Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (2358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.394
Cevap
272
Favori
1.693.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23562357235823592360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A
    Akmer Teknik Konya Samsung Yetkili Servisi
    Musalla Bağları, Şht. Ahmet Değerli Sk. N.58-B · (0332) 236 06 07
    Açık ⋅ Kapanış saati: 19:00
    WEB SİTESİ
    YOL TARİFİ
    B
    Samtit Samsung Yetkili Servisi
    Telgrafcı Hamdi Bey Cad. 10/A · (0332) 238 84 84
    Açık ⋅ Kapanış saati: 18:00
    batarya değişimi talep ediyorum de.
  • ınscrıb kullanıcısına yanıt
    kendin değiştiremedikten sonra alsan ne olur? note 4 değil ki
  • onat kullanıcısına yanıt
    1000 e satarsan iyidir bence. arkadaşım ekranı değişmiş note 5i 1000 e aldı.
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

konya servisi batarya ücretli değişim olur 250 tl diyor.

yakın zamanda değiştiren oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqqqq0 -- 19 Haziran 2019; 11:53:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    Kendim değiştirebildiğim için internetten bulmak istiyorum. Az önce bir samsung servisini aradım fiyat almak için, 150 civarı dedi. Bana internetten satın alabileceğim ve güvenebileceğim bir batarya lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Arkadaslar selam, Telefonda 14 GB uygulama-resim-video falan alan kapladigi halde. Benim 32 GBlik hafizam tamamiyla dolmus durumda. Boyle bir sacmalik normal mi. Sirf bu sebeple yeni telefon almak zorunda kalabilirim. Cozum onerisi olan var mi. Sistem verileri 18 GB yer mi kapliyor simdi anlamadim ki.
    Spotify kullanıyorsanız indirdiğiniz şarkılar alan kaplıyor olabilir. Bende öyle olmuştu ve hiçbir listede görünmüyordu. Veriyi sil dedim 6gb alan açıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Merhabalar. Telefonumdan kulaklıklı veya kulaklıksız müzik dinlerken ve video izlerken cızırtı geliyor.
    Sorduğum servislerin hepsi farklı cevaplar verdi. Kimi cızırtıya denk gelmedi telefonda bir şey yok dedi, kimi hoparlör değişmeli derken ses entegresinde sıkıntı var, masraf çıkartır ve tamir olmayabilir diyen de oldu.
    Sorunun ne olduğunu nasıl anlayabilirim. Yazılımsal olduğunu düşünüp sıfırladığımda 3 4 gün telefon gayet temiz olmuştu. Sonra yine başladı.
    Aynı problem aylardır var çözüm bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarjım iyice bozuldu. Usb ile sarj olarak goruyor. Sarj suresini 5 saat ustunde gosteriyor. Varmı bunun çözümü

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Bende de aylardır var hocam umursamıyordum ama son 1 2 aydır çok rahatsız etmeye başladı.
    Bakırköy'de servis varmış Samsung'un oraya götürüp sormayı düşünüyorum.
    Telefonu en çok müzik için kullanıyordum onu bile yapamaz oldum :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Spotify kullanıyorsanız indirdiğiniz şarkılar alan kaplıyor olabilir. Bende öyle olmuştu ve hiçbir listede görünmüyordu. Veriyi sil dedim 6gb alan açıldı.

Alıntıları Göster
    Spotify kullaniyorum 400un uzerinde sarki var hepsi indirilmis vaziyette. Ama toplam 7-8 GB falandi en son. Indirdigim icin bana normal bir veri olarak geldi. Su an uygulamalar kisminda dahi yazili olmayan 18GB gibi bir doluluk rakami var ki sebebini cozemedim. Sadece telefonu biraz kurcaladim. .encrypted uzantili her biri 150 MB civari dosyalardan sildim buna bnzer dosyalarin olma ihtimali cok yuksek bence. Toplam 3gb yakin yer acildi bu dosyalardan ama hala yetersiz. Onbellek falan sildim de o tip bir fazlalik degil bendeki. Hicbiryerde goremedigim 14 GB veri var hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

1. resim ve videoları alıp pc vs. aktar.
    2. cihaz bakımını aç gereksiz dosyaları sil. en son ne zaman açtın?
    bende de benzer gözüküyor. (yaklaşık 18 gb yer sistem alıyor gözüküyor)
    Simdi resim videolar toplam 1.2 GB olarak gozukuyor. Yine atayim ama sorun yazili olan 14 GB degil de yazili olmayan 18GB gibi geldi bana. Cihaz bakimini haftada bir yaparim. Bu zamana kadar 12 GB veri silinmis hatta. Oyle onbellek silme gereksiz verileri silme tarzi seyleri yaparim ara ara. Ama bir ustte cevap verdigim mesajda da anlattigim gibi 150-200 MBlik toplamda 3 GB civari yer kaplayan .encryptred uzantili dosyalari sildim. Deepwebden bulasmisti pcye boyle .encrypted uzantisi para falan istiyolardi ona benzetttim.

• qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    Konya'daki serviste şubat ayında batarya değiştirdim. Orijinal batarya taktılar, ani düşüşler, çabuk bitme, yavaş şarj olma sorunları tamamen ortadan kalktı. Ama yine ancak 1 gün dayanıyor değiştrittiğim günden beri. Daha uzun gitmesi yönünde beklentiniz pek olmasın. Çabuk bitme, ani düşüş, yavaş şarj olma sorunlarından dolayı ocak ayında yolum Elazığ'a düşmüştü ve orada değiştirtmiştim sıradan bir telefoncuya "abi orijinal batarya takarız merak etme." falan filan... Aslı yok bir hafta dayanmadı eski haline döndü şubatta da yukarıda da dediğim gibi Konya'da değiştirttim ve gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucnokta80 -- 20 Haziran 2019; 19:49:16 >
  • ucnokta80 U kullanıcısına yanıt
    Garantisi varmıydı ücretsiz mi değişim oldu?

• qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt
    Para verip kendim değiştirttim. Garantisi çok oldu biteli. Ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama sanırım 250 tl idi. Elazığ'daki orijinal olmayan da 120 tl idi.

• ınscrıb kullanıcısına yanıt
    ben 1 ay once değiştirdim gsm iletişim diye bir yerde internetten buldum kargoyla yolladım istanbuldaymış 140 liraya kargo dahil orjinal batarya.direk telefonu yolluyosun ama.bence yedek telefonunuz varsa düşünün ben bataryadan çok memnunum bu 2. batarya değiştirişim ilki de orjinal diye verdi ama bu gerçekten orjinal .şarjı 1 günü zorluyor baya kullanmama rağmen

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Dün telefonu bu sorun için bakırköydeki samsung servisine götürdüm. Sabah arayıp anakart değişimi diyip 1100TL fiyat söylediler.
    Çok sevdiğim telefonumu kaybetmiş oldum :(

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun .

• Arkadaşlar 3 senelik telefonum var. Parlaklık %30da falan kullanıyorum. 12 saat kullanımda şarjım 20lere iniyor ve 2saat civarı ekran süresi oluyorum. Sizde ekran süresi ne kadar ? Batarya değişimi ne kadar fark eder?

• Arkadaşlar 3 senelik telefonum var. Parlaklık %30da falan kullanıyorum. 12 saat kullanımda şarjım 20lere iniyor ve 2saat civarı ekran süresi oluyorum. Sizde ekran süresi ne kadar ? Batarya değişimi ne kadar fark eder?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA7F58CB2

Arkadaşlar 3 senelik telefonum var. Parlaklık %30da falan kullanıyorum. 12 saat kullanımda şarjım 20lere iniyor ve 2saat civarı ekran süresi oluyorum. Sizde ekran süresi ne kadar ? Batarya değişimi ne kadar fark eder?
    Benim note 5de 2-2.5 saat ekran süresi veriyor.

Note5 için batarya dostu en iyi custom rom hangisi acaba?
    Custom rom kullanan var mı? Khongloi rom iyi diyorlar ama henüz kurmadım.

• 
Sayfa: önceki 23562357235823592360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.