Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.417
Cevap
41
Favori
292.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 7.1.1 icin ne diyorsunuz yuklemelimiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim :-) deddiklerinizi uygulayarak test ederim. Peki 7.1.1 icin ne diyorsunuz ? Yuklemem daha mi iyi olur yoksa bu sekilde kullanmammi daha iyi olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogunyucel28

    Tesekkur ederim :-) deddiklerinizi uygulayarak test ederim. Peki 7.1.1 icin ne diyorsunuz ? Yuklemem daha mi iyi olur yoksa bu sekilde kullanmammi daha iyi olur ?
    güncellemenin içeriğini bilmiyorum yüklemiştim.cihazda eksi olarak bir düşüş olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgnakbas

    Abi merhabalar. Geçen yaz temmuz ayında telefonu aldım. Bir kaç gün önce en düşük parlaklıkta ekranın titreme yaptığını farkettim. Şu an ise bu titremenin bir hayli arttığını, ilk gördüğüm titremeyi şuanda parlaklığı biraz açınca yapmaya basladığını gördüm. Arkadasımın samsung j7 telefonunda aynı sorun vardı garanti hemen halletmişti. Nasıl bir yol izlemem lazım abi yardımcı olursan sevinirim.
    Garanti muhtemelen kullanıcı hatası deyip çıkacaktır kenara. İthalatçı garantisinden çok şey beklemeyin.
  • Arkadaslar rica etsem bana 6.0.1 e donüş icin gerekli tum programlarin dosyalarin linkini paylasabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Haziran ayında Oreo güncellemesinin C9 Pro cihazımıza yayınlanması için testlerin devam ettiği bilgisini sizlerle paylaşmak istedim. Umarım erteleme olmaz. Benim en çok merak ettiğim Galaxy S serisine Oreo ile eklenen yeniliklerden ne kadarı bizim cihazımıza da gelecek. Nougat güncellemesinde birçok özellik kırpılmıştı. Mutlu günler :)
  • bekirbirim kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler
  • Arkadaşlar telefon rehberindeki profil resmimizi telefondaki herhangi bir resimle değiştirebiliyor muyuz? Sadece bir kaç tane resim var onları seçtiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z3U5

    Arkadaşlar telefon rehberindeki profil resmimizi telefondaki herhangi bir resimle değiştirebiliyor muyuz? Sadece bir kaç tane resim var onları seçtiriyor.
    Mevcut fotoğrafa tıklayın, sag üstteki kırmızı eksi işaretine basın, ardından o pencerede kamera açılacak ve galeri sekmesi çıkacak, istediğiniz fotoğrafı seçin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok teşekkür ederim oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar iyi günler. 1.5 yıllık Samsung C9 pro kullanıcısıyım. Telefonum ilk geldiğinde knox u 0.0 dı. Bu gune kadar guncellemelerını herşeyini aldı kendısı hıc bır uygulama yapmadan. Ama son 1 haftadır cok ılgınc hataları ıle karsılasıyorum ve hıc bır cozum bulamadım. Telefonumun hafızası 1.5 yıl sonra dolmus bulundu. 64 gbtın 61'i dolu idi gecen gunlerde boşaltmak ıcın bılgısayarıma bagladıgımda ıcınden hıc bır sekılde ne dosya alabılıyorum nede ıcıne dosya atabılıyorum. Hafıza kartımda dahıl olmak uzere. Wındows 10 kullanıcısıyım daha once hıc boyle seyler yapmamıstı telefon gayet guzel ıcınden dosyalarımı alıp ıcıne dosya atabılıyordum. Belgelerımı fotograflarımı muzıklerımı telefonun ıcınde goruyorum kullanıyorum ama bılgısayara bagladıgımda ne ıcıne bırsey alıyor nede ıcınden bırsey cıkartıyor hatta gorunmuyor bıle. Ayrıca ıcınde dosyalarda yerel dısk sımgelerı falan cıkıyor sankı vırus gırmıs ıcıne gıbı ama google playdan her turlu programla arattım tarattım bırsey cıkmadı. daha sonrasında bugun fabrıka ayarlarına dondurdum gene aynı. Kapattım hard rest attım yıne aynı anlayacagınız bır cozum yolu bulamadım. Acaba bellegınde sorunlar mı olustu dersınız bı garantı gormelımı cozumu varmıdır bu olayın basına gelen eden.Şimdiden Tesekkurler...




