Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (2354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
272
Favori
1.693.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23522353235423552356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furbey40

Ekranı bozulan arkadaşlar yaptırmanızı tavsiye etmem. Ben 800 TL verdim, ekran değişimi için düzen tutmadı. Her ne kadar orijinal ekran diyorlarsa da revize edilmiş ekran kullanıyorlar. 750-800 vereceğinize üzerine ekleyip telefonu değiştirin. Ben İstanbula gönderip Tufan iletişim isimli işyerinden değiştirdim düzen tutmadı, işçilik kötü, uzak durun. İlla değiştireceğim derseniz nette Gsm iletişim diye site var, birçok videosu mevcut, kaliteli işçilikleri var. Ya da biraz fazla verip yetkili servis.
    Yetkili servis ne istiyor acaba. Birde ekran değişiminden sonra garanti veriyorlar mı?
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Cache silinince rom silinmez.

Stock rom kuracağın için silmene gerek yok zaten siliyor kurulum esnasında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Stock tabanlı istersen MSR
    Yeni birşeyler denerim dersen Floyd v2 (Android Pie içerir)

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Stock tabanlı istersen MSR
    Yeni birşeyler denerim dersen Floyd v2 (Android Pie içerir)
    stock varsayılan roma göre bir nebze hız farkı var mı hocam?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Hissedilir derece bir fark yok maalesef. Stabilitesi yüksek rotorlu ve gereksiz şeylerden arındırılmış versiyon diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Hissedilir derece bir fark yok maalesef. Stabilitesi yüksek rotorlu ve gereksiz şeylerden arındırılmış versiyon diyelim.
    Hmm tamam hocam, tşk ler
  • Peki arkadaslar stok rom yerine önerebileceğiniz sorunsuz ve daha iyi bir rom vs var mi yoksa hic bulasma sıfırla gec mi dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Note 5e en kolay nasıl Root atabilirim

• Bağdat caddesi resmi samsung magazasinda yetkili servise ekran + pil için 765 TL ücret karşılığında verdim cihazimi. Bilginize. Ekran isteyen arkadaşlar.

• Benimde ekranım kırıldı geçenlerde 120$ fiyat aldım orjinal ekran için tam n'apsam ysptırsam mı derken 700 liraya 2.elini aldım denk geldi temiz sorunsuz haliyle.

Önceki telefonda msr costum rom kullanıyordum, bunda ise rootlu salt stock romu kullanıyorum öyle aman aman farkları yok. Bir öneri olarak söylüyorum ben telefona dolby atmos yükledim eğer ki rootlu kullanan varsa nasıl olacağını anlatırım. Ses kalitesi ve yüksekliği fersah fersah fark ediyor. Bu haliyle daha çok sevdim telefonu. Normalde lg v20 düşünüyordum ama bu dolby olayından sonra vazgeçtim. Telefonla ilgili tek negatif düşüncem hafıza kartı takılmaması o da olsa daha uzun yıllar gider bu haliyle çiçek gibi telefon

• amarecevik A kullanıcısına yanıt
    Chainfire web sitesine girip n920c olan root dosyasını indir, odin ile flashla çok basit

• Arkadaşlar antutu v7 skoru kaç acaba yapan varmi? Internette hep antutu v6 skorları verilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Arkadaşlar antutu v7 skoru kaç acaba yapan varmi? Internette hep antutu v6 skorları verilmiş.
    110.000

• mpy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• ben de Note 5 sahibi oldum ama takıntılı bir insan olarak sensörleri sinirimi bozuyor. barometre, nabız ölçer, kandaki oksijeni ölçer. ne bu ya, hastamıyız biz. sağlıklı insanı hasta eder bu sensörler. nabzımı kanımı ne yapacan. hele barometre, ne işime yarayacak barometre sensörü. barometreyi düşündükçe sanki kafamın içinde basınç oluyor gibi hissediyorum. basınç sensörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 21 Mayıs 2019; 18:57:29 >
  • Beyler ikinci el note 5 alıcam da bu cihazın en son android sürümü hangisi 7 mi 8 mi?

• 7

• Telefonu yeniden kurdum hersey silindi.reklam engellwdiğim bir program vardı hem uygulamalardaki hemde tarayicidaki reklamlari engelliyordu.adini unuttum.kulkanan varsa adini yazabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: mrumud

Telefonu yeniden kurdum hersey silindi.reklam engellwdiğim bir program vardı hem uygulamalardaki hemde tarayicidaki reklamlari engelliyordu.adini unuttum.kulkanan varsa adini yazabilirmi
    Disconnect Pro for Samsung olabilir mi hocam? Ben onu kullanıyorum.

• ne alacağız birde o var bende kırdım ekranı ama 2000 tlye kadar ne alacağım bilemedim
  • 
Sayfa: önceki 23522353235423552356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.