Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU (18. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Hocam ambient modunu ortam sesi olarak anladığım için ona göre yorum yapacağım.
Buds proyu denemedim ama buds 2 proyu almıştım. Cihazı denedim ve kulağımdan düşecek hissi alınca iade ettim. Amazondan almıştım. İade ettim paramı aldım. Ama sadece 10 dk takmıştım.
Sonra bose quietcomfort earbuds ii aldım. Kulağımı ağrıttığı için onu eşime verip buds 3 proya geçtim. Buds 3 proda da kulağı ağrıtma olarak biraz rahatsızlık vardı.
Onu da arkadaşa satıp buds 4 proya geçtim İki üç haftadır buds 4 pro kullanıyorum. Kulağımı rahatsız etmiyor.
Şimdi sizin sorunuzu anladığım şekilde cevaplayayım. Buds 2 proda ortam sesi yapaydı baya. 3 proda ise neredeyse kulaklık takmıyormuşum gibi doğaldı. 4 pro da öyle kulaklık takmıyorken nasıl duyuyorsam o doğallıkta duyuyorum.
Biliyor musunuz bilmiyorum ama hem 3 pro hem de 4 proda uygulama içinde "ortam sesi için duyma desteği" diye bir seçenek var. Dış sesi daha da güçlendiriyor.
Sonuç olarak bunlar benim deneyimim ve Rahatsızlığınız ne seviyede bilmediğim için açın kulllanın ya da iade edin gibi bir tavsiye veremem. Ben almadan önce baya test videosu izleyip aldım. Youtube daki incelemelere biraz bakın karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam orjinal magnet kılıfı aldığınızı varsayarak sormak istiyorum, kılıfın yapışkan yüzeyi kalkacak gibi mi? Sitesinde zamanında bi tane yorum vardı. Mıknatıs kısmı soyuldu tutmuyor gibi birşey yazmıştı.
Benim telefon kılıfı mıknatıslı, kulaklık için mıknatıslıyı alınca sitesinde stand görevi görüyor diye özellik yazılmış. Bu doğruysa yemek yerken filan telefonu yaslamak için bir şeyler aramama gerek kalmaz. Siz denediniz mi stand olarak kullanmayı? Hissiyatı nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Ben direkt bu amaçla kullanıyorum ve başarılı.
_____________________________ -
Yanıtınız ve foto için teşekkür ederim. Kılıfın altının fotosunu internette hiç görmemiştim. Sayenizde kafamda oturdu.
Bahsettiğim yorumdaki kişi herhalde mıknatıslı olan kısmı tırnağı ile zorlamış olabilir. Ya da mıknatıs altında yapıştırıcının etkisi azalınca mınatıs kalkmıştır.
Biraz daha bekleyip 2 3 aylık yorumlara göre almayı düşünüyorum. O sürede fiyatlar da belki biraz iner.
Çok teşekkür ediyorum. Açıkçası ende sensörinoral kaybım var. buds pro ilk seride bu muntazam işimi görüyor idi . buds pro eskidiği için aynı randımanı buds 4 te veriyor ise tutacağım. Buds 3 pro var elimde hiç farkını anlamadım bile. buds 3 te o ayarı en sona max alsam da patlama gibi gibi efektler verebiliyor. Bu sefer amazondan aldım 30 gün iade lüksü ve oldu ya iade politikası da esnektir. Teşekkür ediyorum.
_____________________________ Hw_990B + TCL 55C725
MacPro 5.1 128GBRam + 18TB HDD + 43" Samsung M7 Monitor
MacMini Mid 2018 16GBRam + 23" Apple Cinema Display
-
Galaxy Buds Able
SM-U600

Bir sonraki mi yoksa ayrı bir daldan mı devam edilecek bilinmez yeni teknolojili bir kulaklık geliyor. Rakipleri yıllardır çıkardığı bir teknoloji kemik üzerinden temasla ses aktarımı :
sammobile
Samsung's next Galaxy Buds have leaked, but there's a catchhttps://www.sammobile.com/news/samsungs-next-galaxy-buds-leak-catch-launchsammobile
Samsung could soon launch a completely new type of Galaxy Budshttps://www.sammobile.com/news/samsung-soon-launch-completely-new-type-galaxy-buds
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 21 Nisan 2026; 16:33:41 >_____________________________
-
Gri renk kılıfı merak edenler için. Alt tarafta kaydırmaz gibi ince bir ped var ,yapısı çok dayanıklı değil gibi. Kılıfta açıkçası beklediğimden daha dayanıksız gibi. Mıknatısı iyi tutuyor. İç yapışkanları çok zayıf ve ince gibi gözükse de iyi tuttu.Bakalım ne kadar dayanıklı olacak. Bence 1000tl edecek bir kılıf değil. Spigenin bundan kaliteli olacağını düşünüyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
kesinlikle 1200 tl edecek bir kılıf değil. üreticisi de samsung değilmiş zaten, "samsung için" üretilmiş. arkasındaki menteşe kısmı ise ekstra korkunç. keşke yurtdışından spigen rugged armor aldırsaydım.
Bende demiştim geçen gün. Kılıfı beğendim ama 700 k dan fazla etmez diye.quote:
Orijinalden alıntı: ssavtak
Magnet kılıfı bende beğendim ama 1100 TL etmez bence. 700 K civarında alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 21 Nisan 2026; 22:0:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu arada sol kulaklıkta buds 3 pro gibi şarj olmama durumu farkettim kırmızı ışık yanmıyordu, umarım tekrar olmaz aynı durumu yaşamam umarım bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben 1 aydan fazla süredir kullanıyorum hiç böyle bir şey olmadı bende.
Bu mu hocam sizin Amazon dan aldığınız kılıf?
amzn.eu
Rongep Samsung Galaxy Buds4 Pro/Buds 4 için Kılıf [Fonksiyonel Stantlı Tasarım] Black-Frame Kulaklık Kılıfı [Güvenlik Kilit Tasarımlı] Taşıma Askılı TPU Koruyucu Samsung Buds 4 Pro Kılıf (Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B0GWR9TPBL?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EEVJ52ZK3VTY9YCM9Z5S&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EEVJ52ZK3VTY9YCM9Z5S&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EEVJ52ZK3VTY9YCM9Z5S
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet hocam bu kılıf gayet güzel kılıf memnunum ben
Valla bilmiyorum hocam ,sabah kulaklıkları taktım kutuya iş yerine geldiğimde biri şarj olmamıştı
Güzel ve kullanışlı görünüyor. Malzemesi nasıl kolay çizilen bir şey mi. Birde çok kaba yaptı mı takınca cepte rahatsız eder mi?
Yok hocam kaba olmadı açıkçası ama plastik malzeme ama kalın biraz, şu an için çizilme vs olmadı
Zaten Samsung daki magnetli de sert plastikten. Bir fark yok yani. Ona 1200 TL verene kadar buna 389 vermek çok daha mantıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt