Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
13.313
Cevap
162
Favori
900.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Usta bende ekran koruyucusuz kullaniyordumda anneme emanet ettim 2 gün çantaya atmiş rasgele bellemiş ekrani. Yoksa dusurmedikce ekrana bir sey olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruud_van R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun darısı başımıza 🤩 bu arada stil paketi aldınız sanırım. Kolonya falan olan paket gelmedi mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • note 10 la plus arasındaki fiyat farkına değer mi arkadaşlar plus modeli çok büyük bence bana göre note 10 bana tam ideal ama onunda batarya sı düşük sanırım ilerleyen zamanlarda note 10 alıcam fiyat düşecek elbet

• Hocam çok haklısınız. Bende şu an xs kullanıyorum ve note 9 dan geçtim. Mecburi bir geçiş oldu benimki, plansız bir abd görevi çıkınca yarı fiyatına xs fırsatını kaçırmak istemedim yoksa ben note’ cuyum👍

Safari ve bazı aktarım konularındaki sıkıntılar hakkında kesinlikle haklısınız, pratiklik konusundaki sıkıntı bilinen bir gerçek zaten. Aaslına bakarsanız bunları sizin gibi, bizim gibi deneyimleyip, ihtiyaç duyup fakat ihtiyacı gideremediğinde farkeden kişiler biliyor ama dışarda ben böyle böyle sıkıntı yaşıyorum çok pratik değil vs deseniz yoo hiçte öyle değil derler.

Bende ayaküstü inceledim, inanılmaz hızlı onu deneyimledim ama stabillikten bahsetmişsiniz, ona bişey diyemeyeceğim ama gerçekten enfes cihaz olmuş. Umarım note 9 la veriler buds lardan daha iyidir yeniler. Çünkü çok dandiktigeçen yılki kulaklıklar. Ben spor salonunda bir kere kullandım ve hemen sağ kulaklıkta ses seviyesi ile ilgili sıkıntılar çıktı, şu anda kullanamıyorum zaten.

Benim zor cevap olur deme sebebim ise, xs in bataryası, şarjı ve tabiki işlemcisi x e göre çok çok iyi ve beni bu konuda tatmin ediyor. Plus lar hariç tüm iphone ları kullandım ve batarya hep sorundu. Benim kullanımıma göre xs beni inanılmaz mutlu ediyor, zor deme sebebim buydu, yani bahane arıyorum, alayım şu note 10 plus ı diye ama konu xs olunca yalan yok pek bişey diyemiyorum. Note fanı olmama rağmen☺️

• hkn87 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam.
    Telefonumdan çok memnunum aslında fakat; İşin içine işin aksaması girince mağdur ediyor. Android kısmındaki en büyük korkum STABİLİTE! Her birinin kendine ait olumlu ve olumsuz yanları var! Mesela sırf o kullanamadığım özellik yüzünden günlük ofisten kısa dışarı çıkmalarda laptopla gezmek zorunda kalıyorum. Diğer taraftan bakıyorum, büyük ekran telefon kullanmanın anlamı kalmıyor. O yüzden NOTE 10 PLUS’u düşünmek zorunda kalıyorum.

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    geldi geldi.
    yalnız barıs özcan kodunu giremediğim için açıkcası üzüldüm.destege yazdım ama sonradan yapamıyoruz dediler.
    şimdi siparişi iptal et yolla tekrar satın al . kod gir zor olacagı ıcın ugrasmadım acıkcası.
    kargoda gorunmeseydı cihaz ama kesin iptal edip denerdim.

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]
  • ruud_van R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) bende o şarj için iptal ettim yeniden oluşturdum siparişi.

• Anladım sizde kendinize göre haklısınız, bu sohbetimizi okuyan arkadaşlarda kabaca xs, xs max ve note 10 karşılaştırması gibi bir çıkarım yapıp faydalanabilirler☺️

• hkn87 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ;) yalnız ben eski İOS’u da özlemiyorum değil bunuda dipnot olarak belirteyim (eski ioslar daha stabildi daha netti daha keskindi)

• X ve note10 kıyaslaması:) ..note10 geçtim s10 note9 dahi her yönü ile gerek donanım gerek stabilite olarak x'den fersah fersah ondedir

