Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
19
Favori
121.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Orijinalden alıntı: 0conan

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

*Öncelikle konu sahibi arkadaşıma çok teşekkür ederim..

- Çoğu arkadaşımız tarafından takoz vb. gibi sıfatlandırılsada, Mega serisinin özellikle de 6.3 modelinin global çerçevede oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşacağına inanıyorum. Zira telefon özelliği olmadığı için gerek forumda gerek çevremde ( ki buna bende dahilim) Note 8.0'dan sırf telefon özelliği ülkemizde aktif olmadığı için vazgeçen arkadaşlarım var. Yani sonuç şu ki bırakın 6.3" lik bir cihaza "yok artık bu da ne yahu" demeyi; 8" lik Note'u gündelik telefon olarak kullanmayı hiçte abartılı görmeyen tam tersi daha kullanışlı bulan bir çoğunluğun varlığıda göz ardı edilemez. Mega serisi ilk duyurulduğundan bu yana internette ulaşabildiğim her kaynaktan incelemeleri gözden geçirdim. Boyut önceliği arayan, sık mail ve pdf trafiği olan kısacası ben gibi 30 yaş ve üstü arkadaşlar için kullanışlı modeller olacağını düşünmekteyim. Fakat siz değerli dostlarında dikkatlerini çektimi bilmem ancak; tüm görsel ve videolarda Galaxy Mega 6.3'ün siyah (yada lacivert diyelim) renk olduğunu görüyoruz. Beyaz renk olan görseller ise ben gibi konuyu derin inceleyen arkadaşlarımın da bileceği üzere 5.8'e ait. Bu bağlamda aklıma iki soru takılıyor :

ACABA SİZCE;

- Galaxy Mega 6.3 modelinin beyaz renk seçeneği olmayacak mı ? ( Aslında bende olacağına eminim ancak neden hiç beyaz renk ile ilgili bir görsel yada video yok ? )

- Ülkemizde vergilerden nasibini alacak tabi ki ancak yine de özellikleri göz önüne alındığında etikettte memnun edici bir rakam görebilecek miyiz ?

Cevap verme nezkati gösteren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

Saygılar & Sevgiler

Beyaz renk seçeneği var sen iyi araştırmamışsın ;)

Arkadaşım bir link, görsel vs. paylaşabilir misin bizimle ?

Teknosaya bakın herşeyi benden beklemeyin :D

Bugün teknosadaydım telefon ben gitmeden 1 saat önce gelmiş ve sadece koyu renk olduğunu, beyaz hakkında EN UFAK bir bilgileri olmadığını söylediler. İnterneti hala sömürürcesine araştırmaktayım yabancı sitelerde beyaz versiyonunda üretileceği ancak daha sonra olacağı yazıyor.

Hala beyaz var diye diretmeniz şaşırtıcı :)

Allahım ya arkadaşım internetten baksana deli etme adamı ya :D

hocam arkadaş baktığını söylüyor bende baktım her ne kadar beyaz modeli ilgimi çekmese de madem bu kadar eminsiniz beyaz versiyonunun bulunabilir olduğunu insanların faydalanması için bir link gönderebilirsiniz
    ayrıca lütfen forumda karşınızdaki kişi ile irtibat kurarken şaka yollu dahi olsa kullandığınız üsluba dikkat edelim

http://www.teknosa.com/urunler/119973192/samsung-i9200-galaxy-mega-beyaz-akilli-telefon-cep?term=i9200%20S%C4%B0GORTA

hala ikna olmadıysanız yapacak bişey yok siz para gönderin ben alıp kargolayım :D :D

şahsen ben önceki mesajımı attığımda teknosanın sitesinde görünmüyordu yada benim dikkatimden kaçmış bilgilendirme için teşekkürler ben zaten koyu renk alacagım için beyaz düşünen arkadaşlar ilgilenebilir

O zaman sen görememişsin neyse konu aydınlandı sanırım..

• mini bir inceleme..teşekkür..ben de note 2 kullanıcısı olarak..sony zu yu bekliyorum..kalem önemli ve sony de kalem yok ama..tüm kalemlere uyumlu diye bir söz var...ama spenin rahatlığını verirmi acaba...? yinede 6.3 taşınabilme acısından büyük gibi..ama görmedende bir şey söylemek zor..sonuçta ergonomi sanatı bu...

Orijinalden alıntı: ganeja

mini bir inceleme..teşekkür..ben de note 2 kullanıcısı olarak..sony zu yu bekliyorum..kalem önemli ve sony de kalem yok ama..tüm kalemlere uyumlu diye bir söz var...ama spenin rahatlığını verirmi acaba...? yinede 6.3 taşınabilme acısından büyük gibi..ama görmedende bir şey söylemek zor..sonuçta ergonomi sanatı bu...

hocam xperia z ultra duyuruldu evet dediğiniz gibi her kalemle çalışıyor deniyor video da burdahttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h45uTBGftkQ

edit: video linki düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Shaw -- 25 Haziran 2013; 17:11:02 >

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? / Bir Akıllı Telefon Üretebilseydiniz Özellikleri Ne Olurdu ?
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________

YALAN BİR DOĞRULUĞU KABULLENMEKTENSE KENDİ GERÇEKLİĞİMİ YALANLAMAYI TERCİH EDERİM

• 3 4 gün sonra galaxy mega 5.8 ve 6.3 ün mor renkli versiyonları da sürülecekmiş piyasaya gsmarenanın haberihttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mega_series_to_come_in_plum_purple-news-6273.php

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? / Bir Akıllı Telefon Üretebilseydiniz Özellikleri Ne Olurdu ?
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________

YALAN BİR DOĞRULUĞU KABULLENMEKTENSE KENDİ GERÇEKLİĞİMİ YALANLAMAYI TERCİH EDERİM
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

*Öncelikle konu sahibi arkadaşıma çok teşekkür ederim..

- Çoğu arkadaşımız tarafından takoz vb. gibi sıfatlandırılsada, Mega serisinin özellikle de 6.3 modelinin global çerçevede oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşacağına inanıyorum. Zira telefon özelliği olmadığı için gerek forumda gerek çevremde ( ki buna bende dahilim) Note 8.0'dan sırf telefon özelliği ülkemizde aktif olmadığı için vazgeçen arkadaşlarım var. Yani sonuç şu ki bırakın 6.3" lik bir cihaza "yok artık bu da ne yahu" demeyi; 8" lik Note'u gündelik telefon olarak kullanmayı hiçte abartılı görmeyen tam tersi daha kullanışlı bulan bir çoğunluğun varlığıda göz ardı edilemez. Mega serisi ilk duyurulduğundan bu yana internette ulaşabildiğim her kaynaktan incelemeleri gözden geçirdim. Boyut önceliği arayan, sık mail ve pdf trafiği olan kısacası ben gibi 30 yaş ve üstü arkadaşlar için kullanışlı modeller olacağını düşünmekteyim. Fakat siz değerli dostlarında dikkatlerini çektimi bilmem ancak; tüm görsel ve videolarda Galaxy Mega 6.3'ün siyah (yada lacivert diyelim) renk olduğunu görüyoruz. Beyaz renk olan görseller ise ben gibi konuyu derin inceleyen arkadaşlarımın da bileceği üzere 5.8'e ait. Bu bağlamda aklıma iki soru takılıyor :

ACABA SİZCE;

- Galaxy Mega 6.3 modelinin beyaz renk seçeneği olmayacak mı ? ( Aslında bende olacağına eminim ancak neden hiç beyaz renk ile ilgili bir görsel yada video yok ? )

- Ülkemizde vergilerden nasibini alacak tabi ki ancak yine de özellikleri göz önüne alındığında etikettte memnun edici bir rakam görebilecek miyiz ?

Cevap verme nezkati gösteren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

Saygılar & Sevgiler

Beyaz renk seçeneği var sen iyi araştırmamışsın ;)

Arkadaşım bir link, görsel vs. paylaşabilir misin bizimle ?

Teknosaya bakın herşeyi benden beklemeyin :D

Bugün teknosadaydım telefon ben gitmeden 1 saat önce gelmiş ve sadece koyu renk olduğunu, beyaz hakkında EN UFAK bir bilgileri olmadığını söylediler. İnterneti hala sömürürcesine araştırmaktayım yabancı sitelerde beyaz versiyonunda üretileceği ancak daha sonra olacağı yazıyor.

Hala beyaz var diye diretmeniz şaşırtıcı :)

Allahım ya arkadaşım internetten baksana deli etme adamı ya :D

hocam arkadaş baktığını söylüyor bende baktım her ne kadar beyaz modeli ilgimi çekmese de madem bu kadar eminsiniz beyaz versiyonunun bulunabilir olduğunu insanların faydalanması için bir link gönderebilirsiniz
    ayrıca lütfen forumda karşınızdaki kişi ile irtibat kurarken şaka yollu dahi olsa kullandığınız üsluba dikkat edelim

http://www.teknosa.com/urunler/119973192/samsung-i9200-galaxy-mega-beyaz-akilli-telefon-cep?term=i9200%20S%C4%B0GORTA

hala ikna olmadıysanız yapacak bişey yok siz para gönderin ben alıp kargolayım :D :D

Bu bana verdiğiniz en güzel bilgi oldu değerli dostum çok teşekkür ederim. Beyazın adı bile anılmıyorken teknosa stoklarında bulunabiliyor olması inanılmaz. Şu saatten sonra iPhone 5S lansmanı Esma Sultan yalısında yapılacak deseler inanırım.. :)

Tekrar teşekkürler..

