Renklerde de bir gariplik var yabancı forumlarda da baya yazan olmuş bence güncellemeyin. Canlı ve doğal mod eskisi gibi değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevkohakliydi -- 13 Haziran 2024; 12:45:49 > |
SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (10. sayfa)

-
-
M34 2027 yılına kadar Sürüm güncellemesi alacak Android 17 dahil
Buglar oluşursa illaki düzeltirler
Güncellemeleri yapmanızı öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
M35 veya M55 Turkiyeye gelecekmi ?
Selam elimde sıfır hb'dan alınma cihaz var fiyat 8500
M35 gelir ama M55 zor.
-
Samsung tutordan pil sağlığına baktim 199 döngü de yüzde 91.. bana berbat geldi. Ara ara bakın derim.
Merhaba geçtiğimiz günlerde cihazı satın aldım. Açar açmaz otomatik güncellemeleri hemen kapattım, şu an kutudan çıktığı Android 13 sürümüyle duruyor.
OneUi 6.1'de sorunlar var mı? Güncellemeyi önerir misiniz?
üç gün önce Samsung M34 5g medimarketten 9.999 tl aldım şimdilik memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 27 Temmuz 2024; 14:27:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam siz hangi ülke romu yüklediniz? Arama kaydetme tr sürümünde yok çünkü, hangi ülke ise güncel mayıs/haziran sürümlerinden onu kurayım diyorum ettim. Bir de mevcut kurulu sürümle aynı sürümü yüklesem veriler sıfırlanmaz sanırım, değil mi? Şu an son sürüm TR romu kurulu.
-
Arkadaşlar anne telefonu için yeterli midir, günde 1-2 saat sosyal medya kullanımı olacak sadece bataryası uzun süre gider mi?
-
Fazlasıyla yeterlidir.
Son güncellemeyi yapan arkadaşlardan geri bildirim bekliyoruz. Akıcılıkta falan bir sorun var mı ?
-
Arkdaşlar bu telefon için kullanılabilecek bir şarj aleti önerir misiniz?
HB spigen şarj aletleri var. Fiyatları fena değil ama kötü yorumlar var.
medimarket telefonu alırken evde xiaomi 33 lük şarj aleti vardı, şarj aleti verelim dedi eleman gerek yok deyince bu telefon o şarj aletine uygun değil üç saate şarjın dolar eğer samsung 25w şarj aleti hem pilini bozmaz hemde kısa sürede şarj edersin deyince mantıklı geldi şimdi %20 geldiğinde orjinal şarj aleti ile 1 saat 18 dakika da tam doluyor, pek %20 altına inmiyorum ilk aldığımda bir iki kez %5 %10 yaptım...
kullanım olarak iki gün gidiyor pil çok karıştırmasam üç gün gidecek watsap, haber, youtube yoğunlukta.medimarketten aldığım şarj aleti samsung EP-T2510N type 25w
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 15 Ağustos 2024; 18:10:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bendeki de bu. Müthiş ısınıyor yalnız.
-
Pd destekli alman lazim farklı marka alacaksan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X