Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
171
Favori
884.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • malicinar kullanıcısına yanıt

    Lensun marka ekran koruyucu kullanıyorum çok iyi tavsiye ederim.



    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]www.lensun.store
    Lensun Nano Kaplama, Lensun Ekran Koruyucu Üreticisi, Toptan Sipariş
    https://www.lensun.store
  • Şöyle bir video buldum çok basit şekilde arama kaydı açılabiliyor. Kendimde aktifleştirdim. Kullanmak isteyenler için yararlı bir rehber olmuş.

    https://www.youtube.com/watch?si=3rt2ApX_wAA92mC7&v=W9248U3Qd08&feature=youtu.be
  • cfk61 C kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler...
    Note FE kullanırken CSC değişimi ile VoLTE özelliğini aktif etme adına işlemler yapıyorduk onu hatırladım. Türkiye cihazı S7 Edge parçalı ROM'u indirip CSC dosyasını Odin ile Note FE'ye atıyorduk. Şimdi daha pratik bir yol bulmuşlar. Aslında mantığı basit; cihazda mevcut olan Multi CSC dosyasından seçim yapmanızı sağlıyor. Benim merak ettiğim multi CSC olmayan cihazda işlemin başarılı olup olmadığı.

    Ayrıca yorumlarda "Başka cihazlardan arama" ve "Ekran kaydedici" özelliklerinin gittiğini yazanlar var; bunuda dikkate almak lazım...
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Ekran kaydetmeyi denemedim ama arama kayıtta sorun yok şuan ses kalitesi falanda çok iyi.
  • Galaxy Note 12 plus telefonunda lineage veya pixelexprience vb. Rom kullanan varmı?
    Tavsiye edermisiniz?
  • cfk61 C kullanıcısına yanıt
    Bankacılık uygulamalarında sorun olur mu acaba?
  • foxryum kullanıcısına yanıt
    Olmaz bende şuan yok
  • arkadaşlar selamlar. note 10+ telefonumun menusu kendi kendine siyah beyaza döndü. 2 gündür düzeltmeye uğraşıyorum. kafayı yicem. başına gelen var mı? lütfen yardım edin.

  • burdan bahsediyorum.
    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]
  • navarchs N kullanıcısına yanıt
    Duvar kağıdı değiştirdiniz mi? Duvar kağıdı değiştirdikten sonra size renk düzeni önerisi sunuyor. Duvar kağıdına uygun şekilde renk seçenekleri çıkıyor. Tekrar duvar kağıdı değiştirip gelen ekranda düzenleyebilirsiniz.
  • scrfc kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oyle yapmistim. dediginizi yaptim duzeldi.cok sagolun. keske daha erken sorsaydim. cok ugrastim cok😊
  • navarchs N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • cihazımı satmayı düşünüyorum. yurt içi. kutu ve aksesuarlar mevcut. yanında led kılıf, samsung orjinal silikon kılıf, 2 adet spiegen kılıf vereceğim. arka kapakta çatlak var. kaç para yazmalıyım sizce arkadaşlar?
  • cfk61 C kullanıcısına yanıt

    Çatlak olmasa 11 kesin satarsin ama arka kapak olayı telefoncu 8 yada 9bin verir belki .tabi cihazın plus ise

  • Arkadaşlar samsung note 10+ almayı düşünüyorum eşime. Belki görenler olmuştur bir note 10 macerası yaşamıştım kore cihazımı neydi çekmedi zararına sattık falan o yüzden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali bu sefer Türkiye cihazı yada snapdragon işlemcili olanı almayı düşünüyorum tabiki önceliğim Türkiye cihazı. Sizce dikkat etmem gereken nedir? Lütfen kodlu modlu söyleyin çöpe atacak paramız kalmadı kaç yıllık telefonlar bakar olduk. Yardımcı olursanız sevinirim 10+ düşünmem deki amaç bataryasının daha iyi gitmesi diyebilirim ve önceki note 10 un kötü çıkması biraz ona karşı soğuttu. Satan varsa iletişime de geçebilirim kocaelide yaşıyorum yakın yerlerden elden alabilirim olmayan arkadaşlardan tanıdık vasıtası ile elden aynı şehirde ise değil ise sahibinden ve dolap komisyonunu bölüşerek alabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..




  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

    Orta segment bataryası daha uzun giden sıfır telefona biraz daha fazla verin alın derim. Eşinize değil kendinize alsanız riske girin kullanılmış alın derdim ama eşiniz söz konusu olduğunda durumlar farklı.

    Karar sizin ama bence artık Note 10 ve Note10 Plus`a 9bin-10bin masrafa girmeye gerek yok. Kimse de kırık çatlak olmayan Note 10 plus`ı 9bin altına satmaz. Şuan 2. el çok uyguna 10bin altına satılan bir nıte10 plus`ın ya pilinin ömrü azalmıştır,ya başka bişey. Çatlak kırık telefonu bile 9bine satmaya çalışan var. Madem çöpe atacak paranız yok az daha ödeyin, orta segment pili uzun giden sıfır cihaz alın. Forumda konular var telefon tavsiyeleri konusunda.

    Note 10 ve Note10 plus serisi artık güncellemeler meselesiyle de başı şıkışacaktır. Hiç gerek yok sıkıntıya.

    İlla 2. el almak zorundayım diyorsanız Kadıköy`de Ferhat İletişim ve Murat Cura Çarşı İletişim var,bana göre Kadıköy`de bu işi yapan en sağlam dükkanlardan.

    Nerden alırsanız alın, oradan o telefonu aldığınıza daİr IMEI yazdırıp imza attırın ve o kağıdı saklayın yıllarca. 2.el aldığım bir telefon birinin arabasının kapısı açılarak arabasından laptop,bir miktar değerli eşya ve telefon çalınmış.

    Savcılık beni bulmuş her nasılsa, bana ulaştı ifadeye çağırdı. Aldığım yeri anlattım,imza attırmıştım telefoncuya. Telefoncunun imza attığı imei yazılı kağıdı verdim savcılığa.

    Telefoncuya ulaştım,durumu anlattım ama imza attığı kağıttan bahsetmedim. Panik yaptı,benden aldığından emin misin, IMEI`yi yazsana bana dedi. Verdim Imei`yi,alışlarını satışlarını kontrol etmiş bulamamış,bizden almamışsın dedi. Benden alsaydın benim kayıtlarımda çıkardı dedi. Telefonları alırken telefon modellerini ve imeileri yazıp kimden aldımsa TC No Kimlik kontrolü yapıp imza attırıyorum dedi,benden alsan çıkardı dedi.

    Tamam abi dedim,savcılığa anlatırsın,bir daha da senin dükkanına ayak basmam.

    1 ay sonra beni aradı,madem sende imzaladığım kağıt var neden bana söylemedin,kimden aldığımı araştırır bulurdum mahkemeye söylerdim,neyse sorun değil biz kimden aldığımızı bulduk savcılığa ilettik dedi. Yani ben imzalı kağıdı vermesem adam inkar ediyor,benim başım derde giriyor.

    Bu arada ben savcılığa ifade verdikten 1 gün sonra 3. gün sanırım telefonun imeisi kapatıldı yasaklandı,imei kontrolünde de savcılık kararıyla kısıtlsanmış cihaz yazıyordu. Kapıma polis geldi,telefondan alacaklarını al,kayıtlarını aktar telefonu teslim alacağız dedi bana yarım saat süre verdi. Ben ikna ettim 2 saat sonra karakols gelip teslim edeceğim dedim,gittiler. Söz verdiğim gibi 2 saat sonra akşam 4 gibi gittim telefonu teslim ettim.

    Telefon Türkiyede resmi olarak satılmayan sadece yurt dışında satılan yurt dışından getirilen bir telefondu,yoksa 2.el dükkana mecbur kalmazdım. Bu dükkan da Kadıköy`de, ismi E ile başlıyor. Hukuki nedenlerden dolayı uğraşmak istemediğim için soran olursa tam ismini veremeyeceğim ama adı E ile başlıyor,işin aslı en fazla çeşit cihaz bu dükkanda sanırım herkesten sorgulamadan 2 el telefon aldığı için. Artık yurt dışından getiriken telefon satış piyasası öldü gibi gerek de kalmıyor artık. Snapdragon işletim sistemli telefonlar artık resmi olarak da çok satılıyor mağazalarda faturalı olarak.





  • Hocam öncelikle uyarılarınız için çok teşekkür ederim bu zamana kadar hep ikinci el telefon kullandım yada yd telefonlar aldım daha uyguna kafama yatan cihazlar olduğu için gönül isterki xiaomi 14 alayım ama imkanım yok bende bu yollara başvuruyorum.. Eşime gelirsek kendisi kalemli telefon istiyor note 10 almıştım bayılmıştı ona ama sorunlu çıktı kore cihazı kocaelide çekmedi telefon rezil oldum.. Ama eşim öyle telefondan anlayan biri değildir sadeceduruşu iyi ve kalemli oluşu onu cezbediyor o yüzden almak istiyorum s23 ultra var sanırım telefon 4 yıllak ama elden bu geliyor dediğim gibi gönlüm neler istiyor ama ben trkiyeden şuan 40-50 binlik kalemli telefon alamam.. Ama diğer konuyu düşüneceğim böyle birşey başıma gelmemişti ama iyi bir örnek oldu teşekkür ederim tekrar verdiğiniz detaylı bilgiler için..

  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

    Şuan Note 10 ve Note10 plus telefonların çoğunda kalem algılama veya randıman sorunu var. Dikkat edin,iyice test edin alacaksanız. Yurt dışı telefonların bantları Türkiye`de uyumlu yeterli olmayabiliyor. Katar ve Arabistan cihazları daha uyumlu deniyor bant çeşitliliği açısından. Şuan kayıtsız yurt dışı cihazlar fiyatları uygun bulunabiliyor,kapanmasına az kalmış cihazlar daha uygun. Kadıköy Söğütlüçeşme`de meşhur bir pideci vardı,oraya yakın oturan Erhan isimli biri uyguna çözüyordu. Kadıköydeki telefoncular Erhan`ı bilir genellikle. Sağlam çalışır.

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkür ederim hocam bende ona dikkat etmeye çalışıyorum çünkü bir kere ağzım yandı note 10 aldım rezil oldum cihazla. Burada bir arkadaş satıyor onunla anlaşmak üzereyim. Kader kısmet hakkımızda hayırlısı ne diyeyim. Bir kaö yurt dışı bundum hepsi n ile bitiyordu o da kore imiş uzak durdum. Tr cihazı diyen de var yalan söyleyen.. İmei attırmış ama kore cihazı vs vs insanlara ne oluyor anlamıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 654655656657658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.