Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M34 5G [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
20
Favori
24.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz nasıl anladınız yanlış anlayan siz olmayasınız M34'ün mimli işlemcisi 1280 ile karşılaştırıyorum A34 ile karşılaştıran yok cihazları karıştırmayın 1280'in geçmişine bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Eylül 2024; 15:34:42 >
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt

1280 biraz sıkıntılı bir işlemci

İnternette şikayet çok. G99 daha stabil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Hocam kafam karıştı şimdi a24 mü m34 mü mantıklı olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • McMannes kullanıcısına yanıt

A24 daha iyi kamerasında oiste var M34'ün işlemcisi kağıt üzerinde daha güçlü ve 5g desteği var ancak biraz ısındımı kararsızlıklar başlıyor şarjıda emiyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, YouTube dan baktığım incelemerde a24 daha mantıklı olur izlenimine vardım ama bir bakayım henüz inceleyemedim cihazları

• McMannes kullanıcısına yanıt

m34 ün kamerasında da OIS var hem 4K video kaydı da var + 120hz ekran .

• M34 ile benzer özelliklere sahip A25 modelini kullandım 120hz tazeleme hızı ile tam verimli çalışmıyor işlemci uzak durun.

• arkadaşlar bu m34 telefonda geliştirici seçenekleri açın ordan pencere animasyonu,geçiş animasyonu ve animatör süre ölçeği kapatın...telefon çok hızlanıyor geçişler süper oluyor gelistirici seçeneklerinde diğer ayarlarla oynamayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Eylül 2024; 13:44:29 >
  • telefonu alalı iki ay olacak su geçirmezlik olayı var onun haricinde parasına göre bence iyi

• a50 yi beş sene kullandım ekranı simsiyah oldu elime para geçerse extre ekran değişimi yapıcam oğlana veririm pili yeni değiştirmiştim servisten ..
    animasyonu a50de kapatmıştım a50 daha hızlı olduğundan animasyona devam etmiştim ama m34 menü geçişleri daha ağır animasyonu kapatmam hızlandırdı

• efem-35 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, fark etti.

• Bu arada instagramda bazı vidyoların kasmasıyla ilgili telefonu yetkili servise götürdüm. Telefonu sıfırlayarak tekrar yazılım yüklendi ve test edildi fakat yine düzelmedi. Bana söylenen şey, "3. parti yazılım olduğu için o konuda herhangi bir şey yapamıyoruz. Belki instagram tarafından sürüm güncellenirse sorununuz düzelebilir" şeklinde bir cevap aldım. Üzerinden 2 hafta geçti, kendi kendine bu kasma-donma durumu çözüldü. Nadir de olsa bazen, bu instagrama kaydettiğim kasan reels vidyolara baktığımda kasma 1-2 sn. devam ediyor sonra düzeliyor.

• efem-35 kullanıcısına yanıt

Geliştirici seçeneklerine girmenize gerek yok. "Ayarlar > Erişilebilirlik > Görüş iyileştirmeleri > Animasyonları azalt" seçeneğini kullanabilirsiniz. Ek olarak "Saydamlığı ve bulanıklığı azalt" seçeneğini de deneyebilirsiniz.

• ssefer88 kullanıcısına yanıt

Samsung Free uygulaması Samsung News olmuş ama M34 için cihaz desteklemediğinden dolayı Galaxy Strore'da görünmüyor.

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Arama kaydı için hangi yöntemle yaptınız? Cihaz güncelleme alıyor mu? Genel kullanımda bir sorun yaşadınız mı? Kısaca bahsedebilirseniz sevinirim.

• ckk kullanıcısına yanıt

Başka ülke roomu kurmuştum sonra da program ile güncellemeleri kapatmistim.

Hangi ülkeyi kurdunuz? Şebeke çekimi/hızı ile ilgili bir sorun yaşadınız mı?

• ckk kullanıcısına yanıt

MID,şebeke çekim konusunda bi fark görmedim sadece 4.5G yerine 4G+ yaziyor.

Cevaplar için teşekkürler. Bazı ülkelerde ekran kaydedici ve ekran görüntüsü alma çalışmıyormuş. Sizde durum ne? Sizin paylaştığınız ekran görüntülerinden fark ettiğim arama ayarlarında "Arayan kimliği ve spam koruması" gitmiş. Başka giden bir özellik oldu mu?

• bu telefonda sebe cekim , wifi cekim ve ses iletiminde sorun yasayanlar var mi .?

1280 chipseti aynen a25 de oldugu gibi hızlı ısınan bir chipset oldugundan pekcok kisi zaten bahsediyor ancak ana ekran'da bile kasmak, oyunlarda asırı yavaşlama , sosyal medya uygulamalarinda donmak yani genel olarak '' asırı ısınma '' sorunlarindan muzdarip misiniz?

acikcasi bu telefonla gelen yorumlardan dolayi ese dosta onermekten biraz cekiniyorum ..Sorunlarin dogru olup olmadigini samimi kullanici yorumlariyla belirten birileri cıkabilirse cok faydali olurdu aslinda ..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.