Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba cihazim 3 günlük :) j700f sony z2 den gectim idRe eder ondan once s3 du.
    Bu tus kilidine basinca slayt seklinde kapanip acilmasini degistebilme imkanı miz varmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjtanju

merhaba cihazim 3 günlük :) j700f sony z2 den gectim idRe eder ondan once s3 du.
    Bu tus kilidine basinca slayt seklinde kapanip acilmasini degistebilme imkanı miz varmi :)

Ayarlardaa erkan kilidi kısmında secebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak

quote:

Orijinalden alıntı: mjtanju

merhaba cihazim 3 günlük :) j700f sony z2 den gectim idRe eder ondan once s3 du.

Ayarlardaa erkan kilidi kısmında secebilirsiniz

Nerde bulamadim reaim atarmisini

• Arkadaşlar yarin j7 alacm 2 haftalık telefon 800 tlye alcm tavsiye edermisiniz kutu garanti var

• J5 2016 metal kasa olacakmış.J7 2016 yı bilmiyorum o da metalse bakılabilir.J5 2016 1000-1200 Lira olacakmış.Ne zaman çıkacağı hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Hıı hıı ekleniyor kanka :D
  • Gelistirici seceneklerinden animasyonları sifir yapın duzelir. Cihaz daha hizli calisir hem

• Gelistirici nerdd ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn3232

Gelistirici seceneklerinden animasyonları sifir yapın duzelir. Cihaz daha hizli calisir hem

Daha onceki telim sony samsung bilmiyorum. Gelistirici derken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzuqur

Arkadaşlar yarin j7 alacm 2 haftalık telefon 800 tlye alcm tavsiye edermisiniz kutu garanti var

kardeş üzerine 100 tldaha koy, sıfır kapalı kutu al.
  • Bende j5 aldım kılıf önerimiz varmı aliminyum cerceveli arkası parlak bir kılıf varmı kullanan

Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Bende j5 aldım kılıf önerimiz varmı aliminyum cerceveli arkası parlak bir kılıf varmı kullanan

Bu mesaja eklenen görseller:

bende kılıf arıyorum ama güzel bişey bulamadım.eğer alırsan bu kılıfı yorumlarını bekliyorum.

• Bugün anneme J7 olanından aldık.Telefon baya iyi gözüküyor. Akıcı. 4g desteği falan da var. Ben beğendim.
  • Ben bu kılıfı gormeden almam internette 43tl kargo bedava
    Tokattayim burada satan varsa bakar alırım yada buradan kullanan varsa tavsiye ederse netten de alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Ben bu kılıfı gormeden almam internette 43tl kargo bedava
    Tokattayim burada satan varsa bakar alırım yada buradan kullanan varsa tavsiye ederse netten de alabilirim

Telefonunuz j7 ise elimde 1 tane sıfır kılıf var

• Arkadaşlar 1 aydır j5 kullanıyorum fakat son 2 gündür telefonu kapatip açtığımda%10 şarj eksilmesi olduğunu gördüm bataryasi mi sorun vardır?
  • acrylia kullanıcısına yanıt
    Maalesef j5

• nil tir N kullanıcısına yanıt
    Bataryadan sorun olabilir şarjinı düzenli uyguladığına eminmisin tam şarj olmadan söküp tekrar takmak yanlış şeyler hem bataryanin ömrü bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~mustafa~ -- 20 Mart 2016; 23:16:44 >
  • J7'de mhl desteği var mı? Kablolu olarak tv ye görüntü aktaracağım. Bu cihazla uyumlu kablo var mı?

• Arkadaşlar J2 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı? Bilenler Allah rızası için cevap versinler. Teknosa yok diyor başkası var diyor. Deneyen varsa cevap versin lütfen..

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.