Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 vs Lg G4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi telefon değiştireceğim.aslında telefon inceleme videolarında Note 4 ü çok beğendim ama herkes G4 al diyor.Daha önce Note 4 kullananlar özellikle pişmanlar mı ne gibi kötü yanları var?Yada G4 al diyen varsa neden? fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 te ekran çözünürlüğü dışında iyi olan taraf neresi ? ( o da şarjın daha fazla sömürülmesinden başka bi halta yaramaz . Ki ben bu güne kadar lg G serisinin bütün telefonlarını kullanmış bir insanım içimden 1 kere bile G4 kullanmak geçmedi . Yapsalardı SN810 işlemcili o zaman millet döner bakardı . '' Vay be LG hakkaten yapmış '' derlerdi . ) .....Senin kıyaslayacağın telefon Note 4 mü yoksa LG G Flex 2 mi ? olmalı .....
    Kesinlikle haklısın kardeşim bende bunu anlayamadım millet neden g4 diyor sanırım çğunluk bilmeden konuşuyor.Zaten ekran çözünürlüğü neredeyse aynı diye biliyorumçok az bir piksel yoğunluğu var o da farkedilmez zaten
    Samsung Galaxy S4 bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.