Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fold modelinin kılıfları böyle görünecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Başta Huawei ve Samsung olmak üzere akıllı telefon üreticileri katlanabilir modellerini sergilemeye başladılar. Kullanıcılar ise bu telefonlarda nasıl kılıf kullanılacağını merak ediyordu. Örneğin Huawei lansman esnasında Mate X modeli için geliştirdiği özel bir kılıfı da tanıtmıştı. Ancak Samsung tarafında benzeri bir şey göremedik. Bugün ise Galaxy Fold modeli için Spigen tarafından geliştirilmiş olan kılıf modelleri ortaya çıktı.

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S10 Plus’ın maliyeti belli oldu

    3 farklı kılıf modeli


    Spigen, Tough Armor, Thin Fit ve Ultra Hybrid adı verilen üç farklı Galaxy Fold kılıfını ortaya çıkardı. Tüm kılıfların tasarımları benzer. Ancak isimlerinden de anlayabileceğiniz üzere hem şeffaf hem de zırhlı yapıda kılıflar mevcut. Ortalama fiyatları ise 20 dolar civarında. Bu kılıflar yardımıyla herhangi bir sorun yaşamadan açık veya katlı fark etmeksizin akıllı telefonunuzu kullanabileceksiniz.



    Spigen hangi materyalin kılıfın katlanmasında daha uygun olacağının hala araştırıldığını belirtmiş. Pek çok farklı kılıf tasarımı ise geliştirme aşamasında. Diğer kılıf üreticilerinden de benzeri açıklamalar geliyor. Katlanabilir akıllı telefonların kılıf üreticileri için çözülmesi gereken yeni problemler ortaya çıkardığı bir gerçek. Zaman geçtikçe çok daha farklı ve korunaklı katlanabilir telefon kılıfları görmemiz mümkün.








  • korumaz. çünkü çapraz yere düştümü ekranın biri yere vuracak diğeri vurmayacak. yere vuran ekran sabit kalır ama yere vurmayan ekran harekete devam etmek ister. gerilme oluşur ve iki ekranın ortasını etkiler. ortadan ekran çatlarmı artık yırtılırmı orasını bilmem.

  • Tam takoz.. İnce çerçeveli 6 inç bir telefon kullanmayı tercih ederim.

  • bide buna spigen taksan hiçbir cebe sığmaz heralde

  • Samsung, Mate X'den sonra hala neye inatla uğraiıyor Fold üzerine?

  • Bu kılıflar zaten muhtemelen çizikleri engellemek için pazara sürüldü. Bu tarz bir cihazı sadece kılıfla darbelere karşı korumak hayli zor.

  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Bukulebilir cam degil ki :) . Dis ekran icin dersen bile kalin cerceveden dolayli yine dusme ile kirilma riski klasik yyagin olan koseleri yok gibi olanlara gore yine daha saglam dayanikli olacaktir.

    Bukulen ekran bildigin camdan degil anladin mi ? ;)

  • Yani. Biraz daha geliştirmeleri gerekli. Arkadaşa katılıyorum. Buna bu kadar para verene kadar ince çerçeveli 6 inç bir telefon daha mantıklı.

  • TURKIYE CIHAZI HAKKINDA FAK BIR BILGI :

    SM-F900F

    http://fota-cloud-dn.ospserver.net/firmware/TUR/SM-F900F/version.test.xml

  • telefon zaten katlamalı kaba olur mu derken kılıf iyice takoza bağlamış
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Mate X mi? su 600 dolar daha pahali olup, disa dogru katlanan Tableti mi diyorsun?

    Valla ilk nesil katlanabilir telefonlar. 2sinide almam daha cok gelismeleri lazim Ama alacak olsam her türlü Samsung Fold u alirim.

  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    mate x dediğin şu muşamba olan? samsung en azından premium his veriyor:d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    demek ki düşürmeyecen :P

  • Of ama hakikatten çok kaba olacak cihaz, takoz gibi şişecek üzerine kılıfı da giyince. Olmaz, eksi puan benim için. Zaten param yetmez de, param olsa dahi şu halleriyle satın almazdım. Hem ilk üretim sorunları nedeniyle korkuturdu, hem de şu kalınlık caydırırdı... Huawei sanki daha ince olacak gibi ama o da yine yeni teknoloji ve sorunlarını gözlemek lazım. Sonuç olarak her iki türlü de şu an da biz sıradan kullanıcılara uzak bir teknoloji.

  • Sanki ikisini de fiziksel olarak inceledin. 😄 Bekle ülkemize geldiği zaman karar verelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • azon-abros kullanıcısına yanıt
    ikisinin de videosu var huawei'nin muşamba ekranını gördükten sonra gerek bile yok bence incelemeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline almadığı telefondan kıtalararası psişik güçleriyle premium his alan DH üyesi :) Ayfon çok premium yeaa'cıların çok tutmasından sonra aynısının Samsung sürümlerini çıkarmışlar.
    Buyrun muşamba :https://www.youtube.com/watch?v=Nl2EaFRRuyU&index=2&t=0s&list=WL
    Bir de bu haberdeki ilk Galaxy Fold görseline bak ne kadar premium bir cihaz :)))

  • fotifoti kullanıcısına yanıt
    düşürmeyen var mı? :)
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    evet.... ) meşhur çizimime hazırsan anlatıyorum....

    Samsung Galaxy Fold modelinin kılıfları böyle görünecek

    telefon a ve b diye 2 taraftan oluşuyor diyelim. siyah a tarafı ve mavi b tarafını temsil etsin. katladın ve şekilde gördüğün gibi çapraz yara düştü. önce a tarafının köşesi yere değecek no 1. telefonun siyah a tarafında sekip/sekerek yukarı gitmek isteyecek no2, ancak b tarafı yere değmediğinden halen aşağı gitmek isteyecek no2. telefonda yere çarpmayan mavi b kısım yere doğru gidemez çünkü telefonun ekranı tek parça olduğundan onu tutar ve ekran a ile b tarafının ortasında gerilme ile karşılaşır. artık yırtılırmı yoksa çatlar mı orasını bilemem. bu bir düşünce tabi gerçek olur/olmaz iddam yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 10 Mart 2019; 19:26:18 >




  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Malzeme bilimi devreye girer. Ekran bukulebilir plastik turevi birsey orasi kesin. Ama ic kismi iki tane iskelet olsa gerek ve o iki parcayi da birlestiren yine bir tur plastik esnek bir malzeme olsa gerek.


    Yani ici yekpare tek bir malzemeden olusmuyor.

    Ic gerilme kuvvetlerin etkilesimi statik kuvvetleri etkilesimi nelerdir sahsen bu cihaz icin bir bilgim yoktur .


    Onceki cevabimda aslinda sadece ekrani icin vurgu yapmistim.

    Elbette 30 bin katlanmaya karsi dayanikliligi olan Galaxy Fold benim icin gonul rahatligi ile kullanacagim bir cihaz olmaktan uzak. Mesele yere dusurme degil... Meraklisi elbette olacaktir ben de kisa sureligine denerim ama gunluk cihazim olmaz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.