Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben güncellemeyi mevcut kurulum üzerine aldım. Aslında fabrika ayarlarına dönüp öyle son güncellemeyi alacaktım. Görsellikte farklılıklar var. Uzman bir kullanıcı değilim. Performans konusunda detaylı bilgi veremeyeceğim. Ama bana sanki çok az da olsa yavaşladı gibi geldi. Fabrika ayarlarına dönüp Marshmallow güncellemesini yeniden yükleyeceğim. Uzman arkadaşlar daha açıklayıcı bilgi verebilirler.

--------------------------
    Telefonu fabrika ayarlarına getirdim. Açılır açılmaz Marshmallow güncellemesini aldı. Daha önce de kullandığım uygulamaları yükledim. Telefon daha önceki yüklememe göre daha rahat çalışıyor. Telefonu kullanma amacımı yukarılardaki bir paylaşımımda da yazmıştım. Ofis, bankacılık ve sosyal hesaplar için kullanıyorum. İşimi rahatlıkla görüyor. Hiç oyun yüklemedim. Smart Maneger kullanılan Ram %50 kullanılan depolamayı %73 gösteriyor. 2.1GB boş alan var.
    Bence oyun meraklıları için Marshmallow yüklemek pek mantıklı değil.

Hoşuma gitmeye tek yönü en üstteki bildirim çubuğu gri renkli görünüyor. Daha önce saydamdı :(

• bakıp söyleyeyim hocam kardeşim kullanıyor telefonu

Edit : 6.1.62-30 sürümü yüklüymüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venus94 -- 19 Temmuz 2016; 19:22:17 >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    hocam kasma donma filan yok üstelik şarj daha üzün süre gidiyor

• Kasma donma var mı? Bende yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar orjinal müzik çalar nasıl yükleyebiliriz? Lollipop'da iken aptoide aracılığı ile yüklemiştim şimdi marshmallow da durduruldu hatası veriyor

• Telefonu kardeşim kullanıyor, ve marshmellow'u yüklediğim akşam tatile gitti. yaklaşık 2 ay yok telefonu görmediğim için ne söylesem boş, ama marshmellow'a uygulamaları filan kurduğum zaman bir kasma olmamıştı ilk gün
  • nasipse yarına j7 im geliyoo fiyat 198*7=1386 tl senetle fiyat sizce iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Dat

Telefonu kardeşim kullanıyor, ve marshmellow'u yüklediğim akşam tatile gitti. yaklaşık 2 ay yok telefonu görmediğim için ne söylesem boş, ama marshmellow'a uygulamaları filan kurduğum zaman bir kasma olmamıştı ilk gün

Anlıyorum hocam teşekkürler.

• J5 in 2016 modeli çıkmış
    Nerede satılıyor arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • J2 iyidir güzelde sürekli pencere renk i değiştirince toucwiz durduruldu hatasi veriyor çözüm varmı güncelleme gelirse bu sorunu çözer mi

• Görüntülü konuşma var denilmiş lakin arama alanına geldiğimde görüntülü arama simgesi (video-kamera simgesi) çıkmıyor. Karşı tarafta samsung kullanıyor, 4g vs açık... Lakin hiç kimsenin çağrı alanında sesli arama simgesinin yanında video arama simgesi yok. Bunun başka bir ayarı falan mı var?

edit: tel j7.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kristaldeniz -- 22 Temmuz 2016; 10:16:12 >
  • Ana konu var ama bu telefonu kullananan pek yok sanırım. Daha doğrusu kullanıcıları bu forumda pek sanırım.
  • J5 in 2016 modelini gören elleyen kullanan varmı arkadaşlar?
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    J serilerinin 2016 modelleri henüz satışa çıkmadı diye biliyorum. Fakat teknoloji mağazaları ellerinde kalan stokları uygun fiyattan eritmeye çalışıyorlar büyük ihtimalle ağustos ayı içinde satışa çıkar gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

J5 in 2016 modelini gören elleyen kullanan varmı arkadaşlar?

Gece gece güldürdün hocam yaw :) Yok daha J5 2016 ya elleyemedim. Bende onu bekliyorum. Çıksın, yorumlara bakıp hemen alacağım...

• Kristaldeniz kullanıcısına yanıt
    4G üzerinden görüntülü görüşme yapamazsınız. İki telefonun da 3g modunda olması gerek.

• Fabrika ayarlarına dönmeden android 6.0 yüklemek neredeyse imkansız görünüyor. 1 gb boş yerim olmasına rağmen daha 700mb yer istiyor.
    Edit:cleanmaster indirdip, facebook'u silince yuklenebildi. Simdilik sorunsuz calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanmhz -- 24 Temmuz 2016; 19:14:32 >
  • Geçen migrosta J7 2016'yı gördüm 1249 Tl. Paralel olabilir ama.

• J3 2016 turkiyeye geldi samsung aracılığıyla, paralel ithalat değil

• j7 2016 paralel olanlar 2gb ram exynos çipsetli 1050tl hepsiburada n11 gg da gördüm

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.