< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU (19. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Find uygulamasından kulaklığı kaldırdım ama hala günde %10 gibi kutunun şarjı azalıyor.Net çözüm bulabilen var mı ? Buds2 de olmazdı bu durum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çevrim dışı bul özelliğini kapatın, samsung hesabında bulunan cihazlardan da kaldırın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çevrimdışı bul özelliğini kapatmayı bulamadım ,nereden kapatılıyor hocam?
Hocam Find uygulamasından kulaklığı kaldırmanız tek başına yeterli değil, samsung hesabınızdan kayıtlı cihazlar kısmından kulaklığı kaldırın. Ayrıca ayarlar-bağlantılar kısmından UWB'yi gerekmektikçe pasif yapın. Tüm samsung cihazlar (telefon, kulaklık, smarttag vb) sürekli kendi aralarında belli periyotlarla konum paylaşırlar. Smarttag'lerin konum takibi bu mantıkla çalışır. Smarttag yakınında ki bir samsung telefon, kulaklık varsa ona göre konum belirler. Onun için UWB'yi gerekmedikçe kapalı tutmak gerekir. Samsung hesabınızda kayıtlı tüm cihazlar telefon, saat, kulaklık smartag sürekli diğer samsung cihazlarla konum belirlemek için konum bilgisi kaynağıdır. Bunun kesin yolu samsung accuant hesabını kaldırmaktır.
Dediklerinizi uygulamadım 5saatte henüz düşüş olmadı kutu şarjında. Umarım çözülmüştür😄 Teşekkürler bilgiler için .
Aldım kılıfı. Ürün fotolarında stand olarak kullanırken telefonu hep kılıfsız koymuşlar. Orta kalınlıktaki kılıfla da yan durur (dik kullanmam zaten) mu sizce?
Hocam hayırlı olsun, kılıfsız biraz sıkıntı açıkçası duruyor ama emanet gibi, kılıflada rahat durmuyor ama benim açımdan film vs izliyorum benim için çok iyi oldu açıkçası yüzüklü kılıfımda var sürekli onu takmak zorunda değilim artık :) bence fiyat vs baktığımızda kılıf olarak güzel stand olarakta mükemmel depil ama başarılı . Hertürlü kılıfla rahat rahat kullanırsınız
Yıllardır Samsung, Huawei, Apple, Anker ve farklı markaların üst sınıf silikonlu ve silikonsuz kulak içi kulaklıklarını kullandım. Halihazırda da Samsung Buds 4 Pro ve Airpods pro 3 kulaklıkları kullanıyorum. Kulakiçi kulaklıklar zamanla konfor olarak kendilerini geliştirselerde yapıları gereği kulak yolunu kapattıkları için orta ve uzun süreli kullanımda kulağı rahatsız ediyor.
Özellikle silikonlu olanlar tıkaç şeklinde kulağı kapatmaları gürültüyü kesse de kulakta basınç oluşturuyor, silikonsuz olanlar silikonlu olanlara göre daha rahat olsalarda onlarda uzun kullanımda kulağı ağırtıyor.
Uzun süredir kulakiçi olmayan kulaklık arayışı içindeydim. Bugün Teknosa da Anker Saundcore Aerofit Pro modelinin beyaz rengi indirimde görünce bir şans vereyim dedim.
Kulaklık beklentilerimin çok üzerinde cıktı. Şöyle ki:
Öncelikle kulak içi olmadığı için konforu çok çok iyi. Yaklaşık 6 saat kadar aralıksız kulağımda kaldı ve en ufak bir rahatsızlık vermedi.
İkincisi ses kalitesi beklentimin çok üzerinde oldu. Kulaklık 96 Khz, 32 bit ve LDAC kodeği üzerinden Hi-Fi yüksek kalite sesi destekliyor. Özellikle Deezer üzerinden kayıpsız müzik çok kaliteli.
Olumsuz tarafı ise tamamen açık yapıda olduğundan toplu taşıma, havaalanı Avm, yoğun trafik gürültüsü olan yerlerde dezavantaj olabilir ama her türlü çevre sesini duymakta avantajlı olacaktır.
