Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (2355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
272
Favori
1.693.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23532354235523562357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung J8 alabilirsiniz hocam ben kullanıyorum memnunum vatan bilgisayar'dan 1650 tl tutmuştu şuan 1500 liradan satılıyor
    Veya j7 prime 2 de tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 26 Mayıs 2019; 0:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extinct kullanıcısına yanıt
    Redmi Note7 (daha iyi) Asus Zenfone Max Pro M2 (kamera iyi değil) gibi pil kapasitesi büyük cihazlar tercih edin hocam Note5 den sonra aradığınız bu olur.

• Internet çöplüğünde yeterli bilgi bulamadım

Cihazım kafasına göre reset atıyor bazen hiç olmuyor bazen 2 saatte bir bazen ise 20 dakikada bir

Garantisi bitti sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Isim garip tarafı cihazı resetleyemiyorum

Sıfirliyorum kapanıyor aynısı gibi açılıyo

Hard reset ekranına hiç giremiyorum
    reocery erkranina girmeden aciliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: extinct

ne alacağız birde o var bende kırdım ekranı ama 2000 tlye kadar ne alacağım bilemedim
    evet teşekkür ederim.
  • Garantisi bitmiş Note5 in bataryasını nerde değiştirmeyi tavsiye edersiniz? Batarya fiyatları ne kadar biliyor musunuz?
  • Merhaba telefon iyice kasmaya başlamıştı. Floyd v2.0 rom yükledim. Telefon resmen çağ atladı ama stok kamera ve ekran döndürme özelliği çalışmıyor. Bazen çok can sıkıcı oluyor. Yüklemeyi düşünen varsa tavsiye etmiyorum.

@thelordof Kadıköyde Gsm iletişimde 180₺ gibi bir fiyata değiştirmiştim yanlış hatırlamıyorsam. 1. Kalite imitasyon batarya takıyorlar. İşçilikleri iyi tavsiye ederim.

Edit: Şuan 200₺ olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 29 Mayıs 2019; 18:12:58 >
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Çok tşk ederim hocam.

Floyd e çalışsaymış çalışmayan özellikler keşke.

Batarya değiştirmek bile maliyetli olmuş artık :(

• Dostlar Note4 den Note5 e geçmiş bulunmaktayım. Merak ettiğim note5de kullanmakta olduğunuz en stabil rom hangileri? Note4de Air rom v3 ile Erobot v37 oldukça iyiydi. Note5de ne kullanıyorsunuz?

• eylüle kadar garantili note 5im var (hanımın)

benim ufaklığın yanına koymuş o da istemsiz elini sallarken telefonu almış eline sol alttan ağzına götürmüş
    sol alt kısımda ekranda mor bir bölme oluştu. muhtemelen ya ısırdı ya da salyası içine kaçtı.
    garanti kapsamına girer mi?

bundan birkaç gün önce power tuşu ve geri tuşu çalışmıyordu, onlar aniden düzeldi ama ekran böyle oldu. telefonun yerine telefon aldık fakat bunun da heba olmasını istemiyorum.
  • Note5 sürekli reset atıyor. Hard Format bir işe yaramadı. Şöyle bir tespit yaptım diyebilirim. Sanki cihaz çabuk ısınıyor ve ısınınca resetliyor gibi geliyor. Resetleme de bir enteresan. Tam açılıyor açılırken bir daha resetliyor. Bu 3-4 kez tekrarlanıyor ve anca açılıyor. Ama 2 dk geçmeden bi daha... böyle kısır bir döngüye giriyor cihaz. Bu gibi bir sorunu yaşayan oldu mu?
    Not: Cihaz 3 yılını doldurdu. 1 yıl önce garantisi bitmeden serviste bataryayı değiştirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 31 Mayıs 2019; 2:18:55 >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Belki yazılımsal bir sorundur. Recovery veya download moduna alarak deneyin.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Recoveryden hard format attım. Odinle sıfırdan mı kurmayı denemeliyim?

Demek istediğim o iki yerde bekleyince de reset atıyor mu. Ben yerinizde olsam eğer download moddaykende reset atıyorsa denemezdim çünkü soft/hard brick olacaktır.
    Açıkçası onu denemedim yani recoveryde reset atıyor mu denemem lazım. Ama sanmıyorum. Eğer dediğiniz gibi bir durum yoksa odinle en güncel romu flashlasam düzelme ihtimali var mıdır? Donanımsal bir sorun ise neyden kaynaklanıyor olabilir? Anakart ise zaten yandık :)

• Şuan itibariyle cihaz tamamen kapandı ve açılmıyor. Teknik servis yolu göründü. Bakalım sonuç ne olacak :(

Telefon rootlu muydu? Hard formattan kastınız wipe cache değil de, wipe data demi?

Şarja takınca tepki veriyor mu? Ya bataryası ölü ya güçle ilgili ünite ölü ya anakart yandı ya da hard brick oldu. Sağlam telefonun ertesi gün tepkisiz kaldığı nadir de olsa var. Eğer brick ise JTAG yöntemiyle telefoncularda düzeltilebilir. Ya da bu kadar ciddi değilse USB Jig ile download moda alınabilir bir ihtimal. Neyse umarım en az zararla sonuçlanır.
    Rootlu değil. Hard formattan kastım wipe data. Anakart dışındaki her türlü sorun düzeltilebilir diye düşünüyorum. İnşallah öyle değildir. Şuanda şarja takınca tepki vermiyor. Bugün samsung yetkili servise vereceğim. Bataryası geçen sene yetkili serviste garanti dahilinde değişmişti.

• Note 5 telefonumun ekranı değişmesi gerekiyor. Yetkili servis 1100 +KDV fiyat verdi. birkaç telefoncu 800 900 civarı fiyat verdi Ve orijinal olduğunu iddia ediyor. Ama ben orijinal olduğuna inanamadım. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tonyadam T kullanıcısına yanıt
    Yuh, soyguna bak! Ben 2016'nın Nisan'ında telefonu aldıktan 1 ay sonra ekran değişimi için servise verdiğimde yanlış hatırlamıyorsam 550 TL+KDV vermiştim. Gelinen noktaya bak, üzücü... Bana soracak olursan telefonu daha uzun yıllar kullanırım diyorsan servise ya da güvendiğin bir telefoncuya yaptır.
  • ekran kilitlenince wifi kapanıyor kendiliğinden, ekran kilidini açınca wifi bağlanıyor tekrar. wifi ayarlarında uyku modu asla olarak geçiyor. yine de wifi kapanıyor ekran kilitlenince. bunun çözümü nedir arkadaşlar bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23532354235523562357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.