< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Buds4 ve Buds4 Pro ANA KONU (10. sayfa)
-
-
Şu serinin niye hala kılıfları çıkmadı garip gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hamsili olanı kullanmaya karar verdim, biraz kabalar ama çok şıklar.
Not: domatesli olanı isteyen arkadaşa maliyetine verebilirim, %50 indirim ile almıştım.
_____________________________ -
Ben alayım
Link alabilir miyiz ?
Hocam ben eylül 2024'de ilk çıktığı zamanlarda aldım Buds3 Pro'yu. Şimdiye kadar şarj sorunları nedeniyle 2 kere sıfır ürünle değiştirdiler.
Bayramın son günüde 2 gün kutusundan hiç çıkartılmayan kulaklıklarda sol %49, sağ %100 olarak görünce bugün Kadıköy Samsung Destek servisine para iadesi isteğiyle başvurdum.
Serviste ki yetkili 3. kez aynı sorunlarla başvurduğum için para iadesi alabileceğimi, durumu Samsung merkeze ileteceklerini belirtti. 1 hafta içinde sonuç çıkar dedi.
Para iadesi olursa alırım Buds4 Pro'yu.

Hocam eğer vermediyseniz ben talibim. İstanbul'dayım.
Aynılar hocam. Yedek parça olarak satın aldım, sorunsuz uydu.
Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu kılıflar yapıştırıcılı mı yoksa direkt montaj mı? Yapısı tırnaklı mı kabı kılıfta sorunsuzca kalıyor mu?
Samsung shoptan bakabilirsiniz, link paylaşımı vermiyor uygulama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
@ALTE alacak galiba.
İçinde çift taraflı bant var ama yapıştırmasanızda duruyor. Bantta çok ince sökünce iz bırakmaz.
Hocam ben satıp geçtim cihazı ve bence değdi yok şarj oldumu yok bilmem ne derdinden kurtuldum ayrıca kulakta durmuyordu benim ufak hareketimde çıkıyordu yerinden bunlar o bakımdanda çok iyi artıları bana göre çok , o cihazdaki kronik sorunlar asla bitmez maalesef hadi onu idare ederdimde benim için en büyük artı kulağı daha iyi kavraması ve daha iyi oturması, tabi bu bana özel bi durum kolay kolay uymuyor bana kulaklıklar:)
Almazsa talibim hocam.
Harici silikon kullanan var mı,ne alabilirim. benim kulaklar küçük olduğu için herhalde bazen kulağımdan çıkıyor.
-
Ben de harici silikon uç arıyorum ama malesef markalı olan (copmly, azla vs.) satışı yok. haberiniz olsun, galaxy buds 3 pro için olanlar da buds 4 proya oluyor.
Bende azla marka buds 3 pro için almıştım zamanında gayet güzel kulak uçları pro 4e uygun olmasıda güzel detay
Hocam kılıf ile kutu uyumu nasıl? Bir yorumda kılıf büyük diye birisi şikayet etmiş.
https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim//feature.GP-FPR640AMBRW/#reviews

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt