Şimdi Ara

Samsung i9000 Galaxy S ???????????????????????????????????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çok bol özellikli rahat ve kullanışlı bir telefon arıyorum. Direk iPhone diyeceksiniz, fakat iPhone'un bence tek müthiş özelliği App Store'u. Diğer özellikleri bence o paraya değmez. Bu nedenle başka telefonlara yöneliyorum. En son Samsung wave ile Samsung i9000 Galaxy S düşünüyordum. Fakat Samsung Wave'in Bada işletim sisteminde ki uygulama sayısının az olması beni biraz soğuttu ve Samsung i9000 Galaxy S'ye yöneldim. Android işletim sistemi hakkında hiç birşey bilmiyordum fakat biraz bakındıktan sonra Android Market diye bir şey olduğunu gördüm. Biraz inceledim ve güzel bir şeye benziyordu. Sizce nasıl? Yani App Store'a rakip olamaz tabiki fakat App Store'a ortalama günde 5 uygulama/oyun yükleniyor. Peki Android Store da bunun gibi güncel mi? Yani en azından günde 1-2 uygulama filan yükleniyor mudur?

Ben 14 yaşındayım, liseye geçeceğim ve beni 1-2 yıl idare edecek bi telefona ihtiyacım var. Fakat elime her aldığımda yapacak eğlenceli birşeyler yapabilmeliyim ve güncel bir telefon olmalı. Ayrıca Facebook bağımlısıyım. Samsung i9000 Galaxy S'de Facebook'u kullanmak rahat mı? video izleyebiliyormuyuz?

Kısacası bana bu özelliklere yakın telefonlar önerebilirmisiniz? Fakat lütfen artı, eksilerini yazın. Ben Samsung i9000 Galaxy S almayı düşünüyorum fakat bu telefonunda artı, eksilerini bilmiyorum. Yazar mısınız? Aldıkan sonra internet paketi de almayı düşünüyorum (eğer alırsam tabi ) fakat indireceğim şeyleri Wi-Fi ile indireceğim.

Ayrıca telefonun (Samsung i9000 Galaxy S) Türkiye'ye geliş tarihi, gelince olacak fiyatını yazar mısınız? Şu anda Almanya'dan alabilir miyim bu telefonu? Fiyatı Almanya'da ne kadardır? Almanya'dan şimdi alırsam (tabi varsa ) Türkiye'de herhangi bir sorun yaşar mıyım? Lütfen arkadaşlar acil yardım edin!!!

Bir de bu telefonun (Samsung i9000 Galaxy S) Pro modeli mi ne bir şeyler diyorlar. O nasıl birşey? Güzel mi? Özelliği ne? Yani normalinden ne farkı var? Tavsiye eder misiniz? O modelin tam olarak ismi ne? Çıkış tarihi ne zaman? Tahmini fiyatı? Şu an Almanya'dan bu telefonu alabilirmiyim? Almanya'da fiyatı ne kadardır?

Ayrıca arkadaşlar bu telefonlar veya sizin önereceğiniz telefonlar hakkında bakıp bilgileneceğim bir kaç link koyarsanız da çok iyi olur

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

• pro modelde flaş var . Diğer detayları bilmiyorum.

Samsung galaxy S ve android bilgi vereyim

Eger ben sadece internet dolaşacam facebook bakarım diyorsan samsung galaxy S derim.tarayıcısı flash destekliyor.android 2.2 güncellemesi ile birlikte flash 10.1destekliyecek.Sadece internete girerim biraz oyuna bakarım diyorsan samsung..Ama uygulamalarının kalitesi hakkında bilgim yok

Samsung galaxy S eksi yönü sadece kamerasında flaş yok o kadar.oda çok sorun degil...

Android hakkındada uygulamalar yükleniyor.şu an uygulama sayısı 50.000 geçmiş durumda.lakin günde kaç tane yüklenir bilemem.ama Androidte şöyle bir sorun var.mesela sen samsung galaxy S aldın android 2.1 yüklü.aralık ayında anroid 3.0 gelecek.o geldigi zaman uyumsuzluk sorunu olabiliyor...bazı uygulamalar 3.0 göre yapılıyor ve sn onu indirdiginde uyumsuzluk sorunu yaşarsın.Ama samsung apps te açıldı şu an için içinde 100 uygulama var ama samsung dedigine göre yıl sonunda binleri aşacak.yani samsung galaxyS te sadece android market yok.hem android hem samsung apps var.

İphone özellikleride sıradan degil sen belirlersin özelliklerini.

iphone da facebook videoları artık açılıyor.ama tarayıcısı flash desteklemiyor.oyunları ve programları kalitelidir.

özellik olarak sana örnek veriyim arkadaşımda iphone var geçen onlara gittik telefonu pencerenin oraya koymuş.niyeburda dedim.sinekler için dedi.iphone bir program yüklemiş sineklere dayanamıyacakları ses frekansları yolluyarak uzaklaştırıyor.

ha iphone sadece iyi örnekleri mi eksileri yokmu var.en önemlisi İtunes programına baglısın..

ama iyi tarafı ha bire güncelleniyor.telefonu aldıktan sonra destek vermeye devam ediyorlar.uyumsuzluk sorunu yok

Çıkış tarihi temmuz ayı içerisinde çıkması gerekiyor.benim tahminim 15 inden sonra her an çıkabilir.

Almanyadada çıkıp çıkmadıgını bilmiyorum...sadece güney korede satışa sunuldu diye biliyorum.dünya ile aynı anda çıkacak çünkü

buda samsung ve iphone 4 web karşılaştırması izle bilgin olur daha rahat karar verirsin

http://www.youtube.com/watch?v=NMsl7ceJuK4
    http://www.youtube.com/watch?v=bniW6UXBW78

1 cisi karşılaştırma 2 cisi samsung galaxy S anlatıyor.

ha bu arada şunuda belirteyim.yeni çıkan iphone 4 ile samsung galaxy S özellikleri aynı.bende telefon alacam.İphone 4 te şu an şebeke sorunu var o yüzden samsung galaxy S diye düşünüyorum.lakin şebeke sorunun çözerlerse iphone 4 alıcam.iphone 4 ün türkiyeye gelmesine 3 ay gibi bir süre var.o zamana kadar bekliyecez...sorun çözülürse iphone 4 çözülmesse samsung galaxy S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 5 Temmuz 2010; 2:00:20 >

• çok teşekkürler bütün sorularımı yanıtladın dostum müthişsin
    Samsung Galaxy S10 Garantili
    6 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S I9000
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.