Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - OneUI 6.1 Geldi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.298
Cevap
182
Favori
444.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 numara cihaz, gönül rahatligiyla alabilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mdbjk kullanıcısına yanıt
    Sen iyzico ödemesi yapabildinmiydi? 500 bakiye veriyorlarmış şuan aktif değilmiş ama ödeme kısmında iyzico gözüküyor, samsung canlı destek ve iyzico müşteri hizmetleri ise kampanya bitti diyor anlamadım gitti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blackline2827 kullanıcısına yanıt
    500 bakiye gözüküyormu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mdbjk kullanıcısına yanıt
    Halen böyle düşünüyormusun 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    Ben ödemeyi kredi kartıyla yaptım,kullanmıyorum ya da kullanmadım o zımbırtıyı :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    Şu 200 dolar/350 dolar muhabbeti nedeniyle 28 Mart sonrası ne olur durum bir şey diyemiyorum ama normalde her zaman lansman fiyatı kısa süre sonra düşmüştür Samsung'da ama vergi zammı olayından kestiremiyorum şu an.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung mağazalarına veya tekno marketlere geldi mi a54 ve a34 kanlı canlı gören var mı? :)

  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - OneUI 6.1 Geldi!

    Dakika 1 gol 1 şimdiden Trendyol'da 11.999 TL (Kulaklık yoktur tabi) :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt

    Samsung mağazalarında A34 var A54 yok henüz,Vatan Bilgisayar'ın bir çok mağazasında ikisi de var,Teknosa ve Media Markt web'de var bir kaç güne mağaza stoklarında da olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdbjk kullanıcısına yanıt
    Pasajtaki serhat hemen yükseltmiş😄.
    Trendyoldaki bittibitiyor güvenilir satıcı a52 almıştım ondan.
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - OneUI 6.1 Geldi!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mdbjk kullanıcısına yanıt
    Gözetim belgesi olunca o 350 dolar konusunu kapsamıyormuş sanırım, büyük şirketler almıştır diye düşünüyorum. 15 k çıkarsa bunun fiyatı zaten kimsede almaz bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mdbjk kullanıcısına yanıt
    Yarın kargoda yazıyor bide trendyoldaki satıcı da.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    Ben 256gb beyaz ve buds 2 beyaz sipariş verdim. Önsipariş. Allah bilir ne zaman gönderirler.


    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - OneUI 6.1 Geldi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 24 Mart 2023; 23:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eurotrip kullanıcısına yanıt
    İnşallah çabuk gelir, beyaz buds 2 stoklarda yoktu 128 gb yanına eklemek isteyince farkettim. Ben kullanmıyorum kulaklık onun yerine 1k daha ucuz olsa daha çok sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    Bende kullanmayacağım telefon ve buds u. Hanıma aldim. Ben a52s ile devamke. İnş erken gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eurotrip kullanıcısına yanıt
    Bende eşime alcam oda kullanmıyor kulaklık, 3 nisana kadar geçerli kampanya bi değişiklik olmazsa yani, biraz takip edeceğim ya samsungdan alıp onu 800-1000e satmaya uğraşırım yada şimdiden trendyolda 12k fiyatı var, haftaya 11500 olursa hemen onu kaparım😄. 350 dolar konusuna takılıpta fiyatların uçacağını sanmıyorum sonuçta şubat sonu buyana belliydi o kanunun çıkacağı koskoca şirket onu hesaplamıştır herhalde😊. Bende a52 var memnunum, sık sık telefon değişmem, s6 yı 6 sene kullandım taa ki siyah ekran gelip donasıya. Eşimin j7 de 7 senelik oldu😄



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 25 Mart 2023; 0:11:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Türkiye artık delirtip bir türlü siparişi kargolamayınca ve ne zaman yollanacak sorusuna gak guk cevap vermelerinden de bıkınca siparişi iptal edip Teknosa'dan aynı gün teslimatla 256 GB modelini aldım yani öyle bezdirdiler ki kulaklık hediyeniz de sizin olsun dedim,Teknosa'da %3 ekstra bir indirim hakkım vardı ve 13.095 liraya aldım.

    15 gün kadar S23 ve bir kaç ayda Honor 70 kullanan biri olarak açıkcası S23 kasasına benzer şekilde üretilmesi nedeniyle A54'ü baya heyecanla bekledim,bunun nedeni S23 serisine benziyor alem S23 serisinden sansın durumu falan değil bu tasarım şeklinin çok hoşuma gitmesi ve önceki A serileri gibi full plastik hissiyatı olmamasındandı.

