Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE S5830i KULLANICILARI DERNEĞİ [Inceleme-Root-Unroot-CWM-Flash] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
14
Favori
207.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

    root hack ram kullanımın düşürmüyor ama yakıdna bu ram kullanımı hakkında bi operasyon yapacağm telefona biraz merakım geçsin bekliyom :)

    öyle bi operasyon yaparsan benide bilgilendir hocam
  • Kullancısıyım Listeye ekleyin pls :)
  • Kardeş root edersen rami etkilemez hatta bi işlem vardı onunla 800 mhz olan rami 850 mhz falan yapabiliyorsun fakat telefonun yanma ihtimali varmış sanırım..
  • rehber
    ayarlara gırdıgımde
    gmaille senkronize et cıkmıo
    sızdede oylemı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levoank

    rehber
    ayarlara gırdıgımde
    gmaille senkronize et cıkmıo
    sızdede oylemı acaba


    Bildiğim kadarıyla o menüdeki Ayarlar-Hesaplar ve Senkr. dan yapılıyor
  • tsk ederım bakayım aksam sagolasın
    benım s2 de dedım yerde cunku
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levoank

    tsk ederım bakayım aksam sagolasın
    benım s2 de dedım yerde cunku

    Hepsinin işletim sistemi aynı zaten ya, farklar sadece donanım. Tabi S2 ICS ise fark olabilir.
  • yok kardes ya hic bi yerde bulamiyorum g maille senkronize et i . dolayisiyla gmaildw rehber yedegim yok sizlerde nasil
  • bu arada telefonun servise gönderdim teknosa'ya onlarda servisi olan Destek Bilişim'e gönderdi bakalım n'olcak benide ekleyin bu arada
  • arkadaşlar bendede 8530i var bu telefonlarda ön kamara varmı skype göruntülü konuşabiliyormuyuz.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piyers

    arkadaşlar bendede 8530i var bu telefonlarda ön kamara varmı skype göruntülü konuşabiliyormuyuz.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılarımla


    önde kamera yok
  • arkadaşlar merhaba ben de 5830 i kullanıcısıyım ama acemiyim bazı sorularım olacak benim menü ekranında s android vardı ama şimdi yok yanlışlıkla sildim herhalde onu nasıl tekrar eklerim diğer sorum ise kartımı telefona takdım bütün isimler karta görünüyor tele kopyaladım şimdide isimler çift çıkıyor hem tel hem kart işaretli arayan kişlerin isimleri görünmüyor.sadece no var ama normalde kayıtlı çift numara olduğu için muhtemel görmüyor ama ne yapayım kartı komole sileyimmi bu telefonlarda rehber ayarlarında kart teleayarı diye birsey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.tşk.
  • Bende aslında bu konularda çok ihtiyatlı olmama rağmen dün telefonu yarı-brick ettim 5830 için CWM yüklemeye çalışarak. Sonra da sitelerin birinden bulduğum bir rus stock rom'u yükledim. Samfirmware'deki romlarla olmuyor biliyorsunuz ki. Keza cihaz odin 3 ile tanınmıyor, odin 1.8 ile de one packet yükleme yapılmıyor, yükleme paketleri ayrılmış firmware bulmak lazım. Elinde bu aletin orijinal TR romu olan var mıdır acaba (biliyorum az bir ihtimal ama).

    Ne gıcık bir iş arkadaş yahu. Samsung'un uyanıklığı ya da iş bilmeziliği, ne akla hizmet bu telefonun başına 5830 ibaresi koymuş anlamadım. Ortada custom firmware yapan da yok bu iş için (en azından xda'da bulamadım).

