Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: twilight_flame Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
37
Favori
14.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 22 saatlik beklemede kulaklık kutusu kendi kendine %8 tüketmiş. Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt

Hocam ambient modunu ortam sesi olarak anladığım için ona göre yorum yapacağım.

Buds proyu denemedim ama buds 2 proyu almıştım. Cihazı denedim ve kulağımdan düşecek hissi alınca iade ettim. Amazondan almıştım. İade ettim paramı aldım. Ama sadece 10 dk takmıştım.

Sonra bose quietcomfort earbuds ii aldım. Kulağımı ağrıttığı için onu eşime verip buds 3 proya geçtim. Buds 3 proda da kulağı ağrıtma olarak biraz rahatsızlık vardı.

Onu da arkadaşa satıp buds 4 proya geçtim İki üç haftadır buds 4 pro kullanıyorum. Kulağımı rahatsız etmiyor.

Şimdi sizin sorunuzu anladığım şekilde cevaplayayım. Buds 2 proda ortam sesi yapaydı baya. 3 proda ise neredeyse kulaklık takmıyormuşum gibi doğaldı. 4 pro da öyle kulaklık takmıyorken nasıl duyuyorsam o doğallıkta duyuyorum.

Biliyor musunuz bilmiyorum ama hem 3 pro hem de 4 proda uygulama içinde "ortam sesi için duyma desteği" diye bir seçenek var. Dış sesi daha da güçlendiriyor.

Sonuç olarak bunlar benim deneyimim ve Rahatsızlığınız ne seviyede bilmediğim için açın kulllanın ya da iade edin gibi bir tavsiye veremem. Ben almadan önce baya test videosu izleyip aldım. Youtube daki incelemelere biraz bakın karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ALTE A kullanıcısına yanıt

Hocam orjinal magnet kılıfı aldığınızı varsayarak sormak istiyorum, kılıfın yapışkan yüzeyi kalkacak gibi mi? Sitesinde zamanında bi tane yorum vardı. Mıknatıs kısmı soyuldu tutmuyor gibi birşey yazmıştı.

Benim telefon kılıfı mıknatıslı, kulaklık için mıknatıslıyı alınca sitesinde stand görevi görüyor diye özellik yazılmış. Bu doğruysa yemek yerken filan telefonu yaslamak için bir şeyler aramama gerek kalmaz. Siz denediniz mi stand olarak kullanmayı? Hissiyatı nasıl?

Hocam Samsung'un orijinal magnet kılıfını bir haftadır kullanıyorum kılıfın arka kısmı halka şeklinde magsafe ortası ise kaydırmaz ped şeklinde ben stant olarak kullanmadım ama sizin için denedim magnet kılıf ile basit bir stant olarak kullanılabiliyor. Ortadaki yumuşak kısmı soyulmaya müsait gibi duruyor. Uzun vade de ne olur bilemiyorum ama samsung aksesuarlarda da iki yıl garanti veriyor diye biliyorum.
    Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 21 Nisan 2026; 9:17:24 >

• herze H kullanıcısına yanıt

Ben direkt bu amaçla kullanıyorum ve başarılı.

Yanıtınız ve foto için teşekkür ederim. Kılıfın altının fotosunu internette hiç görmemiştim. Sayenizde kafamda oturdu.

Bahsettiğim yorumdaki kişi herhalde mıknatıslı olan kısmı tırnağı ile zorlamış olabilir. Ya da mıknatıs altında yapıştırıcının etkisi azalınca mınatıs kalkmıştır.

Biraz daha bekleyip 2 3 aylık yorumlara göre almayı düşünüyorum. O sürede fiyatlar da belki biraz iner.

Çok teşekkür ediyorum. Açıkçası ende sensörinoral kaybım var. buds pro ilk seride bu muntazam işimi görüyor idi . buds pro eskidiği için aynı randımanı buds 4 te veriyor ise tutacağım. Buds 3 pro var elimde hiç farkını anlamadım bile. buds 3 te o ayarı en sona max alsam da patlama gibi gibi efektler verebiliyor. Bu sefer amazondan aldım 30 gün iade lüksü ve oldu ya iade politikası da esnektir. Teşekkür ediyorum.

• Galaxy Buds Able

SM-U600

Bir sonraki mi yoksa ayrı bir daldan mı devam edilecek bilinmez yeni teknolojili bir kulaklık geliyor. Rakipleri yıllardır çıkardığı bir teknoloji kemik üzerinden temasla ses aktarımı :

Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONUsammobile
    Samsung's next Galaxy Buds have leaked, but there's a catch
    https://www.sammobile.com/news/samsungs-next-galaxy-buds-leak-catch-launch

Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONUsammobile
    Samsung could soon launch a completely new type of Galaxy Buds
    https://www.sammobile.com/news/samsung-soon-launch-completely-new-type-galaxy-buds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 21 Nisan 2026; 16:33:41 >

• Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU

Gri renk kılıfı merak edenler için. Alt tarafta kaydırmaz gibi ince bir ped var ,yapısı çok dayanıklı değil gibi. Kılıfta açıkçası beklediğimden daha dayanıksız gibi. Mıknatısı iyi tutuyor. İç yapışkanları çok zayıf ve ince gibi gözükse de iyi tuttu.Bakalım ne kadar dayanıklı olacak. Bence 1000tl edecek bir kılıf değil. Spigenin bundan kaliteli olacağını düşünüyorum .

• kesinlikle 1200 tl edecek bir kılıf değil. üreticisi de samsung değilmiş zaten, "samsung için" üretilmiş. arkasındaki menteşe kısmı ise ekstra korkunç. keşke yurtdışından spigen rugged armor aldırsaydım.

Orijinalden alıntı: ssavtak

Magnet kılıfı bende beğendim ama 1100 TL etmez bence. 700 K civarında alınabilir.
    Bende demiştim geçen gün. Kılıfı beğendim ama 700 k dan fazla etmez diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 21 Nisan 2026; 22:0:23 >
  • Bende amazon üzerinden bunu almıştım ve gayet güzel beğendim kılıfı. Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU

• Bu arada sol kulaklıkta buds 3 pro gibi şarj olmama durumu farkettim kırmızı ışık yanmıyordu, umarım tekrar olmaz aynı durumu yaşamam umarım bakalım

• vector12 kullanıcısına yanıt
    Bu mu hocam sizin Amazon dan aldığınız kılıf?

amzn.eu
    Rongep Samsung Galaxy Buds4 Pro/Buds 4 için Kılıf [Fonksiyonel Stantlı Tasarım] Black-Frame Kulaklık Kılıfı [Güvenlik Kilit Tasarımlı] Taşıma Askılı TPU Koruyucu Samsung Buds 4 Pro Kılıf (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0GWR9TPBL?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EEVJ52ZK3VTY9YCM9Z5S&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EEVJ52ZK3VTY9YCM9Z5S&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EEVJ52ZK3VTY9YCM9Z5S

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu kılıf gayet güzel kılıf memnunum ben

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kaba olmadı açıkçası ama plastik malzeme ama kalın biraz, şu an için çizilme vs olmadı

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.