• benide ekleyin 8gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 27 Haziran 2013; 1:12:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: altunkeser

benide ekleyin 8gb

tabikide hocam ama mega 6.3 8 GB doğru mudur

• Evet..mega 6.3 8gb..tesekurler

Evet..mega 6.3 8gb..tesekurler

ne demek hocam aramıza hoşgeldiniz cihazınızı güle güle kullanın fırsatınız olursa izlenimlerinizi paylaşırsanız seviniriz almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olacaktır

• çok buyuk yaa telefondan ziyade televizyon olmus bu
  • Telefonu bugun aldim..beni mutlu eden s4 kasasinin buyumus hali..(s4kullandim boyutu kucuk gelmisti) 4.2.2 olusu ve ebati...note2,s4,htcone ve xperia z kullandiktan sonra oldukca yavas geldi cihaz..ekraninda cozunurlugu, ppi sininde dusuk olusu dezavantaj tabi...sonucta memnunum..ilk sorum su kullanici arkadas varsa;hava durumu widgeti.. internette fotolara baktigimda nerseyse ekranin yarisina kadar buyuk..ama ben buyutemedim buyumuyor cozen yada bilen varmi aramizda bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 27 Haziran 2013; 2:44:58 >

mesela s3 büyük bir telefon, ama note 2'nin yanında küçük kalıyor ya işte note 2 bu mega'nın yanında öyle küçük kalıyor artık hesap edin dev gibi mübarek, kullanımı ciddi manada zor. taşınabilir değil yani. max boyut note 2 demekki ki o bile zor taşınıyor. ekranı da beklediğim kadar net değildi ama sonuçta büyük ekran arayanlar için güzel bir alternatif. film izlemek olsun internette gezinmek olsun gerçekten keyifli olacaktır
  • quote:

benide ekleyin 8gb

Megacılar diyarına hoş geldiniz şeref verdiniz dostum. Kazasız belasız, hayırlı günlerde kullanmanızı temenni ederim. Yorumlarınızı bekliyor olacağız..

Saygılar & Sevgiler

• 19 Hazirandan beri kullanıyorum...
    Xperia Z Samsung S4 HTC One kullandım Ama Büyük telefondan başka kullanamıyorum.....
    Evet Biraz yani %5 yavaş..... Ama Note 2 ile aynı....hızı....
    Xperia Ultra Alana Kadar Bunu Kullanmayı Düşünyorum...
    P1000'den Note1 den buralara kadar geldik... bazıları diyor bu kullanılırmı ? Kullanılır tabiki....64GB Hafıza kartı ile sorunsuz... Mükemmel bir telefon....
    Note 3 Bence mega'dan küçük olacak... onun için ultra alıcammmm cihazda hiçbir kronik arıza yok önül rahatlığı ile alabilirsiniz....
  • Tepkiler ne kadar ohaa bu ne tarzinda olsada bende buyuk telefon seviyorum..arkadasin dedigi gibi hiz not 2 ile ayni..bundan once note iki kullaniyordum beni cezbeden s4 kasasi tasarimi..memnunum tavsiye ederim buyuk ekran severlere..on ve arka cepe rahat giriyor yururken sorun yok..ancak ayakkabi baglarken yada oturdugunda buyuklugunu oldukca hissediyir insan biraz bu ilk dezavantaj bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 29 Haziran 2013; 16:36:05 >

Tepkiler ne kadar ohaa bu ne tarzinda olsada bende buyuk telefon seviyorum..arkadasin dedigi gibi hiz not 2 ile ayni..bundan once note iki kullaniyordum beni cezbeden s4 kasasi tasarimi..memnunum tavsiye ederim buyuk ekran severlere..on ve arka cepe rahat giriyor yururken sorun yok..ancak ayakkabi baglarken yada oturdugunda buyuklugunu oldukca hissediyir insan biraz bu ilk dezavantaj bence..

Yukarıda Note 2, Z, S4, ONE kullandıktan sonra MEGA yavaş geldi demişsiniz.

Şimdi de hızı Note 2 ile aynı demişsiniz.

Hızının Note 2 gibi olmasına imkan yok, bugün inceledim. Çok beğendim kocaman ekranı harika fakat donanımı pek iyi değil.
    Donaninim yetersiz oldugunu soylemistim..iki mesajimdada beni cezbeden tasarim oldu dedim..note 2 konusuda soyle; kullandigim cihazlari s4,note2,zve one olarak genelledim..yani ozlellkle note2 demedim bu cihazlara gore yavas cihaz ancak note2den cok farkli gelmedi bana..ama cihaz kesinlikle genelleme yapildiginda yavas kaliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 29 Haziran 2013; 17:53:06 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.