Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M31 [ANA KONU] 6 GB Ram / 6000 mAh Batarya / 128 GB Hafıza / 4 Kamera (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
35
Favori
102.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş

deneyip tekrar yazarım. teşekkür ederim.

Telefonu 3.5 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Pandemi döneminde almıştım ve 1 yıl boyunca her gün en az 6 saat kullanmama rağmen batarya vs sorunu yaşamadım. Bataryayı test etmek için uygulama indirdim ve hala daha %89 sağlık gösteriyor. Gerçekten büyük bataryanın önemini burada anladım. Bataryanın yarısı ölmüş olsaydı bile geriye kullanılacak 3000mAh kalıyor ki bu da eski amiral gemisi telefonların bataryalarıyla kapışabilecek bir değer. M31 şu ana kadar kullandığım en sorunsuz telefon. Tek yaşamış olduğum sıkıntı ilk senesinde hafif laglı bir kullanım sunuyordu. Menü ve arayüzde kasma vardı ancak o da android 12ye geçince tamamen kalktı. Bir de wifi araması yapamıyordu ama onu da il 2-3 ayda güncelleme ile çözdüler.

Yakın zamanda telefon almayı düşünmüyorum ancak alırsam tek sebebi bu telefonda su geçirmezlik olmaması olacaktır. Onun dışında benim gibi ortalama bir kullanıcının her türlü ihtiyacını hala daha karşılayan bir telefon. 2. elde almak isteyen varsa söylemek istediğim kesinlikle düşünmeden alın. Herhangi bir kronik vs sorununu da görmedim. Bataryayı değiştirirseniz bir 3 yıl daha rahat götürür bu telefon. Canavar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de dört yıldır kullanıyorum, ilk yıllarda ayda bir falan kendi kendine kapanıp açılıyordu, sonraki güncellemelerle düzeldi, hiç sıfırlamadım hâlâ canavar gibi telefon, hemen hemen her ihtiyacımı gördü , bataryası hala bir günü rahat çıkarıyor , 128 GB yi hâlâ dolduramadım şu an için bile bi 7-8 GB boş yer var , ama yakında sıfırlamam gerekebilir diye düşünüyorum, donma kasma eskiden beri az da olsa var ama rahatsız etmiyor , kamerası dönemi için iyiydi şimdiki zaman için biraz geride kalıyor , yeni ama dandik telefonlardan yine de iyi , şimdilik bu kadar, hayırlı forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forumu terk ediyorum, zaten sadece bir kaç konu vardı takip ettiğim biri de burasıydı, burada da bir hareketlilik yok, ben de uygulamayı sileceğim, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım, ben hâlâ M31 le devam ediyorum , devam edene de etmeyene de selamlar , hayırlı forumlar....

Hareketlilik olmamasının sebebini sorunsuzluğa bağlıyorum. Bunun yanında 4 yaşına girmiş olması ve artık çoğu kişinin yeni modellere geçmiş olması da var. Ben de bir süre daha kullanacağım. ilk çıkardığı sorunda değiştirmeyi düşünüyorum. 3 yaş ve üzeri telefonlarda bence batarya değişimi, tamir vs ile uğraşmanın pek de bir mantığı yok(daha önce 3 yıllık telefonda olumsuz deneyimler yaşadım tamir ile ilgili). Günün sonunda bozulma ihtimali yeni bir telefonun çok üzerinde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 14 Temmuz 2024; 13:28:20 >
  • 2-3 haftadır M31 kullanmıyorum. Son bir defa buraya yazayım dedim. 5. yılında artık kenara koydum ve yeni bir telefona geçtim. Aslında çok da bir sorunu yoktu ancak iş gereği telefona bir sürü ek uygulama yüklemem gerekiyordu ve bunun sonucunda çok bariz gecikmeler yaşamaya başladım. Bu bahsettiği uygulamalar olmasa en azından 2 sene daha giderdi bence. Telefonu dışarıda hep wifi+mobil veri kullanmama rağmen, bataryayı %100e şarj etmeme rağmen 5 yılda hiç batarya değiştirmedim ve hatta batarya en son 1 sene önce aldığı güncellemeyle daha da uzun süre gitmeye başlamıştı.

M31 şu ana kadar kullandığım en sorunsuz telefon. Beni hiç yarı yolda bırakmadı ve hiçbir zaman da şarjım biter mi vs gibi tereddütlerim olmadan şarj aletsiz 1-2 günlük seyahatlere çıktım. Zamanında verdiğim 2700 lirayı sonuna kadar hak etti. Yine olsa yine alırdım. Malzeme kalitesi, ses kalitesi vs çok iyi değil ancak bunun yanında ekran, batarya, stabil arayüz gibi artıları var. Yedek telefon olarak saklamaya devam edeceğim.

M31 bana şunu gösterdi ki, artık 2020li yıllarda kesinlikle üst segment telefonlara ihtiyacımız yok. 40-50 bin liralık amiral gemisi denilen telefonlar tüketim çılgınlığından başka bir şey değil. Hiçbir anlamı yok.

