Gece şarj yeme mevzusu bütün yaptığım şeylerden sonra düzeldi derken yine oldu bende Kesin çözüm için update bekleyeceğim sanırım. |
Bildirim
Gece şarj yeme mevzusu bütün yaptığım şeylerden sonra düzeldi derken yine oldu bende Kesin çözüm için update bekleyeceğim sanırım. |
Yakın cihaz taraması kapalı, google maps derin uykuya alınmış daha sonra reboot edilen A54 ün şuan çok daha iyi şarj tuttuğunu gördüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiyatina gore iyi cihaz. Su anki goze batanlari pil ve isinma. Biraz daha bekleyip a54 u oyle almak lazim. Bakalim guncellemeler halledecek mi bu sorunlari. Yoksa kronik olarak tarihe mi gececek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu gece 7 saat 15 dakikayı %2 şarj ile atlattı cihaz. |
Gunluk kullanimda bir duzelme oldu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
50 MP 2x Zoom 0.5 / Geniş Açı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 15 Haziran 2023; 21:10:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 15 Haziran 2023; 21:12:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben ipad şarjı kullanıyorum. bence hepsi olur . |
hayır gerek yok. Yan sanayide olabilir ama yan sanayinin de iyisi var onlara bak. |
44 şarjdan 19 a kaç dakikada indi? |