Şimdi Ara

Samsung Galaxy ace Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona RXS sürümünü kurdum. Notlar silindi. Kurmadan önce hafıza kartı yedeği almıştım. Fakat hafıuza kartı silinmedi ama notlar silindi. Ne yapabilirim

İkinci olarak da 171/190 mb telefon hafızası. Bellek az hatası veriyor. Link2 sd programı var ama 'Sd kart 2.bölüm bulundu telefonu yeniden başlatın' hatası veriyor. Yeniden başlatsam da değişen bişey olmuyor. Önerebilceğiniz program varmı. (Oyun falan yok. Whatsapp viber facebook. gerçi bunlar oyunlardan daha sağlam bide bunlar hafıza kartına taşınmıyor diye biliyorum)

Üçüncü olarak galaxy ace GT-5830İ gibi bir telefonda temple run 2 oynamak mümkün mü

Edit: Son olarak da telefonu kiese bağladım okumadı. Sebebi ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 21 Şubat 2013; 19:05:37 >

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Telefona RXS sürümünü kurdum. Notlar silindi. Kurmadan önce hafıza kartı yedeği almıştım. Fakat hafıuza kartı silinmedi ama notlar silindi. Ne yapabilirim

İkinci olarak da 171/190 mb telefon hafızası. Bellek az hatası veriyor. Link2 sd programı var ama 'Sd kart 2.bölüm bulundu telefonu yeniden başlatın' hatası veriyor. Yeniden başlatsam da değişen bişey olmuyor. Önerebilceğiniz program varmı. (Oyun falan yok. Whatsapp viber facebook. gerçi bunlar oyunlardan daha sağlam bide bunlar hafıza kartına taşınmıyor diye biliyorum)

Üçüncü olarak galaxy ace GT-5830İ gibi bir telefonda temple run 2 oynamak mümkün mü

Edit: Son olarak da telefonu kiese bağladım okumadı. Sebebi ne olabilir

Not programları genelde yerleşik hafıza kayıt yapar, muhtemelen seninkide öyle olmuştur. Onun için bu konuda yapabileceğin birşey yok...

Root gerektiriyor Link2 programı, muhtemelen root yapmışsındır diye düşünüyorum. Program güncelmi bi kontrol et, güncelse veya güncellediysne ve yine olmuyorsa program Galaxy Ace'lerde düzgün çalışmıyordur, yine yapabileceğin birşey yok...

Whatsapp-viber hafıza kartına taşınıyor...

Temple run 2 epey kasar, tat vermez derecede oynayabilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S4 bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.