Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • J2 de goruntulu konusma var cogu samsungda var zaten yani sebeke uzerinden goruntulu arama yapabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

J2 de goruntulu konusma var cogu samsungda var zaten yani sebeke uzerinden goruntulu arama yapabiliyorsunuz

teşekkür ederim bilgilendirme için, bu özellik ilk kriterimdi, o yüzden önemli benim için..
  • Arkadaslar j5 bildirim gelen arama alarm vs. Herseyin sesi gidiyor.Teli kapatip acinca duzeliyor.Bu sorunu yasayan var mi?Format aticam bugun alarm calmadigi icin ise gec kaldim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmzn3450

Arkadaslar j5 bildirim gelen arama alarm vs. Herseyin sesi gidiyor.Teli kapatip acinca duzeliyor.Bu sorunu yasayan var mi?Format aticam bugun alarm calmadigi icin ise gec kaldim :(

ben de j5 kullanıyorum 2 ay falan oldu.Böyle bi sorun yaşamadım, tek sorun hafızanın 8 gb olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_Komutan

quote:

Arkadaslar j5 bildirim gelen arama alarm vs. Herseyin sesi gidiyor.Teli kapatip acinca duzeliyor.Bu sorunu yasayan var mi?Format aticam bugun alarm calmadigi icin ise gec kaldim :(

ben de j5 kullanıyorum 2 ay falan oldu.Böyle bi sorun yaşamadım, tek sorun hafızanın 8 gb olması.

Bende yaklaşık 2 ay oldu da ikinciye ses sorun olunca format attım bakalım ne olacak.Ama %99 romla alakalı bişeydir.Çünkü müzik playerdan ses çıkıyor.Android sisteminden çıkmıyordu.
  • iyi günler beyler yaklaşık 1 hafta önce romanyadan annem için aldığım j5 çift hatlı telefonu türkiyede kullanamıyorum sim kartı takıp pini girince sim ağı kilidi istiyo samsung müşteri hizmetlerini arayınca telefonu samsung servis noktalarına götürmemi istediler. telefonu samsung servisine götürdüm 150 lira ücret istedi
    sim ağı kilidini kaldırmanın başka bir yolu varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafermtl

iyi günler beyler yaklaşık 1 hafta önce romanyadan annem için aldığım j5 çift hatlı telefonu türkiyede kullanamıyorum sim kartı takıp pini girince sim ağı kilidi istiyo samsung müşteri hizmetlerini arayınca telefonu samsung servis noktalarına götürmemi istediler. telefonu samsung servisine götürdüm 150 lira ücret istedi
    sim ağı kilidini kaldırmanın başka bir yolu varmı

birisi yazmisti boyle birsey samsunga fatura ile mail atmaniz gerekiyor onlarda ize kod gonderiyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_Komutan

quote:

Bende yaklaşık 2 ay oldu da ikinciye ses sorun olunca format attım bakalım ne olacak.Ama %99 romla alakalı bişeydir.Çünkü müzik playerdan ses çıkıyor.Android sisteminden çıkmıyordu.

Sorun devam etmekte olup,kaynağının google play music kaynaklı olduğu kanısına vardım.Programı kaldırdım,müzik player kurdum.Şuan için bir sorun yok gibi görünüyor.Sistem seslerinin kaybolmasından öncede haporlörden çıt sesi duyduktan sonra sorunun başladığını anladım.

• Arkadaşlar samsung J5 telefonum var. 8 Gb hafızası var 8 gblık sd kartı var içinde. çekilen video ve fotoğrafları sd karta yüklesem de cihazın hafızası dolu olarak görünüyor. cihazın galerisinde görünen tüm video ve fotoğrafları bilgisayara yükledim sd kartın içindekiler de silindi. uygulamalar çok yer kaplıyor ancak çoğu program sd karta aktarılmıyor. sistem dosyaları zaten 3.5 gb programlar da 3.5 gb yer kaplıyor haliyle geriye hiç yer kalmıyor. sd kart şu an için hafızayı yükleme işini görmüyor gibi neler yapmam gerekiyor???
  • İthalatçı garantili dedikleri J7'ler 4G uyumlu değiller. Samsung TR garantili olanlar 4G uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hderelli18 -- 25 Mart 2016; 15:49:14 >
  • j2 almayı dusunuyorum nasıl kullanan varmı acaba ne sorunla kasrsılasabılırım..
  • Kablolu olarak televizyona görüntü aktarmak için bir yöntem var mı? J7

• Ithalat garantili 4g ye uyumlu
    nerden çıkarıyorsunuz anlamadım
    tek farkı servis garantisi alacağınız telefonun koduna dikkatli bakmaniz yeterli
    yoksa galaxy s6 nin bile 4gli olmayanı var
    3glisini adam ithalattan ucuz getiriyor burda satıyor

ama sen ithalattan 4g yok diyemezsin

j500fn ithalattan aldım sıkıntısız 693tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~mustafa~ -- 26 Mart 2016; 22:56:20 >
  • Ben de j5 almış bulunmaktayım. Yalnız kutu içeriğinde daha sonradan açıp baktığımda kulaklık olmadığını farkettim. İnternetten baktığımda kutu içeriğinde kulaklık mevcut olduğunu öğrendim.

Aldığım yeri aradığımda fabrika kaynaklı kutu içerisinde konmamış olabileceği söylendi. Kendi çalışanları telefonu mağazada açmıştı kulaklık olmadığını farketmiş ancak çalışan yeni olduğundan kulaklık olmayabileceğini düşünüp o sırada bize bu konu hakkında bilgi vermediğini kabul etti zaten.

Neyse mağaza bana geldiğimde diğer telefonların kutusundan yeni bir kulaklık vereceklerini söylediler.. Ancak sorularım şunlar :

1) Bu tarz problemler normal midir ? Telefonla ilgili bi sorun olabilir mi kutudan kulaklık çıkmamasından dolayı?

2) Üst kısımlardaki bildirimlerde "1" rakamı var bunu anlamı nedir ?
  • O 1 rakamı nerden varki ben anlamadim

• "1" rakamını çözdüm dual sim olduğu için orada 1 numaralı sim kullanılıyor anlamında geliyor. Daha önce dual simli kullanmadığım için ilk başta anlayamadım.

Peki üstteki soruma cevap verebilecek var mı ?
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Güvenlik etiketini açılmadan kontrol ettinizmi yırtılma vs varmıydı siz açmadan önce

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Güvenlik etiketini açılmadan kontrol ettinizmi yırtılma vs varmıydı siz açmadan önce

Yoktu kapalı kutuydu jelatinli falan adam kendi önünde açtı kutuyu biraz mesafe vardı ama açmadan önce kutusunu verdi bize baktık kapalıydı.

Telefonun camında ve kenarlarında da bantlar vardı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 27 Mart 2016; 15:12:34 >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim konu cihazların kutularının kenarında güvenlik etiketi vardır daha önce açılmadığını belli eden o etiketi kesip veya yırtıp açabilirsiniz anca

• yok yırtık değildi
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.