|
a37 den cok 57 de farketmis indirim, indirimli a37 zaten var amazonda o fiyatlara |
|

Popüler Konular listesinde
|
a37 den cok 57 de farketmis indirim, indirimli a37 zaten var amazonda o fiyatlara |
|
BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
A57 daha hafif ve daha ince kadınlar için daha uygun olabilir. 128 gb versiyon yeterse arada 3 bin falan var benim gördüğüm a57 tavsiye ederim o yüzden. Olmazsa a56 tabi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 1 Haziran 2026; 10:16:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
![]() Samsung Smart TV 3D-Philips Android TV Ambilight-Samsung TAB A 10.1 (2016) 3G-Sony PlayStation 4 1TB Limited Edition Uncharted 4: A Thief's-Hitachi 1TB-WD 2TB-WD 4TB-Braun Oral-B Genius 9000S Wit Bluetooth-SONY MDR-XB650BT Blauw |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeChifre11 -- 4 Temmuz 2026; 21:25:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 5 Temmuz 2026; 14:44:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Her telefon üreticisi her daim üst modellerine güncelleme konusunda daha çok öncelik taniyor.3-5k bakma en güncel cihazin en iyisini al keyfine bak..a55 ile başkadin a57 ile arasinda gidip A 37 kadar düşüp A26 almazsan iyi :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam eskisi gibi değilim. Önceden yani daha gençken hep en tepe modeli alır kullanırdım şimdilerde fark ettim ki telefonu minimal düzeyde kullanıyorum. Sosyal medya (Twitter yani X) biraz internette sörf, film, dizi ve maç izlemek için kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Ablamiza alicakmişsin,söz konusu kardeş olunca üst model alsan zoruna gitmesin ama kendin için ise min 56 iyi daha aşaği düşme. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|