< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 1 Mart 2026; 18:0:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim

2 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 1 Mart 2026; 18:0:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben bugün kullanmaya başladım. Buds3 Pro yu da severek kullanıyordum ama buds4 pro ya bayıldım. Ses kalitesi çok fark etmiş. Sesler çok daha derin ve dolgun baslar kuvvetli. Araçta kaliteli bir ses sistemi ile müzik dinliyor gibi oldum. Bence inceleme video ve yazılarında karşılaştığım sesi buds3 pro dan bi tık iyi, biraz daha iyi gibi yorumlara katılamıyorum. Fark o kadar az değil çünkü. Çok daha iyi denmeli.
Kulaklık malzeme kalite hissiyatı da bana daha iyi hissettirdi. Kulakta oturuşu ve konfor 3 pro gibi bunun da çok iyi ve asla rahatsız etme, ağrı yapmıyor. Düşmüyor. Kutusunu da çok beğendim. Buds3 pro da yerleştirme işi biraz zahmetli idi. Bununki çok kullanışlı ve pratik. İlk izlenimlerim çok iyi. Kulaklık dokunma işlevi Buds3 proya göre çok daha kullanışlı ve kolay. Düz yapısı 3 pronun üçgen yapısına göre acayip kolaylık sağlamış. Mikrofon ile konuşma ve ses kalitesi de son derece iyi. Özet olarak bende değişim ile pişmanlık hiç olmadı yani. Ödenene değer algısını fazlasıyla verdi bana. |
|
Hocam güzel özetlemişsiniz, buds 3 pro güzel cihaz ama bende kulakta durmuyordu ve kronik sorunlar can sıkıyordu ilk başta bu fiyat pahalı desemde hem kulağımdan düşmüyor oluşu hemde kronik sorunlar olmaması şimdiye kadar beni memnun etti
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 27 Şubat 2026; 8:10:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
selamlar öncelikle, s26 lansmanını bende takip ettim. yeni kulaklıklar ilgimi çekti ancak absürt bir fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum. buds 3 pro 6 bin tl civarlarında satılrırken buds 4 pronun 12.5k ollması beni şaşırttı. uzun zamandır buds fe kullanıyorum belki değiştiririm demiştim ama bu fiyatlara huaewir buds 5 pro daha mantıklı geliyo hem kalite bakımından daha iyi hemde fiyatı çok daha uygun. sadece acaba s25u ile uyumlu çalışır mı onu bilemiyorum. bide keşke samsung buds 2 serisindeki gibi fasulye tasarım kulaklara devam etseydi. aşağı doğru olan uzun çıkıntısı uzun süre kullanımda kulağımı çok ağrıtıyor halbuki buds fe yi kullanmaya başlayınca oh be dünya varmış dedim. kulaklık sanki kulağımda yok gibi bişey . |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki -- 28 Şubat 2026; 10:39:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |