Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu J5'i de 3g ve 4.5 g arasında 100 TL oynuyor.

Hangisi mantıklı olur?
    Aayrıca en uygun fiyat için nereden bulunur ?
  • dravdan kullanıcısına yanıt
    mantık derken şöyle ikilem var sana hangisi uyuyor hocam

İnternette çok takılırım benim için hız önemlidir dersen 4,5 g li
    İnternetle işim olmaz olsada hız çok önemli değil dersen duos modeli işini görür.
    gittigidiyorda %5 indirim ve bonus kampanyası ile iyi fiyata getirebilirsin paralel ithalat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

mantık derken şöyle ikilem var sana hangisi uyuyor hocam

İnternette çok takılırım benim için hız önemlidir dersen 4,5 g li
    İnternetle işim olmaz olsada hız çok önemli değil dersen duos modeli işini görür.
    gittigidiyorda %5 indirim ve bonus kampanyası ile iyi fiyata getirebilirsin paralel ithalat

çift sim e de gerek yok ama ne yapalım.

Bu uyuyor.

Samsung Galaxy J5 8GB 3G Cep Telefonu Beyaz (İthalatçı Garantili)
    Samsung J500H Çift Sim Galaxy J5 8GB 3G Cep Telefonu Beyaz (Ücretsiz Kargo)

Ürün Fiyatı:702.45 TL
    Tek Çekim / Havale Fiyatı:669.00 TL

Samsung Galaxy J5 Özellikleri
    Ekran Özellikleri
    Boyutu: 5", Dokunmatik, Çözünürlüğü: 720x1280 px
    Kamera Özellikleri
    Kamera: 13 MP, Ön Kamera: 5 MP
    Bağlantı Özellikleri
    4G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS
    Hafıza Özellikleri
    Dahili Hafıza: 8 GB, RAM Kapasitesi: 1.5 GB, Arttırılabilir Hafıza
    Diğer Özellikler
    Akıllı Telefon, 3G Görüntülü Konuşma, İşletim Sistemi: Android, Batarya Kapasitesi: 2600 mAh

• Arkadaslar bir sorum olacak j5 veya j7 almayi planliyorum 2 ay bekleyip j7 mi alayim yoksa 1 ay bekleyip j5 mi standart kullaniciyim en agir oyunum 400 mb civari bide spotify 500mb geri kalanlar belli zaten sizin goruslerinizi qlmak istedim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur C. O kullanıcısına yanıt
    Büyük ekran istersen işlemcisi de üstün j7 al

Biraz daha kibar olsun dersen j5 de yeterli olacaktır

Bu arada j2 yide hiç beklemeden hemen yarın alabilirsin emin ol iş görür

Ben j5 kullanıcısıyım gayette memnunum parasına göre tabiki de yoksa s5 istiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Büyük ekran istersen işlemcisi de üstün j7 al

Biraz daha kibar olsun dersen j5 de yeterli olacaktır

Bu arada j2 yide hiç beklemeden hemen yarın alabilirsin emin ol iş görür

Ben j5 kullanıcısıyım gayette memnunum parasına göre tabiki de yoksa s5 istiyordum

Ekrandan yana sorunum yok bi ara e7 kullanmistim valla ne yalan soyleyim 2 ay hic bekleyesim yok beklesem degecek kesinlikle biliyorum ama j5i de yeterli goruyorum sabirsizim biraz beni j7 almaya ikna edin :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün babama j5 aldım. Hala tuşlu telefon istiyordu teknolojiye biraz olsun ayak uydursun diye aldım. Gayet memnun suan

• arkadaşlar j5 te 8 gb hafıza yetmiyor.Yoksa güzel telefon.Çok uygulama yüklemem diyorsanız alın.
    Yok çok uygulama yüklerim derseniz j7 daha mantıklı hem işlemci hem grafik yongası hem batarya açısından güzel.
    ayrıca 16 gb
  • Babamda J5 var. Ben J5 alacak kişilere tavsiye ederim cihazda hiç donma kasma yok akıcı yani. Pil konusunda da süper. Babam telefonla konuş facebook'a girer chrome da haberlere bakar. Cihazı alalı yaklaşık 1 ay oldu.
  • Arkadaşlar yakın zamanda Samsung Galaxy J2 alacağım ve kafama takılan şey şu, uygulamaları hafıza kartına nasıl taşıyacağım ve oradan nasıl çalıştıracağım ?
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda uygulamaların içinde karta aktar seçeneği mevcut hocam işleyiş değişmiyor bu işlemden sonra ama şöyle bir durum var bazı uygulamalar aktarmaya izin vermiyor

• Benim için önemli olan şeyler, facebook+messenger+skype+whatsapp+google chrome+twitter+instagram bunlar hafıza kartına taşınsa ve telefonun hafızasını doldurmadan hafıza kartından çalışırsa harika olur.
  • j5 dusunen varsa kesinlikle kiymasin parasina yazik oyuncak gibi telefon hele o arka kapagi yokmu inceceik acarken kirilcakti nerdeyse bu telefon yerine lg g2 varya gomer atar bu j5 i hic hosuma gitmedi pisman oldum aldigima lg g2 yi 30 dk da full sarz ediyordum nerdeyse 2 saat de doluyor ozellik olarak da lg g2 ustun telefonum tamire gitti insallah tamir edilirde lg g2 kullanirim yazik ettim acikcasi parama almayi dusunen varsa kesinlikle almasin gitsin g2 alsin bilmiyom Turkiyede fiyatlari nasil 100-200 daha koysaniz alirsiniz herhalde ALMAYIN ALDIRTMAYIN
  • J5 cihazına güncelleme gelmiş. Neyin nesidir bu güncelleme? Fikri olan var mı?
  • 8 gb hafızası olan telefona ek yükten başka bişey değildir.
  • anadoluparsı kullanıcısına yanıt
    s4 mini de 8 gb di ama j5 kadar rezil degildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unlovedman -- 28 Nisan 2016; 21:03:36 >
  • Root suz uygulamaları hafıza kartına taşıyabiliyormuyuz ?
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Daha g2 kalmadı temizinden bide bataryası çıkmıyor

• Arkadaşlar uygulamaları hafıza kartına rootsuz atamazsiniz

Uygulama yöneticisinden yaptığınız işlem root hafızasından sdcard hafızasına atıyor bunların zaten ikiside birbiriyle bağlaştirili yani telefon hafızası değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~mustafa~ -- 29 Nisan 2016; 17:01:05 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.