• hmrkartal H kullanıcısına yanıt
    Android ve stabilite
    Ah hocam androidin kaderi belli bir zaman sonra stabilite kaybı.
    Note 10 beni benden aldı ama lakin android denen saçma ekosistem yüzünden almıyorum.
    iPhone ne kadar da üstünden zaman geçse ilk günkü gibi.
    Ben bir buçuk senedir x kullanıyorum hala aynı hala hızlı.
    Arkadaş geçen sene note 9 aldı, şu an ağzı yamuluyor sövmekten.
    Bizde 2020 model iPhone bekleyeceğiz artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.
    onların hepsi trol android kullanmadıkları için yapıyorlar bi kullansalar anlayacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Akyüz -- 16 Ağustos 2019; 22:9:9 >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    hocam eski androidler yok artık diye düşünüyorum. o 3 ler 4 ler falan yani. onlar gerçekten felaketti. ama android 7 ile birlikte çok şey değişti. bende note 9 kullandım ve android 8 ile kullanmıştım. bence o fark kapandı.
  • Sıkı bir İOS kullanıcısıyım.
    Çok sık PHOTOSHOP, DJİ OSMO ve Video işleme programlarını kullanıyorum. Stabilite konusunda memnunum (ESKİ İOS)lar kadar olmazsada. Çok sık klavye kullanımım var. Çok rahat klavyede. XS MAX kullanıyorum, telefon çok net, işletim sistemi olarak pürüzsüze yakın. Gel gelelim ki; Bilgisayarla telefon arasında sık aktarım yapıyorum ki bu İOS ve WİNDOWS ile sıkıntı! Eziyet noktasında. Örneğin büyük boyutlu videoyu aktarmakta dahi zorlandığım oluyor. Windows’tan telefona foto video atmak zaten problem. Mail yoluyla hallediyorum! Safari konusunda AA’nın haber sisteminde sıkıntı yaşıyorum! Telefon röpörtajlarında ses kayıt olayı sorun! İOS stabil, İPHONE kaliteli, sağlam telefon fakat benim kullanım amacıma uygun değil! Android’e geçmekten de korkmuyor değilim (eski androidlerde acı tecrübelerim var) yalnız Note 10 PLUS bana işletim sistemi olarak keskin ve net geldi (mağazadaki demo telefon olmasına rağmen) önceki serilerde mağazalardaki bana net keskin gelmiyordu. Note 10 PLUS ilk kez iyi hissettirdi bir ANDROİD’de...

• Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

Pil kullanımı Note 10 plus

• Mağazalarda cihaz var , samsung shop çok yavaş çalışıyor.

• Samsung face id ye neden direniyor acaba. Huawei bile geçmişken samsung güvenlik tarafında sus pus bekliyor

• Mustafa Akyüz kullanıcısına yanıt
    Android kullanıyorum diye troll’mü oluyorum?
    Al abi bir snickers ye

• Bu işler biraz şans meleseli biraz da kullanım inceliği. IOS kullanımı daha kolay, androidde biraz daha senin uğraşman lazım. İki tane iPhone aldım, biri 5s, 1 sene sonra ekranın rengi köşeden sararmaya başladı başka markada olsa itin bir tarafına sokarlar. Zorlu center'daki genius sorunu kabul etti ama garantisi bitmiş (yurtdışı cihaz) diyip saçma sapan bir para istedi. 6S Plus aldım telefon soğukta kapanıyordu, apple bununla ilgili bir geri çağırma yaptı ama benim telefon seri numarası sorunlu seriden değilmiş bişey yapamazlarmış. Kışın kaza yaptım bir yandan tutanak bir yandan kaskodan çekici çağırmaya çalışıyorum, telefon kapanıyor, arabaya girip ısıtıyorum geri çıkıyorum hop yine kapanıyor. Dedim Allah belasını versin senin telefon diye satanında yapanında. Macbook, iPad, iPhone üçgeninde yaşamama rağmen gittim Samsung aldım. 3. Samsung cihazım bu evet zamanla bir miktar yavaşlar, kullanımı Iphone'a göre biraz daha karmaşıktır ama hiç böyle absürt bir hatayla karşılaşmadım.

Elbetteki iPhone güzel bir telefon ama kusursuz çalışan, taş gibi bir telefon falan değil kesinlikle. Apple kapalı sistemide çok rahatsız edici. Kullanırken çok önemli değilmiş gibi geliyor ama androide geçince farkediyor insan. Arabaya biniyorum bağlıyorum Android Auto çalışıyor (ülkenizde desteklenmiyor vs gibi sorunlar yok indir apk'sını kur), Evde televizyona bağlan direk ekranı yansıt (apple tv gerekmiyor), başka bir cihaza resim foto atacaksın aç bluetooth veya wifi-direct yolla (karşı cihaz iPhone ya da iPad değilse tabii). Kamera vs zaten tur bindirir.

Açıkcası Apple son yıllarda fiyaskodan öteye gidemeyen cihazlar üretiyor hala eskinin ekmeğini yiyor. Android cihazlar aynı süreçte çağ atladı. Yeni çıkacak IPhone'da çok önemli geliştirmeler yapılması lazım yoksa bu düşüşü devam eder. Samsung ya da Android fanı falan değilim ama ikinci el değeri dışında Iphone'un üstün olduğu bir nokta göremiyorum, hiçbir telefonumu satmadığım için de ikinci el kısmı beni ilgilendirmiyor zaten. Yakın zamanda telefon alacağım burada note 10 şu an satış yapmıyorlar ön siparişte o yüzden beklemişken mate 30 pro ve yeni iPhone'un da görüp öyle karar vereceğim ama Iphone'dan pek ümitli değilim açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.