Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
227
Cevap
32
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 Şubat 2026 tarihinde yapılan lansmanda Samsung yeni kulaklıkları Buds 4 Pro ve Buds 4 modellerini tanıttı. Ön siparişe açılan ürünler 16 Mart sonrası kargoya verilecek.

Bu model kulaklık alıp kullanan ve almak isteyen forum üyelerini bu başlık altında deneyimlerini paylaşması için bekliyoruz.

Samsung Eğitim İndirimi Mağazasında %15 indirimli olarak sunulan ürünlerin fiyatları aşağıdadır.

İki modelin karşılaştırma tabloları aşağıdadır.

2 adet İngilizce 1 tane Türkçe inceleme ve karşılaştırma videosu koyuyorum.
    Marques Brownleeyoutube
    Samsung Galaxy Buds 4 Pro Review: Better than AirPods!
    https://youtu.be/wRaDbRjVrc4

Flossy Carteryoutube
    Samsung Galaxy Buds 4 Pro - These are a Great Upgrade
    https://youtu.be/hiMye3rfBmw

Bay Mobilyoutube
    Galaxy Buds 4 Pro İncelemesi | Yeni Özelliklerle Geldi
    https://youtu.be/-xmptLaZZ4c?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 1 Mart 2026; 18:0:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben bugün kullanmaya başladım. Buds3 Pro yu da severek kullanıyordum ama buds4 pro ya bayıldım. Ses kalitesi çok fark etmiş. Sesler çok daha derin ve dolgun baslar kuvvetli. Araçta kaliteli bir ses sistemi ile müzik dinliyor gibi oldum. Bence inceleme video ve yazılarında karşılaştığım sesi buds3 pro dan bi tık iyi, biraz daha iyi gibi yorumlara katılamıyorum. Fark o kadar az değil çünkü. Çok daha iyi denmeli.

Kulaklık malzeme kalite hissiyatı da bana daha iyi hissettirdi. Kulakta oturuşu ve konfor 3 pro gibi bunun da çok iyi ve asla rahatsız etme, ağrı yapmıyor. Düşmüyor.

Kutusunu da çok beğendim. Buds3 pro da yerleştirme işi biraz zahmetli idi. Bununki çok kullanışlı ve pratik. İlk izlenimlerim çok iyi. Kulaklık dokunma işlevi Buds3 proya göre çok daha kullanışlı ve kolay. Düz yapısı 3 pronun üçgen yapısına göre acayip kolaylık sağlamış.

Mikrofon ile konuşma ve ses kalitesi de son derece iyi.

Özet olarak bende değişim ile pişmanlık hiç olmadı yani. Ödenene değer algısını fazlasıyla verdi bana.
  • S26 alamadık fos çıktı, heyecan olsun bari diye Buds4 Pro siparişi geçtim 4 taksit.

Gelince çok temiz ve hiç sorunsuz 14 aylık Gri Buds3 Pro mu satışa çıkaracağım. İlgilenen olursa bana mesaj atsın. Sadece üstünde gelen orta boy lastik ile kullanıldı. Diğerleri sıfır. Fiyat belirlemedim henüz. Bir araştıralım bakalım. Fikrinizi alabilirim iki tarafa da yarayacak en doğru fiyat ne olmalı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 26 Şubat 2026; 20:55:43 >

• Uzun süredir çift kulaklık kullanıyorum.

Huawei freebuds pro 4 ve samsung buds3 pro birlikte kullandım. Bir ay kadar önce ikisini de sattım. Bugün Huawei Freebuds pro 5 siparişi verdim. Hafta sonu da Galaxy Buds 4 pro siparişi geçerim. Bir aylık süreçte de Anker Liberty 5 kullanıyorum.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Benim Buds3 Pro'yu lansmanda almıştım. Satarken 20 aylıktı. Sahibinden 5 bin TL ye ilana koymuştum. 4 Bin TL ye sattım. Siz de sarı sitede bir bakın piyasasına. 4-5 bin aralığında satılır diye düşünüyorum. 5 bin üstü zor. 3-4 arası hızlı satarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 27 Şubat 2026; 8:10:29 >
  • selamlar öncelikle, s26 lansmanını bende takip ettim. yeni kulaklıklar ilgimi çekti ancak absürt bir fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum. buds 3 pro 6 bin tl civarlarında satılrırken buds 4 pronun 12.5k ollması beni şaşırttı. uzun zamandır buds fe kullanıyorum belki değiştiririm demiştim ama bu fiyatlara huaewir buds 5 pro daha mantıklı geliyo hem kalite bakımından daha iyi hemde fiyatı çok daha uygun. sadece acaba s25u ile uyumlu çalışır mı onu bilemiyorum. bide keşke samsung buds 2 serisindeki gibi fasulye tasarım kulaklara devam etseydi. aşağı doğru olan uzun çıkıntısı uzun süre kullanımda kulağımı çok ağrıtıyor halbuki buds fe yi kullanmaya başlayınca oh be dünya varmış dedim. kulaklık sanki kulağımda yok gibi bişey .

12 ay önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALTE A kullanıcısına yanıt
    20 aylık cihaza 4 5 bin veren net kerizdir gözümde

Bay Mobilyoutube
    Galaxy Buds 4 Pro İncelemesi | Yeni Özelliklerle Geldi
    https://youtu.be/-xmptLaZZ4c

• Şu kulaklığı deliler gibi bekliyordum. Buds 3 promu da satmıştım. (Dolaptan 5.555 e sattım orda kulaklıklar çok satıyor. Bana 4900tl kaldı komisyon vs ile satmak isteyenlere fikir olur) Buds 3 pro 6.999 tl den çıkmıştı çıksa çıksa 9.999 tlden çıkar öğrenci indirimi vs 8499 tlye gelir diye hesaplamıştım ki gelebilirdi de. Apple vari bi fiyatlama belirledi samsung. Türkiye'ye özel fiyatlamadan vazgeçti. Dolayısıyla markadan soğudum. 2-3 ay sonra 9binleri göreceğini bilmesem alıcam. Piyasada airpods pro 3 şu an 11bin civarı. 12.499 tl hiçbir şekilde kabul edilebilir bi fiyatlama değil. Keza s26 serisi için de fiyatlama tam fiyasko oldu. 10 yıldır beyaz eşyadan telefona samsung kullanan birini apple a geçirecekler bu fiyatlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki -- 28 Şubat 2026; 10:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda Buds 4 Pro almakla Sony WF-1000XM6 almak arasındayım, Sony henüz Türkiye'ye gelmemiş gibi duruyor nedense WF-1000XM5 gelmişti ama. Bekliyorum şimdilik karşılaştırmalar vesaire için.

• 16 Mart gönderim yazıyordu ama paket hazırlanmış kargo bekleniyor aşamasına geçmiş. Hafta başı teslim olacak demek ki. Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 28 Şubat 2026; 16:18:22 >

• Bugün Huawei Freebuds Pro 5 kulaklık geldi. İlk deneyim oldukça iyi. Fiyatları biraz daha dengeye gelince Buds4 Pro yu alırım artık

• İki adet İngilizce inceleme videosu koyuyorum.

Flossy Carteryoutube
    Samsung Galaxy Buds 4 Pro - These are a Great Upgrade
    https://youtu.be/hiMye3rfBmw

Marques Brownleeyoutube
    Samsung Galaxy Buds 4 Pro Review: Better than AirPods!
    https://youtu.be/wRaDbRjVrc4

• Kıllananların yorumlarını bekliyoruz😊

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.