Biraz uzun oldu ama forumu takip edenler genelde merak ve hobisi olduğundan tecrübelerimi paylaşayım dedim.
Kulaklık kanca tipi olduğundan gözlük ile kullanıma uygun değil maalesef.
Benim açımdan toplu taşıma hariç muhtemelen bu kulaklığı birinci tercih olarak kullanacağım.
Ayrıca kulaklığın çift cihaz desteği olmasıda ofis, büro kapalı alanlarda bilgisayar ile çalışanlar için olumlu olacaktır.
Kulaklıkların kendisinin 14 saat kutusu ile birlikte 46 saat şarj süresi var. Gün boyu telefon görüşmeleri için kulakta rahatlıkla durabilir.
Merak edenler için kulaklığın ayrıntılı özelleklerini gösterir linki paylaşıyorum.
Uzun oldu farkındayım ama meraklısı muhtemelen okuyacaktır.
Anker Soundcore AeroFit Pro Tam Kablosuz Kulaklık (A3871) Özellikleri - Epeyepey
Anker Soundcore AeroFit Pro Tam Kablosuz Kulaklıkhttps://www.epey.com/kulaklik/soundcore-aerofit-pro.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 23 Nisan 2026; 22:24:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-

21 Nisanda teslim aldığım kılıf ilk firesini verdi. Üst kapağın çift taraflı bantını hiç gözüm tutmamıştı. Yetersiz olacak mı acaba derken; bugün kutuyu açarken kapakla ayrıldı. Bantı inceledim gerçekten kalitesi berbat 3M olduğunu umarak ilk başta uygulamıştım, bilsem en baştan sökerdim.
Alt kutunun yan bantlarınıda ilerleyen süreçte ayrılır diye şimdiden söktüm o da hiç bir zorlama olmadan ayrılıverdi. Bant yerlerini alkol ile temizledim ve kutunun alt-üst orta noktalarına 10x10mm 3M 9088 bant ile tekrardan taktım.
1-Kendi bantlarına güvenmeyin.
2-10x10mm den daha büyük ebat bant kullanmayın tekrar çıkaramayabilirsiniz.
3- 9088 den güçlü 5925 gibi bantlar kullanmayın kulaklık kutusuna zarar vermeden çıkarmanız neredeyse imkansız olur.
N11 den az önce 350 tl kuponla 10150 tl 6 taksite siyah rengini aldım satıcı Media markt lansmanda almadım bekledim hedefim 9000 di aslında ama eski kulaklığımı sattığım için daha fazla dayanamadım
Bu arada amazonda çok güzel kılıflar var bakın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 24 Nisan 2026; 21:24:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bende aldım bundan sitesinden domates ve magnet almıştım ikisini de iade ettim. Zaten emin olamadığım için bantını bile açmamıştım. Bu fiyata bu gayet iş görür. 1 tane de 189 TL ye siyah silikondan almıştım o da gayet kullanışlı. Başka kılıfa ihtiyaç kalmadı artık bende. 1 tane sert 1 tane de yumuşak silikon.
Bu kılıfı ilk mesajıma sabitledim. Linki var orada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 25 Nisan 2026; 15:48:19 >
1 ayda 1500 lira düşüş. iyi saplamışlar bize
_____________________________ -
Hocam 10624 e aldık zaten 4 taksit lansmanda. Değişen bir şey yok pek hala yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 25 Nisan 2026; 15:57:29 >
Şimdi tekrar baktım da siyah olan bir tık kalın kaba galiba şeffaf olanı kullanacağım Ben de hocam siyah iade edeceğim
Şeffaf olan insana psikolojik olarak daha ince gelebilir. Şeffaflığın verdiği algı ile. Emin misiniz ölçebildiniz mi boyutlarını?
Evet net şekilde şeffaf daha kibar ve ufak
Şeffaf siyah olan mı şeffaf olan mı sizin daha küçük kibar dediğiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 25 Nisan 2026; 17:52:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt