< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
El çantası kullanıyorsanız çantada taşınır, cep için çok büyük. Kutu güzel, şirin ama kulaklık kutusunu bir buçuk katına çıkarıyor. Muhtemelen kullanmayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Piyasada kılıf yok. Çıkana kadar beni idare eder. Çok para vermedim nasıl olsa. Ama 999 TL asla verilmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung Sever arkadaşımız sağolsun Buds 4 pro kılıfını bana aldığı fiyata uygun olarak verdi, ancak ben kılıfla kullanamayacağımı anladım, isteyen olursa aldığım fiyata devredebilirim. Domates desenli olanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 26 Mart 2026; 22:32:8 >
-
teknoloji haberleri - shiftdelete.netSamsung Galaxy Buds 4 Pro Satış Rekorları Kırıyor - ShiftDelete.Nethttps://shiftdelete.net/samsung-galaxy-buds-4-pro-satis-rekorlari-kiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Bu habere 15 ay Buds3 Pro kullanıp Buds4 Pro ya geçen biri olarak tamamen katılıyorum. Burada da daha önce iki - üç kere yazdım. 4 Pro 3 Pro dan bi tık, ya da biraz daha iyi yorumlarına katılmıyorum. Özellikle müzik kalitesinde çok fark var. 3 Prodan çok memnun olan biri olarak beni fazlasıyla tatmin etti. Asla neden geçtim buna dedirtmedi.
Merhaba. Az önce Samsung Galaxy Buds 4 Pro siparişi verdim. Kılıf bakıyorum. Spigen kullanırım genelde saat, telefon kılıflarında. Ama Spigen'in 4 Pro için piyasada hiç kılıfı yok. Kaliteli bir öneriniz olur mu? Ya da geçici olarak Spigen gelecekse şayet.
_____________________________ -
Yok maalesef kılıf hiç piyasada. Bende konserve kılıf aldım biraz büyük ama idare ediyoruz. Çıkınca alıcam bende.
quote:
Orijinalden alıntı: ssavtak
Yok maalesef kılıf hiç piyasada. Bende konserve kılıf aldım biraz büyük ama idare ediyoruz. Çıkınca alıcam bende.konserve kılıf nedir? link?
şöyle bi şey var. hiç yorum yok.
iadereten alınır mı? içini de hiç göstermemişler. çakallar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 28 Mart 2026; 18:27:4 >_____________________________
-
Bir de ben kulaklıkları sık düşürüyorum ve deforma olunca sevmiyorum. o nedenle şöyle bi şey arıyorum. ama 4 pro için yine yok, bu değişik ülkede. Duyan gören olursa babasının hayrına... Görseldeki şu ürünmüş: Galaxy Buds 3 FE/Buds 3 Pro/Buds 3 Manyetik Boyun Askısı Kulaklık Tutucu İp Laci

Samsung resmi sitesinde satılıyor bu şekilde biraz pahalı ama bize S26 aldığımız için aksesuarlarda geçerli %50 mağaza indirimi kodu geldi. O şekilde olunca fiyatı değer.
samsung trGalaxy Buds4 & Buds4 Pro Konserve Kılıf | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/galaxy-buds4-buds4-pro-food-can-case-red-gp-fpr640ambrw/?cid=tr_pd_display_gelirortaklari_samsung_ecommerce_akakce_text_none_cpc&utm_source=gelirortaklari&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce&utm_content=display&utm_term=display
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende var Forumdanbir ankadaştan sıfır kapalı kutulu uygun fiyata almıştım sağolsun Buds 4 pro kılıfı, kullanmıyorum isteyen olursa verebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTE -- 28 Mart 2026; 19:45:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt