Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.236
Cevap
179
Favori
502.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece şarj yeme mevzusu bütün yaptığım şeylerden sonra düzeldi derken yine oldu bende Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]  Kesin çözüm için update bekleyeceğim sanırım.

• Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

Yakın cihaz taraması kapalı, google maps derin uykuya alınmış daha sonra reboot edilen A54 ün şuan çok daha iyi şarj tuttuğunu gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artexalp kullanıcısına yanıt

Fiyatina gore iyi cihaz. Su anki goze batanlari pil ve isinma. Biraz daha bekleyip a54 u oyle almak lazim. Bakalim guncellemeler halledecek mi bu sorunlari. Yoksa kronik olarak tarihe mi gececek.

• Bu gece 7 saat 15 dakikayı %2 şarj ile atlattı cihaz.

• Gunluk kullanimda bir duzelme oldu mu?

• Çin malı ürünler de çok stabil değil diyerekten. Eşime Samsung düşündüm. S21fe vardı aklımda ama onda da şarj sorunu var deniyor. A54 takıldı kafam o yüzden

• Arkadaşlar bu VoLTE fazla sarj tüketir mi? Kapatsak daha mı iyi olur pil için? Testini yapan veya bilenler yardimci olursa sevirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

50 MP

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

2x Zoom

0.5 / Geniş Açı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 15 Haziran 2023; 21:10:26 >

• Hocam Volteyi nasıl açıyoruz ayarları kurcaladım bulamıyorum bir türlü kullandığımız sim kart veya operatörle mi alakalı acaba? Ama ayarlarda da yok yani sim desteklemese dahi ayarlarda bulabilmem lazımdı diye düşünüyorum.

• 1 tane a34, 1 tane 54 kutusunda bekliyor. Konuda ki yorumlar yüzünden a54 u açmaya cesaret edemiyorum. İkisinden birini kullanacağım ama kararsızım. İade süreside yaklaşıyor haftasonu herhalde tercih yaparım.Acikcasi zamlardan önce uygun fiyata aldığım için telefonlarda çok büyük sıkıntılar olmazsa iade etmeyide düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hic dusunmeden a54'u ac kullan hocam. A34'un kamerasi vasat gerçekten. Sarji bir tik daha iyi gidiyor evet ama %10 falan bir fark bu. Geri kalan her konuda a54 daha iyi.

• Bende bulamadim. Sadece wi fi aramasi acip kapatma secenegi var. Volte için turktelekom mobil uygulamasi ayarlarinda acip kapatilabiliyor.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle A54 diyorum başka bişey demiyorum. Tam bir fiyat performans.

• Telefonum geldi. %44 şarj ile kurulum yaptım. Wifi kullandım. İş yerindeyim 10 15 arası kısa kısa görüşmelerim oldu. Şuan şarj %19 bitince yavaş şarj edeceği. Mobil veride kullanım tam şarjdan sonra deneyeceğim. Telefon için halen güncelleme rom yok güncelleme gelmeden şebeke kaynaklı şarj tüketim sorunu giderilmez. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

• Arkadaşlar şarj adaptörü olarak ne tercih ettiniz ? İllaki Samsung adaptörü almaya gerek var mı ?

• Kilit Ekranı, Ana Ekran, %100-%30 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 15 Haziran 2023; 21:12:25 >

ben ipad şarjı kullanıyorum. bence hepsi olur .

hayır gerek yok. Yan sanayide olabilir ama yan sanayinin de iyisi var onlara bak.

• Saiph kullanıcısına yanıt

44 şarjdan 19 a kaç dakikada indi?

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.