Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 380mb boyutunda bir yazilim güncellemesi uyarisi geldi. Kuran var mi? Neyin nesidir bu, android 6.0.1 olmasin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden

380mb boyutunda bir yazilim güncellemesi uyarisi geldi. Kuran var mi? Neyin nesidir bu, android 6.0.1 olmasin?

380MB değil hocam 45.1 MB boyutu. Ben kurmadım daha.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    hocam kurmanı öneririm cihazda ciddi anlamda stabilite ve şarj düzelmesi oldu.
  • Arkadaşlar merhaba, kardeşim j7 kullanıyor ve birkaç gündür kamerayı açarken "kamera başarısız" diye hata veriyor. Daha önce bu sorunu yaşayan ya da çözümünde yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • merhaba arkadaslar pc ye bagladıgımda telefonu tanımıyor yenı donanım buluyor ama yazılımı yuklenemedı dıyor
    ne yapılabılır hafızayı gorup muzık atmak ıstıyorum.
    ne yapılabılır
    ayrıca mp3 lerı gormuyor dıye yazmıs ılk sayfalarda
    bunun ıcın programmı yuklemek gerekıyor acaba bana yardımcı oılurdsanızı sevınırim
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Bana da olmustu. Ayarlardan uygulama yoneticisine gir. Kamerayi bul. Verileri sil deeyip bastan baslat. Bende ise yaramisti

• Merhaba bende Samsung galaxy j7 almayı planliyorum ama okuduğum yorumlar kafami çok karıştırdı bana biraz yardımcı olursanız sevinirim ve büyük ihtimal turkcellden alicam yani bu model j700F mi oluyo H istemiyorum çünkü yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..

• S3um kirilmasindan dolayi yeni telefon alicam
    Aklimda olan telefon fiyati 1000 tl civari
    O fiyata sunlar var sanirsam
    .zenfone 2
    .sony m4 aqua
    .samsung j7
    .gm5 plus

Ne onerirsiniz?

• Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    J7kullandığım için tavsiye ederim tüm gün çıkaran batarya ve rakamına göre stabilite güzel oluyor. Paralel ithalat 4g li 850 tl ye ayarlarsın

• Gm 5 te 6 guncellemesi var hocam onlar ne kadar fark ediyo neye yaradigini da bilmiyorum
    Telefonlarsan anlamam ama ayni fiyata yakin telefonlardan en iyisini almaya calisiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • J5 ve J7 2016 satisa cikmis (burda degil) j5 250 dolar civari j7 de 320 dolar ben j5 2015 almayi dusunuyorum 2016 ya gerek varmi dersiniz

• merhaba arkadaslar, quickpic diye galeri uygulaması kullanmak istiyorum ancak sd kartta bulunan fotograflari silemiyorum. yardimci olabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

j5 dusunen varsa kesinlikle kiymasin parasina yazik oyuncak gibi telefon hele o arka kapagi yokmu inceceik acarken kirilcakti nerdeyse bu telefon yerine lg g2 varya gomer atar bu j5 i hic hosuma gitmedi pisman oldum aldigima lg g2 yi 30 dk da full sarz ediyordum nerdeyse 2 saat de doluyor ozellik olarak da lg g2 ustun telefonum tamire gitti insallah tamir edilirde lg g2 kullanirim yazik ettim acikcasi parama almayi dusunen varsa kesinlikle almasin gitsin g2 alsin bilmiyom Turkiyede fiyatlari nasil 100-200 daha koysaniz alirsiniz herhalde ALMAYIN ALDIRTMAYIN

Usta samsungtan nefret ederim bende g2 kullaniyorum ama samsung artik biseyler basarmaya baslamis annemin e7 si var 1.5 sene oldu telefonda birak kasmayi yavaslama bile yok samsung yazilim donanim uyumunu iyi yapmaya basladi ve bunu en iyi j5-7 ile basardilar bana gore

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.music&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsamsung+music&pcampaignid=APPU_1_g7ElV6S8GaqC6ASfwpTwBw

Telefonuna bu uygulamayı yükleyebilen var mı? Yenilikler bölümde J3/J5/J7 destekler yazıyor ama ben kuramadım

• O telefonlarda android 6 mi gelmis :) dalga mi geciyolar anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Dat

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.music&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsamsung+music&pcampaignid=APPU_1_g7ElV6S8GaqC6ASfwpTwBw

Telefonuna bu uygulamayı yükleyebilen var mı? Yenilikler bölümde J3/J5/J7 destekler yazıyor ama ben kuramadım

http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/music-samsung-electronics-co-ltd/music-unknown-developer-6-1-62-0-release/music-6-1-62-0-android-apk-download/ sadece android 6.0 destekler diyor yalnız yüklense iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn3232 -- 1 Mayıs 2016; 12:20:27 >

• Bizim telefon j7 5.1.1 6.0 degil.

• Bugün J7 aldım 303 mb bi güncelleme yükledi sonra 45 mb tekrar telefon seri on numara tam bana göre fakat birkaç birsey soracağım
    telefondaki uygulamalar çok eski google playde göstermiyor güncelleme istiyor diye
    bir uygulama varmı komple güncelleyecek

Ve hepsini güncellesek herhangi bir sorun olurmu ne yapmalıyız ilk android telefonum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-09 -- 1 Mayıs 2016; 19:14:05 >
  • J2,ye Android 6.0 geldi mi ? veya gelecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

J2,ye Android 6.0 geldi mi ? veya gelecek mi ?

Samsung'dan sızdırıldığı iddia edilen şöyle bir belgeye rastladım. J2 için henüz bir tarih verilmemiş. Bu belge eskide olabilir. Ama geleceği kesin gözüyle bakılıyor.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.