Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aranızda J7 ile katıldım. Bildirim olayını nasıl çözdünüz yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar j5 ile asus zenfone 2 5' arasında kaldım. Asus alacaktım ancak ekranı kötü diyenler olmuş. Samsung'un ekranı bariz iyi midir ne dersiniz?
    Anneme alacagım, performanstan yana derdim yok ikisi de işimizi görür. Tek sıkıntım ekran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtemelen

Arkadaşlar j5 ile asus zenfone 2 5' arasında kaldım. Asus alacaktım ancak ekranı kötü diyenler olmuş. Samsung'un ekranı bariz iyi midir ne dersiniz?
    Anneme alacagım, performanstan yana derdim yok ikisi de işimizi görür. Tek sıkıntım ekran.

J5 kullaniyorum isinizi gorucektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leoon17 kullanıcısına yanıt
    Noled uygulaması işini görecektir

• Saolun hocam uygulamasiz bildirimsiz kullanmaya alismaya calisacagim

• Leoon17 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam . bir çok kez sordum ama kimse sallamadı. tlefon çaldığında ters çevirince sessize alıyor mu ? bir de arayan kişiye foto koyunca ,
    sizi aradığında büyük foto , siz aradığınızda ise küçücük foto mu çıkıyor acaba ? cevap verebilrseniz çok sevinirim .. iyi günler de kullanın
  • jawseren kullanıcısına yanıt
    valla hocam fotoğraf olayında biri beni aradığında büyük fotoğraf çıkıyor ama ben aradığımda olayını bilmiyorum. diğer sorunuz içinse internet sitelerinde o özelliğin varlığından bahsediliyor ama ben göremedim. sizi yanıltmak istemem ama sanırım yok.
  • jawseren kullanıcısına yanıt
    Telefonu ters çevirince sessize almak için flip silent uygulamasını kullanabilirsiniz. Denedim. Başarılı
    Ya da birkaç tane daha benzer uygulama var. Onları deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukovs -- 11 Mart 2016; 13:31:12 >
  • Dün babamın tel fabrika ayarlarına dönmemle birlikte telefonu açamıyorum arkadaşlar. Samsung J7 telefon. Bu telefonda google hesabı eşleşen mail girin vs diyor. Bunun çözümü nedir? 72 saat bekledikten sonra google güvenlik nedeniyle kitlediği tel. açıyormuş. Bizde mail hesap şifresini dün değiştirmiştik zaten. 72 saat olayı doğrumu yada doğruysa daha kısa sürede çözüm yapmak mümkün müdür?
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Telefonunuza onceden yani sifirlamadan onceki google hesabini girin bende ayni seyi yasadim eski hesabimi girince duzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolog71

Telefonunuza onceden yani sifirlamadan onceki google hesabini girin bende ayni seyi yasadim eski hesabimi girince duzeldi.

Kabul etmiyor, fakat babam mağazadan aldığında oradakiler kurulum yapmış muhtemelen o mail adresini istiyor diye düşünüyorum. Bizde mail adresinin şifresini değiştirdik ve fabrika ayarlarına döndük böyle bir işlem üst üste denk gelirse google 72 saat farklı cihazdan kullanımı durduruyormuş. Otg kablo ile samsung apk sı yazmış millet onunla çözülüyormuş, yarın onunla deneyeceğim.

Yalnız birşeyi fark ettim factory reset olayı tamamen saçma geldi bana. 5sn de factory reset mi olur ya. Tam anlamıyla factory reset yapmıyor sanırım. Ayrıca factory reset yapan makina nasıl olurda farklı mail adresini veya bu sistemi tanıyabilir. Bence tam factory reset değil kesinlikle.

• Arkadaslar dun sim kartlari degistirdik su 4.5 g muhabbetine. Benim huawei g7 de sıkıntı yok sim kartta cihazda uyumlu diyor sorgulatinca ama esimin j7 de cihaz uyumsuz diyor j7-xxxF versiyonu , cihaz kutusunda da , teknik ozelliklerinde de 4g (LTE) uyumu var diye belirtiliyor. Hat vodafone. Neden boyle birsey olabilir ?

• Bende J5 aldım şarjı 2 günü çıkarıyor şuan sıkıntı yaşamadım konuşurken ses kalitesi gayet başarılı..650 liraya gg üzerinden aldım tek hatlı modeli tavsiye ederim
  • Arkadaşlar J7 alalı birkaç gün oldu zaten söylemiştim de. yalnız telefon arada kasıyor. özellikle snapchat uygulamasında bazen deliricek oluyorum. bir kaç oyunda da ha keza. öyle aşırı bir kasma yok ama kasma hissediliyor. bu normal midir sizce? önerisi olan varmı? birde boşta ram boyutu 400-600 mb. 4 gb boş alan. ram ve depolama boyutlarına göre yorum yapabilirseniz sevinirim :))
  • Arkadaşlar anneme galaxy j5 aldik ama herşey sonda olmasina ragmen sesi hic çıkmıyor. Annem de yaşlı sesi duymuyor. Bunun bi çözümü yok mu yardimci olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Boracalin

Arkadaslar dun sim kartlari degistirdik su 4.5 g muhabbetine. Benim huawei g7 de sıkıntı yok sim kartta cihazda uyumlu diyor sorgulatinca ama esimin j7 de cihaz uyumsuz diyor j7-xxxF versiyonu , cihaz kutusunda da , teknik ozelliklerinde de 4g (LTE) uyumu var diye belirtiliyor. Hat vodafone. Neden boyle birsey olabilir ?

telefonun ayarlar...mobil aglar...şebeke moduna girin,burda gsm..sadece wcdma...wcdma,gsm....lte modları var, burda LTE varsa 4.5 g yı desteklıyor demektır,benım bildıgım bu..
  • Arkadaşlar ben wifi ile resmen artık baglanamiyoum son 2 haftadır cepten interneti aciyotum arada wifiyi deniyordum hiç baglanmiyordu avea turk telekom degisimindendir diyordum şimdi artık resmen bağlamadığının farkına vardim modemi de açık kapatıyorum.. nafile.

Nette dns ayarları düzenleme var o da ise yaramadi.. servisi mi aramalıyım acaba

• DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Su sekilde gorunuyor. Dedigin gibi lte var gorunuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Boracalin

Su sekilde gorunuyor. Dedigin gibi lte var gorunuyor...

tamam .ben de de aynı. 4.5 G başlayınca devreye girmesi gerekli.

• o zaman sim kartta bir sorun var, sim kartı çıkar yıne tak, olmazsa sim kartı değiştır.benım aklıma gelen bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.