kadar tüm iphonelari kullanan biri olarak geçtim note8 e. Pil hariç çok memnunum. Başlarda tam gün artı ertesi öğlene kadar gidiyordu sonradan 1 günü çıkarmaya başladı. Not alıyorsan kalem zaten çok avantajlı. Ben oyun hic oynamıyorum nerdeyse, Excel, mail, not ve navigasyonu yoğun kullanıyorum hic sorun yaşamadım. Tavsiye de ederim. Merak ettiğin spesifik birşey varsa yanıtlamaya çalışalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Abi öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için. Şuan kulladığım telefonu çok uzun zamandan bu yana kullanıyorum. Çok eski bir versiyon. Android serisi. 2 hafta önce telefonu değiştirmeye karar verdim. Huawei mate 20 lite modeli ni teknosada tanıtıyorlardı. Satıcı arkadaş donanım özelliklerini vs tanıttı.Daha sonra youtube dan inceleme videolarını izledim. 3200 tl bandından 2600 tl bandına kadar inmişti telefon geçen hafta itibari ile.Fakat butçeyi bir miktar daha artırıp geçen senenin amiral gemilerinden alamanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Bende neredeyse hiç oyun oynamıyorum.Gerçi oyun oynamak istesem de Zaten oyun kaldıracak bir telefonum yok.
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    Abi alırken dikkat etmem üretim seri model var mı. bazı üretimlerde özellikler ilk üretim serilerde sıkıntı çıkma ihtimali oluyor.Kronik sıkıntı olarak neler mevcut. sizin karşılaştığınız bir problem söz konusu mu. 3 sene önce note 4 serilerinde telefon çekmeme problemi yoğun yaşanıyordu.acaba bu serilerde buna benzer sıkıntılar var mı. teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz bilgiler için
  • sp2610 S kullanıcısına yanıt
    Çekmeme problemi değilde ılginç bir şekilde Vodafonda düzgün kullanamıyordum. Turkcelle geçtim yaklaşık 100mpbs download hızım var. Telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Oyun oynarım, netflix vs film izlerim , çalışırken saatlerce müzik dinlerim, bluetooth sürekli açık (gear sport saat kullanıyorum) bundan onceki telefonumda kullanmak için 10.000 mah lık bir powerbank almıştım yetmediği yerde powerbanke bağlıyorum

    Her telefonda olacağı gibi oyunlarda belli bir miktar ısınıyor ama genel olarak çok memnunum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jacobıan

    SM-N950UI model var elimde kayıtsız son gelen güncellemeden(!) sonra kayıt ettirmeyi düşünmüyorum imei atma değiştirme repair işlemleri hakkında bilgisi olan var mı? elimde eski galaxy s4 de var değiştirmek mümkünse onu da kullanabilirim.
    up
  • atesapo A kullanıcısına yanıt
    Foroğraf düzenlemek için snapseed programı çok güzel ve kullanışlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp2610 S kullanıcısına yanıt
    Bende bir, iki kelam edeyim.
    Bir kere Note8 büyük bir telefon ve bu büyüklüğü sebebi ile öyle pantolonun arka cebine koyupta oturulacak bir telefon değil ki önü ve arkası cam, arka cebinizde unutupta oturursanız büyük ihtimal ile cam çıtırdamısı sesini duyabilirsiniz.
    Note8 tasarım olarak gerçekten müthiş bir telefon ancak bunun da bir bedeli var, onu azami dikkat ile bir bebek gibi korumak zorundasınız çünkü Samsung Türkiye resmi ekran fiyatı Galaxy Note 8: 1550 TL.
    https://www.samsung.com/tr/support/newsalert/100601/

    1550 TL,ye Epey sitesinin fiyat aralığına göre, tam 17 farklı sıfır telefon alınabiliyor, ikinci elde zaten zibilyon tane telefon var. :)
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToxOntzOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjQ6IjE1MDAiO2k6MTtzOjQ6IjE2MDAiO319X047=/

    Gelelim S-Pen,e, S-Pen çok güzel bir özellik ancak normal kalem mantığında kullandığınızda büyük ihtimal kırılacaktır, çünkü çok kibar ve zarif bir kalem ve elinizde öyle sımsıkıya tutmaya ve düşürmeye gelmiyor, onu da kullanmayı öğrenmek gerekiyor.
    S-Pen fiyatı en son ben satın aldığımda yanlış hatırlamıyor isem, 139 TL idi.

