X

Yüzbaşı
26 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri

kullandığım olay 12 gb faturasiz tarife yenilemek isiyorum günü gelmeden yenileyebilirmiyim lütfen yardımcı olun

Bilgisayarda ses kartı driveri yüklü ancak ses gelmiyor.

mikrofonda çalışmıyor acaba ne yapabilirim..lütfen yardım edin eba ya gireiyorum bu yzden

Alovera sarerela bari bari lupobora Mesiyomo moriçay çay çay çay Baroşaşi veisima hay hay hay Naşfiniye çaymanta mesiyomi kradisa Kileba kilaba roman havası Halovenme duşmanyav Naşfiniye çaymanta mesiyomi kradisa Kileba kilaba roman havası Halovenme duşmanyav

Bu parcada gecenbu sözlerin bi anlami varmi hangi dilde yoksa öylesinemi
ben şu reyting işini çok merak edıyorum neye göre ölçüm yapılıyor. kim izliyor kimin izlediklerini sayıyorlar.

bu konuda fikri olan varmı.
A101 gecen hafta marcus adinda wifi guclendirici aldim birturlu kuramadim ... fise takip cep tlf ile baglaniyorum marcusa ordan wplogin diye site varmis oraya acip sifre soruyor o sifre ne nerde yaziyor ben belirleyemiyorum kurabilen varaa yardin etsin
Bu tv8 bir kaç gündür rastlıyorum...

Herkes kazanır diye bir uygulama var bilgi yarışması telefodan yarışma yapılıp para kazanılıyor bununla ilgili bir başlık bulamadım konuyuda yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bu olayı anlayan biri durumu anlatabilirmi acaba ...
merhaba kolay gelsin....

ddr2 takılı bir bilgisayar dd3 ve dd4 - 5 takabılırmıyız farkları ne bunların
internette gezınırken freenet dıye bişey buldum bu nasıl
internette gezınırken freenet dıye bişey buldum bu nasıl bi durum ...

birde buna bağlı sanırım jetnet dıye bısey var bununla çatıya bağlanan çanak sayesınde sınırsız lımıtsız ınternete gırılıyorumş.

bunun altyapısı ne bılgısı olan varmı
whatsaptan 3-4 ay önce bır foyoğraf yolladı arkdas bana bende başkasına onu sıldım sonra ...

şimdi tekrar bulmam mumkunmu..

1- dosya yonetıcı telefondan whatsapa gırıp ordan media imagede yok .. başka kesın bır çözumu
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.595
İkinci El Bölümü Mesajları: 317
Konularının görüntülenme sayısı: 47.100 (Bu ay: 754)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.