Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-6EA805F4C

hocam romu kurdum baya yenilik var bildiğin s9 yapmışlar güzel özellikler gelmiş. ama google play kurulmuyor. root atıp kurayım dedim azdaha nougat çıktığında olan ve şarj bitene kadar çıkılamayan bootloopa giriyordu alet. twrp de uyumsuz google play siz de telefon kullanmak çile. nougata döneceğim

Alıntıları Göster
    :)) ikimizin de basina neraktan bisey gelecek :) o yuzden ben akillanfim en son konusmamizdaki romla duruyorum bir daha rom atmadim sorunsuz kullaniyorum buzim oreo gelene kadar da kurcalamayi dusunmuyorum bence sen de kurcalama :)))

• Telefonda hdmı ile bağlantı deneyen oldu mu hiç? USB-C 2.0 desteği var. Acaba bu destek de hdmi destekliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir "Şarj Cihazı /Usb bağlantı noktanızın nemli olduğu algılandı.Cihazınızı şarj etmeden tamamen kuru olduğundan emin olun.Bağlantı noktasının kuruması biraz zaman alabilir" uyarısı alıyordum. 3 Gün önce yurt dışına çıkmam gerekiyordu sabah bir kalktım telefon şarj olmamış, kapanmış ve baya da ısınmıştı. Şarj da olmuyordu. Haliyle yanıma alamadım telefonu. Gün içinde evdekiler tekrar şarja takmışlar.%100 olmuş. ben de dün akşam geldim kullandım tekrar şarja taktım yine şarj olmadı. Kapattım sabah soğukken taktım %100 yaptım. Netten araştırdığımda Ayarlar->Uygulamalar->USB Bağlantısı->Depolama->Sıfırla ve temizle yaptım ama olmadı. Cihazı sıfırlamam lazım ama yedekleyemiyorum 60 gb falan kullanımda 17 gb resim foto vs var ama bilgisayar tanımıyor usb yi taktığımda yine aynı uyarı geliyor. Tavsiyesi olan var mı? Eğer format da çözmezse servise gidecek gibi duruyor. Sonucu burdan yazarım biraz uğraşayım

• C9 pro whatsapp grubu lutfen uye olunuz.

• Siz değerli arkadaşlardan C9 hakkında bilgi almak istiyorum.Ben s6 kullanıcısı olarak s6 nın bataryasından hiç memnun değilim C9 batarya konusunda ve oyun performansı nasıldır.limitim 1500-2500 tl arasında olup vereceğiniz önerilere açığım özellikle oyun ve batarya konusunda beni tatmin edecek.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    c9 pro da,orta düzey tasarruf modunda 8-9 saat ekran süresi alıyorum güvenli klasör kulllanıyorum. wp,face,inst,face msg hepsi çift uygulama var oyun oynamıyorum.forumda ortalaması genelde 6-7 saat. c7 pro bun biraz daha ekran süresi aldığını duydum.batarya performansı en iyi telefon lenovo p2

xiaomi mi max 2 ve xiaomi redmi 5 plus 4/64 de iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

Siz değerli arkadaşlardan C9 hakkında bilgi almak istiyorum.Ben s6 kullanıcısı olarak s6 nın bataryasından hiç memnun değilim C9 batarya konusunda ve oyun performansı nasıldır.limitim 1500-2500 tl arasında olup vereceğiniz önerilere açığım özellikle oyun ve batarya konusunda beni tatmin edecek.
    Ben de s6 kullandim onun yaninda canavar ama ortalamanin bir tik ustu batarya suresi var genel olarak.

• Bu telefonda 4 saat ekran suresi alin opup basiniza koyun , cunku bir telefon iki telefonun isini yapiyor, cift uygulamalar, surekli veri alisverisi yapiyor, ustune cift hat iki hat faaal olarak veri alisverisi yapiyor buna ragmen tek hatli cihazlarin cogundan daha uygun kullanim suresi sagliyor benim.oynayamadigim oyun olmadi, su anda faal.olarak pes 2018 asphalt8 ve asphalt 9, nba, hepsi kurulu ve oynuyorum, cihazda gelmiyor ama game optimizer kurun telefona samsungun diger cihazlatinda cakili geliyor ve oyun ayarlarini performansini yukseltin vok daha iyi performans ve goruntu sagliyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: S T A Y

Ben de s6 kullandim onun yaninda canavar ama ortalamanin bir tik ustu batarya suresi var genel olarak.

Alıntıları Göster
    Eyvallah kardeşim önerebileceğin bi tlf varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock33336666

Bu telefonda 4 saat ekran suresi alin opup basiniza koyun , cunku bir telefon iki telefonun isini yapiyor, cift uygulamalar, surekli veri alisverisi yapiyor, ustune cift hat iki hat faaal olarak veri alisverisi yapiyor buna ragmen tek hatli cihazlarin cogundan daha uygun kullanim suresi sagliyor benim.oynayamadigim oyun olmadi, su anda faal.olarak pes 2018 asphalt8 ve asphalt 9, nba, hepsi kurulu ve oynuyorum, cihazda gelmiyor ama game optimizer kurun telefona samsungun diger cihazlatinda cakili geliyor ve oyun ayarlarini performansini yukseltin vok daha iyi performans ve goruntu sagliyor,
    eyvallah kardeşim önerebileceğin bi telefon yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