    Pil konusunda dikkat etti iseniz, forumun büyük bir bölümü pilden biraz yakınır çünkü Note7 faciasından sonra Samsung güvenlik amacı ile Note8 pilini daha küçük olan 3300mAh ile değiştirmiş, ki bana ve forumun büyük bir kesimine göre aslında olması gereken 4000mAh ve üzeri bir pil kapasitesiydi.

    Günlük kullanımda çoğunluk ile şebeke üzerinden değilde wi-fi ile internete girecekseniz, kullanım tarzınızı bilmiyorum ama büyük ihtimal ile pili size bir gün yetecektir.

    Yazılım kısmına değinmiyorum çünkü bir çok genel geçer bilgi forumda var.
    Elleriniz küçük ise Note8 tavsiye etmiyorum, onu haricinde tavsiye ettiğim bir telefon.
    Satın alırsanız şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    Levent Pekcan üstadın gözünden Note8 incelemesi, izlemediyseniz mutlaka izleyin.
    https://teknoseyir.com/samsung-galaxy-note-8-incelemesi




  • Jacobıan kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmak adına soruyorum, dışarıda telefoncular imei atamıyorlar mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz976

    Yardımcı olmak adına soruyorum, dışarıda telefoncular imei atamıyorlar mı ?
    yaptıkları işe güvenmiyorum kendim yapmak istiyorum
  • Acaba ne kadar zamanda 3000 seviyelerine geriler? Daha çok üniversite öğrencisiyim, not almak ve pdf okumak için kullanacağım fakat bütçemin yukarısında olduğundan Xiaomi Mi 8 ile kıyaslıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Hazır konu yavaş ilerliyor kullandığım, kullanmaktan zevk aldığım ve pek bilinmeyen uygulama ve oyunları yazayım. İnşallah bir kaç arkadaşa faydam dokunur.
    Avast Secureline ile başlayalım. Vpn hizmeti. Yıllık aboneliği şu an çok uygun 25TL. Bir çok ülkede serverı var. Arayüzü diğer vpn programları gibi basit, kullanışlı ama en önemlisi güvenilir. (Programı satın alırken eğer google play den satın almaya çalışırsanız 200TL gibi bir rakamla karşılaşabilirsiniz. Web sitesinden satın alın orada en aşağıda android sürümü 30TL yazıyor, ödeme ekranında 25TL ödüyorsunuz)
    https://www.avast.com/tr-tr/secureline-vpn#pc
    GPP Remote(Uygulama ücretli): Bu program TeamViewer'ın bir benzeri. Yani uzaktan masaüstü erişim programı. Ben açıkçası Teamviewerdan daha başarılı buluyorum. ÖZellikle dosya yönetici kısmına gelip bilgisayarınızdaki herhangi bir dosyayı zahmetsizce telefonunuza indirebiliyorsunuz. Bunun dışında Medya kontrol, pc ile sohbet gibi özellikleri de var. Zaman zaman hanım telefonu sessizde unutuyor. Ulaşamadığım zaman bilgisayara bağlanıp müziği açıyorum anlıyor:D
    https://play.google.com/store/apps/details?id=gpp.remote.control

    Yandex disk: (ücretsiz) Olmazsa olmazım. Şu an sınırsız fotoğraf ve video depolama alanı sunuyor. Yani eğer bir bulut depolamaya ihtiyacınız var
    ve sadece fotoğraf ve videolarınızı saklıyorsanız aradığınız program bu. Pc de bu programı kurup senkronizasyonu başlattıktan sonra telefonda çektiğiniz tüm fotoğraflar otomatik olarak hem buluta hemde pc'nize inecektir. Ayrıca telefonda pin koruması da mevcuttur.https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.disk

