Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.210
Cevap
64
Favori
506.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün fark ettim kamerayı açtığım zaman ekranda sol alta doğru leblebi büyüklüğünde bir gölge oluyor ve fotoğrafta da çıkıyor. Bu gölge video modunda ve kamerada ekran ayarını full yaptığım da çıkmıyor. Sebebi ne olabilir ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün son güncellemeyi yükledim. Güncellemeden sonra 5-10 dk. içinde ekran anlık git gel yapmaya başladı. Daha önce böyle birşey yoktu. Aç kapa da yaptım. Fikri veya çözümü olan varmı?

• Epeydir instagram ve whatsapp bildirimleri ya hiç gelmiyor yada geç geliyordu. Anca uygulamayı açınca mesaj geldiğini görüyordum.

Bu sorunu çözmek için Ayarlar/Uygulamalar/Instagram/Pil/Pil kullanımını optimize et dedikten sonra açılan listede bildirim sorunu yaşadığınız uygulamayı bulup sağındaki aç/kapa butonunu pasif hale getirmeniz gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okistan kullanıcısına yanıt
    Durum nedir düzeldi mi telefon güncelleme yapmabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Netflix görüntü kalitesinden hiç memnun değilim. Gece ve karanlık sahnelerde görüntüler çok kötü.
    Aynı durumdan sıkıntı yaşayan varmı ?
    HD kalitesinde değil gibi.
    Bildiğim kadarı ile L1 sertifikası mevcut ama görüntü kalitesi kötü.
    Önerisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 12 Şubat 2022; 11:20:30 >
  • tanercskn kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan hesap ayarlarına girip hesabın video akış çözünürlüğünü otomatikten çıkarıp yükseğe ayarlayın.

• Çok teşekkür ederim. Bu ayarı bilmiyordum aksam deneyeceğim. 👍

• S22 ile beraber tiktok instagram vs gibi uygulamalarda kalite düşüsü olmayacakmış artık bu güncelleme bizi gelir mi veya rom ile çözebilir miyiz sizce

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 4 Mart 2022; 20:39:9 >
  • Arkadaşlar telefon ekranında bazen flash çakması gibi çakmalar oluyor .sırun neden acaba bilen varmı ..

• Yeni bir güncelleme gelmiş, indirip kurabilen oldu mu? Nedir ne değildir bilmiyorum, sanırım 358 mb. civarında bir şey

• 45SI45 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben güncelleme yaptım. Güvenlik ve performans iyileştirmeleri yapılmış. Güvenlik yaması 01 Mart 2022 olmuş. Kısacası günlük kullanım ile ilgili bir yenilik göremedim SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkoprulu -- 28 Nisan 2022; 12:29:35 >
  • Ben de dün yükledim, şarj bir tık hızlı tükeniyor gibi geldi diyebilirim. Artık yavaş yavaş A70 den uzaklaşmaya başlayacağım sanırım. Sesi az (hoparlör müzik zil sesi kısmı), şarj da 1 günü çıkarmıyor artık.

• Orijinal 200 lira altı batarya linkleri paylaşalım mı. Artık bataryaların değişme zamanı geldi. 100-120 aralığında var ama güvenemedim ben orijinalliğine

• Şarj bi tık hızlı tükeniyor demiştim, ama bi tık falan değil su gibi gidiyor son güncelleme sonrası 😡 ne yapsak acaba?

• 45SI45 kullanıcısına yanıt

Evet, şarj konusunda ciddi bir sıkıntı var.

• Bende herhangi bir sıkıntı yok Her zamanki gibi azalıyor

• prof_z P kullanıcısına yanıt
    Serviste değiştirmek zaten 250tl diye biliyorum aöa

• Son güncelleme ile pil kullanım süresi fark edilir şekilde azaldı.
    NFC çalışmıyor. Samsung'a yazdum.nBakalım ne cevap verecekler.

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.