  • Arkadaşlar telefonunun bataryasını hiç değiştiren oldu mu ? Maliyeti ne kadar ?
  • Arkadaşlar hepinize iyi bayramlar. Kilit Ekranına koymuş olduğum resim saat ve tarihten ötürü güzel görünmüyor. Kilit ekranından saat bilgisini kaldırmanın bir yolu var mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpeedFalconS S kullanıcısına yanıt
    Bende de c5 pro var. Buna benzer sorun yaşadım ama yeniden başlat ile düzelmişti. Sizinki büyük sorun olabilir. Acaba hafıza kartına aktarım yapabiliyor musunuz? Veriler önemli ise bunu yapmanızı öneririm. Hafıza gitme ihtimali var gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgnakbas O kullanıcısına yanıt
    Hemen garantiye verin. Fazla zaman geçmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianmen C kullanıcısına yanıt
    Hocam içindeki belgelerim sidesync ile 1000er dosya sınırı ıle zar tasıdım wifi baglantısı ıle. Belgelerımde hıc bır bozulma açılmama yada ne bılıyım hata verme gıbı bır durum yok. Hepsını bılgısayarda kontrol ettım. Ama durum su kı hard formatta atsam fabrıka ayarlarınada gondersem telefonun hafızası olsun telefona takılı hafıza kartı olsun adam dosya kabul etmıyor :D Icınde vıruslu gıbı vıruslu gıbı dosyalar acıyor hala bır cozum bulamadım. 2 saat once hard reset attım yıne aynı programlarımı kurdum wp sohbet yedeklerını ıcıne atamıyorum anlamadım :D
  • SpeedFalconS S kullanıcısına yanıt
    Acaba yazılım mı atılması gerekiyor bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianmen C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aklıma şarj soketının arızalanması gelıyor baska bırsey gelmıyor cunku yazılımsal falan fılan her turlu seyı denedım. Geçenlerde 2 3 kere nem uyarısı falan verdi. Ama hızlı şarjda olsun falan onlarda sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedFalconS -- 17 Haziran 2018; 19:27:59 >
  • SpeedFalconS S kullanıcısına yanıt
    Smart switch bağladım dediniz. Kablolu mu kablosuz mu bağladınız? Kablolu ise ve o halde attıysanız bilemicem. Kablosuz ise, bir de kablolu bağlantı deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aklınıza gelebilecek herşeyi denedim. Dediğim gibi bilgilerimi wifi ile Sidesync ile aktarabildim sadece. Ama problemımı buldum. Gecenlerde Antalyada cok kotu yagmur yagamıstı ve telefonum cam kenarında cok fazla yagmura magruz kalmıstı. Uzerınde kabı ve cam koruyucu olmasına ragmen şarj soketı kısmından almıs buyuk ıhtımal ıle. Fön ile güzelce kurutup biraz kapalı beklettıkten sonra sorunum ortadan kalktı. Şarj kablomuda değiştirmiş bulundum. Bu problemımı cozmeden once hafızamı guzelce temızleyıp hem fabrıka verılerıne dondurmustum hemde hard rest atmıstım ama problemım zaten yazılımsal vurus ıle degılde donanımsalmıs. Şükür halletım. Kasası ve cercevesı saglam olmasına ragmen fazla su geldıgınde bu gıbı mınık problemler yaratmıs oldugunuda gormus bulundum. Tuslarda pek sıkıntı olmuyorda şarj soketınden ılk defa boyle problem yasadım. Ilgınızden dolayı cok tesekkurler sagolun...
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.