    Wifi File transfer pro: (ücretli) Herhangi bir pc'ye dosya aktarımı yapmam gerektiği zaman, kablo derdiyle uğraşmadan sadece ortak bir wifi ağa bağlanıp dosya aktarımın neredeyse kabloyla bağlıymışsınız gibi hızlıca dosya aktarımı yapabilen harika bir program.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransferpro

    Avast Password: (ücretsiz): Şifre saklama yöneticisi. Şifrelerinizi buluta aktarıyor. Özellikle bankacılık uygulamalarının 3 ayda bir şifre değiştirmesinden bunalıp, sürekli olarak şifre yenilemek zorunda kalmam beni bu programı bulmaya itti. işini gayet iyi yapıyor.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avast.android.passwordmanager

    Pushbullet:(ücretsiz) Nasıl tanımlayacağımı bilemedim. Pc ile cep telefonunuz aranızda mesajlaşma programı diye tanımlayalım. Ama çok daha fazlası. Pc'de Chrome eklentisi mevcut küçük bir eklentisi var. Pc'de herhangi bir beğendiğiniz yazı, link, resim vs gibi şeyleri kolayca telefona aktarabilen, aynı zamanda pc üzerinden telefonunuzdaki mesajlaşma, whatsapp konuşmalarınızı yönetebileceğiniz güzel bir program.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android

    feedly: (ücretsiz) Haber okuma programı. Chrome ile web sitelerinde gezinip yüzlerce gereksiz reklam, bilgi vs arasında boğulmak istemeyip sadece haber okumak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir program. Çok basit, hızlı ve kullanışlı bir arayüzü var. Ben bir çok site ekledim içine. Donanımhaber haber akışları da var. Sonra oku özelliği de. Tavsiyemdir.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devhd.feedly

    iMuscle 2: (ücretli) Nefis bir uygulama. Fiyatı da çok uygun. Fitness uygulaması. İnsan vücudundaki tüm kasları görebileceğiniz (iç kaslar dahil), geliştirmek isteyeceğiniz bölgeye dair aletli ve aletsiz yüzlerce hareketi içinde barından müthiş bir uygulama.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the3d4medical.imuscle2.smartphones

    World Around Me (Ücretli): Ben bu uygulama ile yeni tanıştım ama sanırım bilinen bir uygulama. Telefonun GPS ve kamerasını kullanarak çevrenizdeki Kafeler, Restoranlar, Parklar, Bankalar, Atm'ler, Sinema salonları, Benzin istasyonları daha sayamayacağım bir dolu yeri size ne kadar mesafe olduğunu gösterip, mekanları ayrıca puanlandıran şahane bir program. Katar'da bir Türk berberi bu program sayesinde buldum:)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=app.WTInfoTech.WorldAroundMeLite

    Simply Piano (Ücretli): Piano öğreten program. Evet piano çalmayı öğretiyor. Eğer bir klavyeniz (varsa piano tabii ki daha iyi) olması ve düzenli harcayacağınız vaktiniz varsa kesinlikle müthiş bir program. Size küçük bir çocukmuşsunuz gibi öğretiyor ve en önemlisi yanlış notalara bastığınızda program bunu farkederek hatanızı düzeltene kadar sizi zorluyor. Aynı zamanda ister istemez ritm duygunuzu da geliştiriyor. Programın ücreti maalesef biraz yüksek. yılda 170TL civarıydı. Yine de böyle bir eğitim için bence az bile.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joytunes.simplypiano

    Mental Up(Ücretli): Çocuklarda zeka gelişimini destekleyen, içindeki küçük oyunlarla çocukları çok sıkmadan onları düşünmeye iten güzel bir uygulama. Eğer küçük çocuğunuz varsa mutlaka edinmeniz gereken bir uygulama.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayasis.mentalup

    Tubemate: Youtube ve internet sitesindeki videoları zahmetsizce yüksek/düşük kalitede indirmenize yarayan, aynı zamanda direk mp3,mp4 formatında kaydedebilen harika bir program. Playstore'da yok. Güvenilir sitelerde bulabilirsiniz.

    AZ Screen Recorder: Telefonunuzdaki ekran görüntüsünü video olarak kaydedebileceğiniz güzel bir program.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hecorat.screenrecorder.free

    Handy Photo(ücretli): Fotoğraf düzenleyebileceğiniz, fotoğraftaki renklerle oynayabileceğiniz ve istenmeyen objeleri fotoğraftan çıkartabileceğiniz mükemmel bir foto edit programı.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advasoft.handyphoto

    Tune In radio(ücretsiz): Radyo ve podcast programı. Benim gibi zamanında yetişemeyip sonradan dinlemek istediğiniz radyo programlarının podcast'lerine ulaşabileceğiniz güzel bir program. Aragaz'ı bu şekilde reklamsız keyifle dinliyorum.

    Face app (ücretsiz): Eğlenceli bir program. Bir çok efekti var. Özellikle yaşlandırma efektini biz çok beğendik.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=io.faceapp

    Benim gibi ingilizce öğrenmek için tırmalayanlar için bir kaç uygulama

    Beelinguapp(Ücretli): Bir tarafı türkçe diğer tarafı ingilizce sesli popüler hikayeler. (Tavsiyem ingilizce okuyup türkçeye değil Türkçe okuyup ingilizceye çevirmeye çalışmanız ve hatalarınızı anlık görmeniz)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.david.android.languageswitch

    Lingualeo(ücretli): İçinde bir çok grammer-kelime alıştırmalarının olduğu, grammer derslerinin olduğu, bir çok alıştırmanın olduğu ve en önemlisi ted x konuşmalarının ve kelime kelime çevirilerinin olduğu güzel bir dil öğrenme programı. Ruslar yapmış sanırım. Güzel olmuş ellerine sağlık:) Ücretli ama internet sitelerinden alırsanız daha uyguna satın alabilirsiniz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingualeo.android

    Voa Learning English(Ücretsiz): İngilizce haberler, belli başlı konuları yavaş ve anlaşılır bir şekilde okuyan, ücretsiz bir program.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=vn.innoloop.VOALearningEnglish

    Birkaç oyun da ekleyeyim son olarak.
    PPSSPP (Ücretsiz): Geçmiştenki psp oyunlarını oynayabileceğiniz emülatör. Patapon diye bir oyun vardı bir çoğunuz bilmez. Bağımlılık yapmıştı. Sırf onu tekrar oynayabilmek adına bu uygulamayı kurdum. Ardından xbox360 Gamepadi bağlayarak aynı keyifte oynadım. Tavsiye ederim.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.ppsspp.ppsspp

    Leo's Fortune(Ücretli): Muhtemelen bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Top amcayı yönlendirdiğimiz çok keyifli, biraz beceri isteyen bir oyun.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.leosfortune

    Score Hero (Ücretsiz): İlk bir arkadaşım oynarken görmüş ve beğenmemiştim. Sonra nereden denk geldi bilmiyorum oynama fırsatına eriştim. Çok keyifli bağımlılık yapan bir oyun. Aynı zamanda canlarınız çabuk bittiği için de uzun süre oynamak zorunda kalmıyorsunuz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.story

    New 'n' Tast: (ücretli): Sanırım pc de de varmış bu oyun. Gerçekten eğlenceli, komik bir macera oyunu.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oddworld.NNT

    Machinarium (Ücretli): Bir çeşit bulmaca oyunu. Keyifli
    https://play.google.com/store/apps/details?id=air.net.machinarium.Machinarium.GP

    Limbo: (Ücretli): Kasvetli ama bir o kadar da eğlenceli bir macera oyunu. Gerçekten zorlayıcı bölümleri var.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdead.limbo.full

    Benden bu kadar. İnşallah daha önce hiç karşılaşmadığınız ve çok işinize yaracayak bir çok programla karşılaşırsınız. Black friday geliyor bakarsınız bir çoğu indirime girer. Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersoze81 -- 21 Kasım 2018; 9:15:36 >




  • Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bunu bilmiyordum yani aslında arkadaşın dediği olayı anlamamışım :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.