s10 serisi destekliyor da, bunda desteklemiyor mu? ben de bilmiyorum. one ui 3.0'a ilişkin olduğu için, ilişkili olabilir diye düşündüm. onun için paylaştım. |
Good Lock uygulamaları sadece S serisinde çalışır. |
Denemek lazım aslında bunu. |
Sadece s serisi destekliyormuş. |
One UI 2 destekli olanların büyük bir kısmının A ve M serilerinde çalıştığına dair 2020 tarihli güncele yakın videolar var? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 21 Ocak 2021; 0:0:58 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telefonla konusurken ekran acamıyorum mesaj gelıyo o an msj acmak ıstedıgımde ekran kapanıyo bunun ayarı yokmudur ya |
|
Telefonla konuşurken bildirim çubuğunda minicik gri, şeffaf bir nokta çıkıyor, yakınlık sensörü orada. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 21 Ocak 2021; 17:22:36 > |
Küçük bir sorum olacak always on display kullanılmalı mı yoksa kullanılmamalı mı iyi günler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok garip.S20 FE 5500 liralık telefon nasıl değiştireceklermiş.Bir dalavere olmasın hocam dikkat edin :) |
Direk kabul et :D |
Akşam ışı kapalı bir odada, sadece koridordan ışık gelen bir ortamda foto çekip , oynama yapmadan paylaşma şansınız var mı ? Garip bir düzenden bahsediyorum ama bizim kız mesela bazen çok komik yatıyor ve ışık açmadan o halinin fotosunu ilerde ona göstermek için çekmek istiyorum. s10e'nin az ışık performansı çok başarılı. f değeri 1.5-2.4 değişken olduğu için. M51'de sanırım sabit 1.7. O yüzden merak ediyorum bunu. |
SD Karttaki fotolar bugün Galeri'de görünmemeye başladı. Neden olabilir? Fotoğraflar uygulamasında görünüyor. |
|