Teğmen
01 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Pilde kullanım süresi, ekran-panel ve kamera kaliteleri hakkında emin değilim. Lise öğrencisi kardeşim için kronik arıza çıkarmayacak, verilen paraya değecek bir dizüstü bilgisayar bakıyorum.

İşlemcileri hakkında az çok bilgiye sahibim, intel olan biraz zayıf gibi ancak PİL performansı, aydınlatmalı klavye, boş m2 ve ram slotu Dell'i öne çıkarmakta.

Thinkpad ise güçlü işlemcisi ve ips panelinden başka pek dikkatimi çekmedi.

1035G1 o paraya o laptopta değer mi sizce?

Şu an:

Dell S35G1F82N 6590 TL

Thinkpad E14 R5-4500U 20T60024TX 6330 TL

Her ikisi de 8 GB RAM, 256 GB SSD bulundurmakta. Dell panel olarak WVA yazmış, Thinkpad ise IPS olarak görünüyor.

Piyasada daha uyumlu bir model veya piyasaya yeni girecek en fazla 7000 TL'den girecek yeni modelleri beklemek gibi seçenekler de düşünebilirim.

Teşekkürler.

Ekleme: Thinkpad E14 R7-4700U 20T60023TX

Thinkpad E14 R7-4700U 8 GB 512 GB 20T60023TX 6650 TL

bu model uygun görünüyor gözüme. Kronik sıkıntısı olup olmaması, pil süresi ve ekran hakkında şüphelerim var. Özellikle thinkpad modellerinin ekranları için sarımsı veya renkleri doğru göstermediği yönünde birkaç yorum gördüğüm için üzerinde duruyorum. Bu açıdan kafama yatarsa, sizdin başka bir öneri gelmezse bunu tercih edeceğim.

LG G4 h818p Android 6.0 Marshmallow

Uygulama biraz zorlanınca hemen atıyor.
Sayfalar çok yavaş yükleniyor, profilim yüklenmiyor. Profilime girmeye çalıştım bekledim bekledim gelmedi geri tuşuna bastım işlemedi. Birkaç defa daha bastım hızlıca, donanımhaber durduruldi diyor. Ayrıca bir konuya girmeye çalıştığımda çok bekletiyor, en az 15 saniye falan yükleniyor.
Şu anda mobil siteden yazıyorum çünkğ kullanılamaz halde uygulama. Mobil site daha hızlı ve stabil. Konulara aşırı yavaş giriyor
Lütfen dikkate alın.

Sorunlar
+Optimizasyon ve uygulamadan atma sorunu
+Konulara aşırı yavaş girmesi
+Profilin açılmaması
+Gülücükler hareketsiz ve kalitesiz görünüyor, bulanık görünüyor.
Merhaba. Mosso bisiklet düşünüyorum. Kendi sitesinde her şey güzel fakat satın alabileceğim sitelerde özellikler farklı yazıyor. Mossonun sitesinde CST 26x2.25 yazıyor. Başka sitelerde Excel 26x1.95

Şimdi ben bu sitelerden alsam hangisi gelir? off

Bu hyd modeli:
http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay.asp?biID=39
http://urun.n11.com/dag-bisikleti/mosso-wildfire-hyd-turney-26-jant-bisiklet-P24312658?cid=604001&gclid=CP6M1_WTksoCFUHkwgodjb8PNg
http://www.bisikletcim.com/mosso-wildfire-turney-hyd-26-jant-bisiklet

Bu da V modeli:
http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay.asp?biID=26
http://urun.n11.com/dag-bisikleti/mosso-wildfire-v-turney-26-jant-bisiklet-2015-model-P57442803?icid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller

Lütfen yardım edin bu ne ya

Özelliklerinin orjinaliyle aynı olduğu bir site bulursanız haber verin lütfen.
Merhaba. Şu anda Bianchi Montana V bisiklet kullanıyorum. Kışın okula gider gelirim. Yazın dağ yaparım engebeli arazilerde falan giderim yani offroad.
Bu sene nisan mayıs gibi yeni bisiklet alabilirim. En iyi f/p mosso wildfire gibi görünüyor.
Bu bisikletin üc modeli var:
Mosso wildfire v turney (v fren) 650tl
d turney (disk fren) tam bilgim yok ama 700 civarlarında
wildfire turney Hyd (hidrolik disk fren) 870tl

Ben ilk başta hyd modelinin olduğunu bilmiyordum. V almayı düşünüyordum. Şimdi hyd ilgimi çekti. Hyd olmazsa yine v fren almayı düşünüyorum.
Su anda kullandığım bisiklette arka amortisör var. Çok da iyi oluyor. Yavaşlattığını biliyorum, kilit yok. Ama bu mossoda arka amortisör yok. :( Bu yüzden fikrim değişebilir.

Şimdi sizlere sorum:
Hyd fiyatını hakediyor mu diğer özellikleriyle birlikte?
V turney fiyatını hakediyor mu?
Bu fiyatlara daha iyi önerebileceğiniz bisiklet var mı?

Hidrolik disk ve v frenin artı ve eksileri? Yani hidrolik çok sorun çıkarır mı kendim yapabilir miyim? mesela borusu patlayabilir mi? yokuş aşağı slarken bi baktım fren boşalmış, böyle bir durum olur mu?

Bir de arka amortisörün olmaması çok etkiler mi?