• Aldık bi adet. Evdeki A7 2018 ekranı gidince hiç uğraşmadım, 3.5'a bunu aldım yenilenmiş cihaz olarak. Çift hat çıktı, bataryası çok iyi gidiyor şuanlık. İki telefondan kurtuldum tek telefonla. İki yıl idare etse bizi yeter. Alışveriş, banka, SMS. Başka hiç birşeye kullanmıyoruz. Full ev cihazı oldu.

Bende alacam internetten 2.el buldum merak ettigim bunda sanal ram uygulamasi var mi ? Islemci A70 ile ayni mi ?

Ben sattım cihazı hocam. Ram plus vardı diye hatırlıyorum. İşlemci aynı değilmiş.

Tavsiyem çok fazla uygulama kullanıyorsanız veya güncel kalmak sizin için önemliyse A24 üzerinde bir cihaz düşmesini bekleyin piyasaya. Ben 4.5'a A34 TR 8/128 garantili yakaladım sahibinden'de. Şuan kullanıyoruz ev telefonu olarak.

Sanal ram var

İşlemci A51 ile aynı

Anladim kaca sattin ? Ben 2300 tl ye buldum iyi mi ? Bende a24 var halihazırda bunu yedek cihaz olarak alacam mobile legends oynamak,film ve youtube icin 3-4 uygulama yuklu olur icinde en fazla.

A24 u 4.600 tl ye aldim garantili adam yan sanayi ekran takmis o da bozuldu is cikisi yorgun anlamiyordum telefondan al satciymis o da bozuldu 2 aya 2000 tl ye gittim orjinal super amoled ekran taktirdim kullaniyorum. Sonradan sarj soketi bozuldu garantisi devam ediyordu samsung yetkili servisinde ucretsiz sarj soketi degisimi ve sifir batarya degistirdim suan yola devam  

A34 u o paraya nasil aldin ? Adam kredi karti borcundan mi satiyordu ?

2500'e sattım. 6/128'di. İlanlarımda var. 2300'de gayet yerinde. Yedek olarak iyi olur az uygulama için ama A24 varmış, ondan ona kısa süreliğine olsada düşmek sıkıntı olur. Mümkün olduğunca daha yeni bi cihaz tavsiye ederşm. Bazen A23 düşüyor piyasaya o fiyata yakın, takip ederseniz kapabilirsiniz. Eski cihazlar olduğundan pazarlıkta alıcı daha güçlü.

Al-satçıdan cihaz almak sıkıntılı harbiden. Bazen en önemli şeyleri kontrol etmeden alıp satıyor bazıları. Dikkat edip, siteden alınıyorsa param güvende kullanmak şart. En azından kargo ve yorum için.

Tamamen şans. M31 cihazı satacağım için alıcı ile anlaştık bekliyordu, geçişe uygun cihaz denk getirene kadar sürekli takip ettim siteyi. Satan kişi oturum izinli yabancıydı. 7'den aşağı vermem normalde dedi, acil satması gerekmiş. Bende pazarlıksız aldım direk. Yorumları çok iyi, puanıda çok yüksekti. Sorgulamadım. 1 hafta oldu, şuana kadar eve tebligat ve icra gelmedi. 😅

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Bende pazarlıksız aldım direk. Yorumları çok iyi, puanıda çok yüksekti.

7 binden 4500 tl ye mi indir A34 ü ? Hangi site ? Sahibinden.com da satici puani gözükmüyor. Dolap gardrops mu ?

Ben kargoyla alacagim dolap uygulamasindan a23 getirmek zor 2300 tl civarina.

https://www.sahibinden.com/s/Mkb2gKTt

Bu nasil ? Bu da pinti 2.5k yapmiyor ama m31 den yana gönlüm ram 6 gb + super amoled + ufs 2.2... hosuma gidiyor bide batarya 6000 mah olunca kolay kolay ölmez.

Yok 4.5'tan koydu ilana. Fiyat niye böyle diye sorunca söylemişti. Sahibinden.com. Bazı satıcılarda puan ve yorumlar var. Param güvende ile satması şart bunun için.

Redmi telefonları hiç deneyimlemedim hocam. Bence pahalı yani. Sürekli kontrol edip avantajlı ürün yakalamak daha iyi bence. İkinci el sonuçta.

Gardrops uygulamasindan bulmustum adam satmamis ilani yayindan kaldirmis satilsa satildi yazar diye biliyorum. M31 2300 tl yaziyordu bende 2100 teklif ettim benden 200 tl komisyon kesecek adam sinirlenmis ki baktim ilan yok favorilerde gözükmüyor  

Uygun ve temiz cihazda ilanda kalmiyor hemen gidiyor. Elden mi aldin sen kargoyla mi ?

Yalan oldu benim m31  

Note 10 pro vivo y22s m31 bunlara bakiyorum ama temiz denk gelmedi. Eski cihazlara ates paralar istiyorlar.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.