    Şu anda cihaz 2.3.6 fakat KIES cihazı görmesine rağmen güncelleme yapmıyor. Bu doğal bir sonuç herhalde ama aşmanın bir yolu var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supertac -- 10 Mayıs 2012; 20:02:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyby34

    arkadaşlar merhaba ben de 5830 i kullanıcısıyım ama acemiyim bazı sorularım olacak benim menü ekranında s android vardı ama şimdi yok yanlışlıkla sildim herhalde onu nasıl tekrar eklerim diğer sorum ise kartımı telefona takdım bütün isimler karta görünüyor tele kopyaladım şimdide isimler çift çıkıyor hem tel hem kart işaretli arayan kişlerin isimleri görünmüyor.sadece no var ama normalde kayıtlı çift numara olduğu için muhtemel görmüyor ama ne yapayım kartı komole sileyimmi bu telefonlarda rehber ayarlarında kart teleayarı diye birsey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.tşk.

    Rehbere girdiğinizde sol seçenek tuşuna basın ve "Diğer"i seçin. Açılan yeni menüden "Ekran ayarlar" seçeneğini seçerek altta "Görüntülenecek kişileri seçin" menüsünün altındaki "SIM" seçeneğine tıklayın. Açılan kısımdan "Tüm kişiler" seçeneğinin yanındaki işareti tıklayarak pasif yaparsanız artık sadece telefonunuzdaki numaralar gözükecektir.




  • Saol arkadasim rehberi hallettim birde ekrandan androidi kisayolunu silmisim onu nasil ekrana alabiliriz ayrica inditdigim uygulamalari tel hafizasina indiriyor hafiza karti olarak nasil ayarlarim tsk.
  • Androidi nedir hangi programdır anlayamadım. Ama program listesinde gözüküyorsa, üstüne basılı tut göreceksin zaten ana ekrana taşımayı. Hafıza kartı meselesi karışık. Şu anda link veremiyorum ama Galaxy Ace konusunda kartatasi programını bulursan derdine derman olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supertac

    Bende aslında bu konularda çok ihtiyatlı olmama rağmen dün telefonu yarı-brick ettim 5830 için CWM yüklemeye çalışarak. Sonra da sitelerin birinden bulduğum bir rus stock rom'u yükledim. Samfirmware'deki romlarla olmuyor biliyorsunuz ki. Keza cihaz odin 3 ile tanınmıyor, odin 1.8 ile de one packet yükleme yapılmıyor, yükleme paketleri ayrılmış firmware bulmak lazım. Elinde bu aletin orijinal TR romu olan var mıdır acaba (biliyorum az bir ihtimal ama).

    Ne gıcık bir iş arkadaş yahu. Samsung'un uyanıklığı ya da iş bilmeziliği, ne akla hizmet bu telefonun başına 5830 ibaresi koymuş anlamadım. Ortada custom firmware yapan da yok bu iş için (en azından xda'da bulamadım).

    Şu anda cihaz 2.3.6 fakat KIES cihazı görmesine rağmen güncelleme yapmıyor. Bu doğal bir sonuç herhalde ama aşmanın bir yolu var mı?

    Kardeş nasıl yaparsın bilmiyorum ama ilk önce telefona 2.2 froyo yu yükle sonra kies görür günceller bende hiç bunlarla uğraşmadım bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı ama sen yine de forumlara falan bak




  • Gingerbread'i bulana kadar göbeğim çatladı. Froyo imkansız herhalde
  • ben bu telden aldım 5 gün kullandım hiç bir oyunu açamadım root ve chainfre3d yapmama rağmen. Fakat bizim pederde wonder vardı. o hiç bi işlem yapmadan oyunları açtı. bende 100 lira içeri girmesine rağmen geri verip wonder aldım yarın gelecek inş. Aklı olan üzerine koyup wonder alsın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobra 2

    ben bu telden aldım 5 gün kullandım hiç bir oyunu açamadım root ve chainfre3d yapmama rağmen. Fakat bizim pederde wonder vardı. o hiç bi işlem yapmadan oyunları açtı. bende 100 lira içeri girmesine rağmen geri verip wonder aldım yarın gelecek inş. Aklı olan üzerine koyup wonder alsın derim.

    Ben bu saatten sonra S2'den başka Samsung almam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.