Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (2356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
272
Favori
1.693.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23542355235623572358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erditepe

Rootlu değil. Hard formattan kastım wipe data. Anakart dışındaki her türlü sorun düzeltilebilir diye düşünüyorum. İnşallah öyle değildir. Şuanda şarja takınca tepki vermiyor. Bugün samsung yetkili servise vereceğim. Bataryası geçen sene yetkili serviste garanti dahilinde değişmişti.
    Dün servisten aradılar ve sorunun anakarttan kaynaklandığını tamirinin olmadığını söylediler cihazı iade ettiler. Maalesef artık elimde çalışmayan ve büyük ihtimalle 1 yaşındaki oğlumun yeni oyuncağı olacak bir Note5 var. Çok üzüldüm çok sağlam bir cihazdı yazık oldu. Cihazı eşim kullanıyordu ve şimdi yeni bir cihaz alma zamanı.
    A70 modelini düşünüyorum. Şuanda hb'de ve çeşitli sitelerde 3.000 TL bandında bulunabiliyor. Tabi ki bazı olmayan özellikleri ile Note5'i çok aratacak. Ama şuanda f/p olarak en iyi seçeneklerden biri gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Hocam sırf Samsung olsun diye A70 almak da çok mantıklı değil. Tek iyi noktası pili. Üst seviye bir cihazdan orta segment bir cihaza geçiş yapmış olacaksınız.
    Mi8 G7 gibi amiral gemilerini düşünmeniz daha mantıklı olur bence.

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Hocam bu redmi k20, mi9se filan nasıl alınırmı sizce? Malzeme kalitesi olarak nasıl acaba yani bir samsung apple kalitesindemi yoksa daha düşükmü oluyorlar bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim bende 2000 civarı bir cihaz düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 4 Haziran 2019; 16:34:8 >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Hocam K20 yine biraz daha güçlü, S730 gayet de iyi bir oyuncu. Mi 9 SE'de ise S712 var. 710'un işlemci gücü biraz daha artmış, GPU kısmı yerinde sayan versiyonu. Resmi garantili fiyatı da baya tuzlu geldi. Sizin cihazı nasıl temin edeceğinizi bilmiyorum. Tabi 2K bütçede mantıklı cihazlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 4 Haziran 2019; 17:50:19 >
    Teşekkürler.

• Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Radeon maya v4 romunu kurdum. Rom gerçekten harika ve telefon stabil çalışıyor. Tek sorun klavyedeki I ve İ harflerinin her ikisi de i olarak görünüyor. Dille alakası yok. Herşeyi denedim. Farklı klavyeler denedim. Türkçe karakterlerin olduğu klavyelerde ı harfi i olarak görünüyor. Çözümü var mı?
    SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]

Sırf Samsung olsun diye değil aslında. Samsungların ekran panelleri çok kaliteli. Diğer cihazlarda o kaliteyi göremiyorum. Bir de yalnız a70 değil de s9 da olabilir. 3900 TL hb'de. Onu da alabilirim.

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız yazı tipi stili ile ilgili olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blekwolf B kullanıcısına yanıt
    Farklı modemde wifi yi denediniz mi? Benim evdeki modemden kaynaklı bağlantı bahsettiğiniz şekilde kopuyor ama önceki modemde böyle bir sıkıntı olmuyordu.

Rom ile ilgili yorumların ve linki verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Rom ile ilgili yorumların ve linki verebilir misin?
    https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/note5/general/discussion-n920x-port-note-fe-t3695102/amp/

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose13

Kullandığınız yazı tipi stili ile ilgili olabilir
    Bütün yazı tiplerinde aynısı oluyor. Onunla alakası da yok muhtemelen. Romun tamamı Türkçe değil. Yani yarı türkçe yarı İngilizce oluyor. Muhtemelen onunla ilgili.

Daha yenisi yok mu 2017 gözüküyor? Başka rom denemen var mı?

• Merhaba, herkese iyi bayramlar diliyorum. Oğluma yurt dışı 64 gb bir cihaz almıştım.malesef önce arka kapak, sonrasında ön camı kırdı. Her ikiside orjinal parçaları ile değişim yapıldı. Parça fiyatlarının bu kadar pahallı olduğunu bilseydim kesinlikle almazdım. Yeniden kırılmayacağının da garantisi yok. Cihaz lacivert renk. Daha ekran ambalajı sökülmedi. Bu şartlarda cihazı kaça satabilirim? Yeni bir kapak ve cam kırılmasını kaldıramam. 😁

• Arkadaşlar merhaba telefonda konuşurken karşı taraf kendi sesini duyuyormus internette araştırdım fakat bisey bulamadim bu sorunla karşılaşan var mı daha önceden orjinal rom var telefonda

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Daha yenisi yok mu 2017 gözüküyor? Başka rom denemen var mı?
    Floyd V2 var. Android P görsellerine sahip. Çok daha yeni ama rom baştan aşağı sorunlu. Kamera ve ekran döndürme çalışmıyor. Telefonda kasılmalar oldu bende. Bazen de telefon reset atıyor kendine. Tavsiye etmiyorum ama denemek istersin belki.
    https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/note5/development/rom-floyd-n7fe-port-v1-0-t3882804/amp/

• brkdlgc B kullanıcısına yanıt
    mikrofon bozuk muhtemel. şarj soketinin solunda kalan bir parça
    images.app.goo.gl
    Resim: Samsung Galaxy Note 5 N9208 Şarj Soketli Mikrofon Filmi Flex | www ...
    https://images.app.goo.gl/mCdjPUDPYLCKHmVm9

sol taraftaki tuş kısmının üstündeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan08 -- 5 Haziran 2019; 13:0:18 >

Msr romdan farklı mı şimdiki kullandığın rom?

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose13

Farklı modemde wifi yi denediniz mi? Benim evdeki modemden kaynaklı bağlantı bahsettiğiniz şekilde kopuyor ama önceki modemde böyle bir sıkıntı olmuyordu.
    teşekkürler hocam. farklı modemde denemedim ama evdeki diğer telefonlar ve tabletler gayet sorunsuz bağlanıyor modeme. benim note 5'te ekran kilitlenince wifi kapanıyor kendiliğinden. ve hatta ekran kilitliyken aramada gelmiyor bazen. yabancı forumlarda da okudum bu sorunu ama çözümünü yazmamışlar

yok mu bunun çözümünü bilen arkadaşlar, ekran kilitlenince wifi kapanıyor kendiliğinden, hatta bazen arama da gelmiyor ekran kilitliyken. nasıl çözülecek bu ? romu falan orjinal
  • blekwolf B kullanıcısına yanıt
    wi-fi ayarlarında "Uykudayken wi-fi'yi açık tut" seçeneği "her zaman" olarak seçili mi? donanımsal değilse eğer böyle sorunların tek çözümü format oluyor çoğu zaman.
  • 
Sayfa: önceki 23542355235623572358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.