Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG J7 ses yükseltme kodunu bilen varmı?

ınternette bulabıldıgım kodları denedım olmadı
  • Arkadaşlar Samsung J7'de telefonla konuşurken telefonu kulağa yaklaştırınca ekran kararmıyor. Telefonda ekran koruyucu yok. Acaba herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Arkadaşlar Samsung J7'de telefonla konuşurken telefonu kulağa yaklaştırınca ekran kararmıyor. Telefonda ekran koruyucu yok. Acaba herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Sensör kulağınızın oraya denk gelmiyordur. Telefon büyük olunca :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Arkadaşlar Samsung J7'de telefonla konuşurken telefonu kulağa yaklaştırınca ekran kararmıyor. Telefonda ekran koruyucu yok. Acaba herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?

yan çevirsen bile ekran kararıyor.acaba sensör elle kapatılıyor da ondan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakhan8

SAMSUNG J7 ses yükseltme kodunu bilen varmı?

ınternette bulabıldıgım kodları denedım olmadı

google sorgulayınca ses seviyesının arttıtılmasını anlatmışlar,servis menusune girliyor,ama ben cesaret edemedim.ayrıca playstore da da ses yukseltici uygulamalar var onu da denemedim.servis yapar mı bilmiyorum,ses alçaklıgından ben de şikayetçiyım.
  • önceki telefonum general mobile de , çağrı geldiğinde ters çevirince sessize alıyordu . jely bean kullanıyordum . kitkat güncellemesini yapınca bu özellik devre dışı olmuştu ...
    şimdi bu j7 de de çağrı geldiğinde ters çevirmek bir işe yaramıyor . lolipop ile mi alakalı acaba ?
  • Telefonun şarji cok iyi ya 10 saat ekran suresi veriyo

• hkn3232 H kullanıcısına yanıt
    Evet. Telefon büyük olduğu için kulak tam sensörün üzerine gelmediği için ekran kapanmyormuş. :)

• Arkadaslar bir yakınımda J5 var bircok video formatını desteklemiyor. Avi bile calıstırmadı

15 sayfaya yakın okudum cozum nedir yardımcı olursanız memnun olurum
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    MX Player uygulamasını deneyin. Bir çok formatı destekliyor.

• Arkadaşlar, ben J5FN (SM-J500FN) modelini aldım, memnunum.
    Ancak bu modelin orijinal firmware stock rom'unu (TUR) (Türkiye için) çok aramama rağmen bulamadım.
    Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
  • J2 şebeke üzerinden görüntülü görüşme var mıııı?
  • Merhaba arkadaslar j5 icin mesaj sesi yukleyebiliyormuyuz acaba? Tesekkurler.

• 3 aydır severek kullandığım bir telefon. sadece müzik çaları ve bildirim ışığı yok onun dışında çok iyi bir makina.
  • ihozer23 İ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam bildirim ışığıda olsa tadından yenmicekte oda eksik olsun artık :)

• Arkadaslar j7 kullanıcısıyım telefonumda bazen tus kilidini acmaya kalktığımda arkaplan resminden baska bisey gözükmüyor bir kac defa kitleyip acmaya calışınca düzelebiliyor yada yeniden başlatmam gerekiyor.Böyle bir sorun yaşayan oldumu

• cehennem88 C kullanıcısına yanıt
    Kilit ekranı kodunuzu pin değil desen yapın düzelir

• merhaba.j5 telefonuma toshiba micro sd card aldım.google play store dan indirmeler yapamaz hale geldim.hata kodu 963 ve 907 verdi.bu kodları araştırdım ama sorun çözülmedi.sd cardı çıkarınca play store dan indirme yapabiliyorum.bu konuda yardımcı olacak var mı ya da aynı sorun yaşayan rkadaşlar var mı?
  • Samsung için yapılan noled uygulamasını denemenizi öneririm. Telefonunda bildirim ışığı olan arkadaşlar bile bende görünce yüklemek istiyorlar. Bence çok başarılı.

• buyukovs B kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıyorum hocam güzel oluyor ekranda görünmesi

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.