Uzun süredir "Şarj Cihazı /Usb bağlantı noktanızın nemli olduğu algılandı.Cihazınızı şarj etmeden tamamen kuru olduğundan emin olun.Bağlantı noktasının kuruması biraz zaman alabilir" uyarısı alıyordum. 3 Gün önce yurt dışına çıkmam gerekiyordu sabah bir kalktım telefon şarj olmamış, kapanmış ve baya da ısınmıştı. Şarj da olmuyordu. Haliyle yanıma alamadım telefonu. Gün içinde evdekiler tekrar şarja takmışlar.%100 olmuş. ben de dün akşam geldim kullandım tekrar şarja taktım yine şarj olmadı. Kapattım sabah soğukken taktım %100 yaptım. Netten araştırdığımda Ayarlar->Uygulamalar->USB Bağlantısı->Depolama->Sıfırla ve temizle yaptım ama olmadı. Cihazı sıfırlamam lazım ama yedekleyemiyorum 60 gb falan kullanımda 17 gb resim foto vs var ama bilgisayar tanımıyor usb yi taktığımda yine aynı uyarı geliyor. Tavsiyesi olan var mı? Eğer format da çözmezse servise gidecek gibi duruyor. Sonucu burdan yazarım biraz uğraşayım
    Mümkünse önce farklı bir şarj cihazıyla farklı bir prizde şarj etmeyi deneyin. Bundan sonra cihazı tamamen sıfırlamak yerine sadece cihaz ayarlarını Fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin. Bu işlem verilerinizi silmez, sadece ayarları ilk haline getirir.

• quote:

eyvallah kardeşim önerebileceğin bi telefon yokmu?

Alıntıları Göster
    Dostum senin soyledigin fiyat bandinda kesinlikle bu telefonu onerebilirim, en az 6 aya telefon degistiren biri olarak bu telefonu degistiremedim, su ozellikleri sunan baska cihaz yok ozellikle hem cift hat faal olaracak hem de sd kart kullanilabilecek baska cihaz yok ustune 6gb ram cok onemli arkadaslar her ne kadar farkinda degilseniz bile 6gb ram bu cihazin en onemli ozelligi bu yuzden bu fiyat bandinda alinabilecek baska bir telefon yok malesef
  • https://forum.donanimhaber.com/externallinkredirect?url=https://chat.whatsapp.com/JRBw8OK5IQULeLOdogdhSK whatsapp grubudur herkesi beklerim paylasimlarimiz hizlansin

• quote:

Orijinalden alıntı: rock33336666

Dostum senin soyledigin fiyat bandinda kesinlikle bu telefonu onerebilirim, en az 6 aya telefon degistiren biri olarak bu telefonu degistiremedim, su ozellikleri sunan baska cihaz yok ozellikle hem cift hat faal olaracak hem de sd kart kullanilabilecek baska cihaz yok ustune 6gb ram cok onemli arkadaslar her ne kadar farkinda degilseniz bile 6gb ram bu cihazin en onemli ozelligi bu yuzden bu fiyat bandinda alinabilecek baska bir telefon yok malesef

Alıntıları Göster
    kardeşim sen yogun olark kullandığında batarya kaç saat seni idare ediyor? ben günlük en az 4 saat oyun oynarım +face+ınstegram+youtube ve bunlarda takılırım tahmini ne kadar batarya yer? bide xiomi redmi note 5 pro kafamı kurcalıyor. bu telefonu hiç inceleme fırsatın oldumu?

• 4 saat oyunla gün sonunu zor bulursun. Özellikle mobil veri ile oynuyorsan.

• quote:

kardeşim sen yogun olark kullandığında batarya kaç saat seni idare ediyor? ben günlük en az 4 saat oyun oynarım +face+ınstegram+youtube ve bunlarda takılırım tahmini ne kadar batarya yer? bide xiomi redmi note 5 pro kafamı kurcalıyor. bu telefonu hiç inceleme fırsatın oldumu?

Alıntıları Göster
    4gb ramli modelini kesinlikle almazdim ama 6gb ram liyi alacaksan tabi ki redmi note5 pro derim ama ram cok onemli, 4 saat oyun oynarsan gunde iki defa sarj edersin hangi cihaz olursa olsun.... Ben yanimda powerbank tasiyorum ihtiyac aninda hizli sarj yapiyor

• oyun oynamıyorsanız ve orta düzey tasarruf modunu kullanırsanız gayet iyi ekran süreleri alırsınız

• salsakingss S kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunla bogusma sonrasi pazartesi ritzy servise yolladim garanti kapsaminda baktircam. yapacak baska bi yol kalmadi telefona kontak sprey ve 5 bar hava bile sktm hatta kurdanla tertemiz ettim sensor cok salak bence.

• levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    pelstina kullanıcısına yanıt
    telefonu data factory reset ve data cache yaparak sıfırladım. bir nebze düzeldi ama yine çıkıyor nem uyarısı arada. ayrıca bilgisayar görmüyor telefonu o yüzden airdroid ile aldım resimleri 2-3 saatte. sanırım tatil sonrası ben de yollayacağım servise. benim de ritzy servis olmasi lazim o yüzden servis sonucunu yazarsanız çok sevinirim.

• salsakingss S kullanıcısına yanıt
    C9 promu ritzy e gonderdigim 5. Gun hala baslamamislar bu italatci garanti bes kurus etmez..

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.