Bu fiyatlara bu özelliklerdeki arka amortisörlü iyi bisiklet biliyor musunuz? (Hidrolik, v farketmez)
Selam DH
After effect falan bilen 3d intro yapabilecek var mı?
Yaparsanız büyük sevap alırsınız.
Benim bir Oyun kanalım var YouTube'da onun için intro yapmak istiyorum arkadaş birilerine yaptırıyomuş ben de dh daha iyi yapar dedim ve geldim.
Yapacak varsa iletişime geçelim buraya yazabilirsiniz. Ayrıntıları konuşuruz.
Kanalın adı ZehirOyuncu. Ben introda Zehir oyuncu yazısı Sonra DoctorErdem Ve ZehirOyuncu Yazısı ile bitecek. belki son ekranda başka yazılar da olur. Ayrıntıları yapacak arkadaşla konuşuruz.

NOT: Adminler eğer yasadışıysa haber verin.

Yardım edenin tuttuğu altın olsun. Yardımlarınızı esirgemeyin şu arkadaşnızdan after effect kullanmayı bilmiyo kullansa bile mal gibi bişey çıkcaandan ortaya, sizden istedim.

Kanal: ZehirOyuncu
quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

Canım çok sıkılıyor zaman geçirmek için varsa böyle arkadaşlar oynuyalım ^^

Ben de kanal açtım oynayabiliriz. Ben video da çekerim yalnız.
Yaş 14.

Edit: Nick-resim yanıltmasın sizi
ark.a bak Ya
Benim samimi arkadaşla konusuyoduk geçen sonra dedesinin arabasını sanayiye götürdüklerini anlattı. Bu arada adı Evrin nasıl isimse. Dedesiyle sanayide otururken bu kalfayla konuşmaya başlamış konu sevgiliye gelmiş. Kalfa bir takım şeyler sormuş sonra Evrin bıere basmış araba çökmüş, usta kalfaya uçmuş bunlar arabaya, kaçarken dedesi kafasını camdan çıkarıp balgam atmış adamın ağzına sonra gitmişler bunlar hap falan kullanmışlar. Ben tabi anladım dh'den bulup bana anlattığını çünkü ben de okumuştum sonra ben inanmadım söyledim internetten buldun falan diye. Bu sinirlendi lan ben o'yum zaten ben edwird dedi ben korktum ve şaşırdım tabi bi anda dedesi çıktı ağzını açtı içinde süper nükleer balgam atıcı vardı. Bana nişan aldı ben tabi anladım hemen kaçmaya kalkıştım dede attı balgamı duvardan sekim ağzıma girdi ben kusmaya başladım sonra arkadaşta da aynı sistemden var yeni yapmış dedesi. Arkadaş balgamlarla taramaya başladı hepsini duvardan sektirip ağzıma soktu ben balgamları tutamayıp yuttum sonra bayılmışım.

Devamı gelecek ama uykum geldi. Şimdi taş yatağıma yatayım wifi kapayım şarj bitmesin. İyi geceler DH...
---------
Edit:
Uyandığımda okuldaydım. Eve gittim bir gün sonra okuldan çıkarkene Evrin kapı dışında beni çağırdı korkarak gittim kenara bir yere çekti. Dedesi çıktı ortaya. Özür dileriz falan sonra Evrinlere gittik. Beni bi odaya kitlediler. Odada ejderha dövmeleri vardı. Ben tamam şimdi tam s.çtık dedim ve dedeyle Evrin odaya girip zebaniye dönüştüler. Bana yaklaşık 3 metre çapında dev bi balgam attılar içinde kaldım. Tadı güzeldi.
Bir uykuya daldım. Uyandığımda zindandaydım. Telefonum yanımda şarjı %89. WiFi baktım tam da tahmin ettiğim gibi Zebani Net var. İşte bu konuyu açtım yazdım. Taş yatak ta onun içindi.

Devamı gelecek.
1 TB WD USB diskim var. Laptopa bağlayarak çok güzel kullanıyordum. Bu gün taktım çalışmadı. HDD çalışıyor ama windows görmüyor. Çıkarıp takınca aygıt bağlama sesi geldi ama HDD görünmedi. Çıkardım. Hala takılı görünüyor aygıtı çıkar deyince birşey yapmıyor.
Usb wlanı çıkardım o da takılı görünüyor. OFFF.
Çözümünü bilen var mı?
Birazdan linux üzerinde deneyip sonucu buraya yazacağım.
Not: Gifleri çok seviyorum
Selam.
USB bellekten Slax kullanmak istedim, indirdim, dosyaları attım, boot işini hallettim.
Slaxı ilk açışımda her şey iyi sistem açılıyor. Normal bir şekilde kapatıyorum. Tekrar açılırken yazılar geçiyor, dişli dönüyor, sistem açılış sesi de geliyor ama ekranda sadece mouse. Simsiyah ekran. ctrl+alt+del yapıyorum kapatma menüsü geliyor. Sesi kısıp açarken ekrana ses göstergesi de geliyor ama masaüstü yok.

Bu işin çözümünü bilen var mı? Linuxcu abiler :D

Not: Laptop kullanıyorum, daha önce ubuntu kullanmıştım. USB bellek 8gb Verbatim.
1 mumdur konusunu canlandıralım.
Link:http://forum.donanimhaber.com/m_92691311/tm.htm
Devam edelim, tekrar konuyu en üste çıkaralım.

Devamı: Yıllar sonra buluşup konuya bakalım. Sonra zebaniye dönüşüp konuyu baltalayanları zindana atalım. Beleş wifi ve pc verelim ordan girsinler.
Şaka bir yana: Haydi Konuyahttp://forum.donanimhaber.com/m_92691311/tm.htm
Hakkında
Forum İmzası:
Packard Bell TS11HR 603tk : i5-2410M, Nvidia Geforce GT 540m 2GB, 6 GB RAM, 500 GB HDD, Logitech G300s
LG G4 H818P
Hakkımda:
Packard Bell TS11HR 603tk. GNU i5-2410M 2.30 Nvidia Geforce GT 540m 2GB 6 GB RAM 500 GB HDD 1366x768 Logitech G300s
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 261
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.075 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.