< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
|
@mrtbkts iyi, bir hafta on gün sonra daha net belli olur. rutinler uygulamasından uyuduğunuz saatlerde güç modunu aktifleştirebilirsiniz. bataryanın uzun süre dayanması için %30-%85-90 aralığında doldurun. |
|
M 31 den bu cihaza geçtim. M31 den çok daha hızlı internete girdiği ve vidolarda donma yapmadığı ilk dikkatimi çekenler arasında oldu Batarya konusunda güncelleme gelmesine ihtiyaç var. Always on Display kapattım. Gereksiz gördüğüm uygulamaları kaldırdım kapattım. Daha kapatacaklarım var. içindeki şarjı bitirdim tükettikten sonra yavaş şarja taktım. Şarj dolunca sabah 9 a kadar wifi açık bekleteceğim. İçindeki şarj ile gün içerisinde mobil veri ve telefon görüşmesi yapacağım. Batarya tam oturana kadar acil durumlar hariç bluetooth kulaklık kullanmayacağım. Cihazı beğendim bana ağır ve büyük geldi. Alıştıkça sorun olarak görmeyeceğim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
5 saatlik ekran kullanımına iyi demiş herkes. Kötü değil mi? İphone 7 kullanırken 1 günde 5 saat ekran açık şekilde günü çıkarıyordum ben. Bu telefonda en az 8 saat ekran açık süresi olması lazım 1 günlük kullanımda. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İade edebilme imkanım olsaydı hemen iade ederdim gerçekten şarjı çok dengesiz Samsung diyorki pili optimize edin günde bir kez telefonu kapatın bütün bunları yapıyorum bence tam bir saçmalık hergün telefonun piliyle uğraşıyorum yabancı forumlarda ram arttırmanın kapalı olması işe yarıyor demişlerdi onuda denedim bir süre gece %10 luk kayıplar olmadı ama iki gündür yine başladı onu kapa bunu kapa ben bu akıllı telefondan ne anladım güncelleme ile düzelmezse iade imkanı olan kurtulur şimdilik böyle maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aynen öyle ben 5 senelik super amoledli 3300 mah samsung tan 7 - 8 saat alıyorum ayrıca bu telefon her yeri eksi tabi anlayana. acık soyleyeyım ben bu telefona 10k dan bir kuruş fazla vermem sıfırına < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNet1 -- 16 Haziran 2023; 13:50:23 > |
|