    Bir kaç saatlik kurulum,ayar,kullanım izlenimlerimi fikir edinmeniz açısından paylaşmak istedim altta da başlıklar halinde dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

    *GÖRÜNÜM/HİSSİYAT
    Daha önceki A serileri gibi çıt kırıldım plastik izlenimi vermiyor,kasada kullanılan tok bir plastik ve arka kapağın cam olması güzel bir görünüm ve kullanım hissiyati veriyor.202 gram ağırlığı yaklaşık 170 gram bir cihazdan geçince biraz fark ediliyor ancak zamanla alışılabilecek bir hissiyatı var yani "tuğla gibi bu telefonu nasıl kullanırım"dedirtmedi.

    *EKRAN
    Özellikle otomatik aydınlatması oldukça iyi ve 1000 nit olması nedeniyle gayet iyi parlaklığa çıkabiliyor,ekran super amoled ancak görüntü kalitesi noktasında dynamic amoled gibi bir hissiyat var sanki ikisi arasında bir konumlandırılmış bir hali var demek daha doğru olacaktır.Youtube'da 4K HDR desteği var.Gerek 120 gerekse 60 hrz kullanımda akıcılığı gayet güzel ancak aldıktan hemen sonra kullanmadan 5D cam ekran koruyucu taktırdığımdan hassasiyetinde bir gariplik var gibi geldi farklı bir ekran koruyucu alıp deneyeceğim şu an anlamlandıramadığım fazla hassas bir hali var bazen alakasız tepkimeler veriyor.Bunun haricinde ekran görüntü kalitesini çok beğendim.Ekran çıtaları videolarda baya kalın duruyor ama canlı olarak o kadar da gözüme batmadı yani yıl 2023 yine de bu denli kalınmış hissi veren bir halde tasarlamasalarmış iyiymiş ama dediğim gibi çok da batmadı.

    *KAMERA
    Pek kamera odaklı bir kullanıcı değilim o nedenle bu noktada uzun uzun ahkam kesememem daha doğru olur ama gerek arka gerekse ön kamera öyle atla deve bir performansa sahip değil,S23 kamerasıyla kıyaslamam zaten olmaz ama Honor 70'in bile getir götürünü yapar yani bu kısımdan daha iyi anlayan arkadaşlarım vardır dediğim gibi ben kamera odaklı kullanan biri değilim ama bendeki izlenimi kamerası pek başarılı değil,kamera odaklı bakan ya da önem veren arkadaşlara tavsiyem canlı olarak cihazı bir şekilde görüp fotoğraf çekmeden almaması yönünde olacak.

    *PİL
    Alıp kurulum yaptım akabinde kendi klasik ayarlarım vs derken 4 saat 11 dk ekran süresinde %95'ten an itibariyle % 53'e düştü yani %42 ile 4 saat üzerinde ekran süresi verdi.Bunun kabaca 2.5 saati wifi 1.5 saatini de hücresel veriyle kullandım.Genelde su gibi gitmesine alıştığım bir Samsung olmadığı izlenimini hemen verdi zamanla daha oturacak ve daha sağlıklı sonuçlar paylaşabileceğim.

    *HOPARLÖR/KULAKLIK
    Hoparlör ses kalitesi bence oldukça iyi örneğin S23 serisinde ses kalitesi olarak farklılığı S22'de kullanmış biri olarak çok beğenmiştim,diğer A serisi cihazlara göre çıkan ses çok daha kaliteli,tok ve güzel geldi.S23 serisinde nasıl bir geliştirme olduysa A54'de ses kalitesinde diğer A serisi cihazlara göre farklı diyebilirim.
    Kulaklık ses kalitesi de gayet iyi özellikle baslar inanılmaz güzel,şahsen Realme Buds Air 2 BT kulaklık kullanıyorum ve son bir yıldır kullandığım tüm cihazlarda bunu kullandığımdan ses olarak kıyaslamayı buna göre yapabiliyorum.S23 ile duyduğum ses kalitesine yakın bir performans veriyor.Bildirim,arama sesleri gayet yüksek ve temiz kısaca ses kalitesi olarak beni oldukça memnun etti.

    *GENEL DEĞERLENDİRME
    Haptic motor olayı çok güzel bir hissiyat veriyor o titreşim motorlarında olan car car ses olmaması ve basış anındaki hissiyat harika,S21/S22'nin titreşimi halt etmiş S23 ile aynı kalibrede bir durumu var desem abartmış olmam.

    Ben Yeşil rengini aldım ve ilk kez siyah haricinde bir renk telefon almış oldum videolarda falan görünenden daha sempatik bir renk yani ne yeşil ne limon yeşili ne sarı arada kalan ilginç bir renk,görmeden aldığımdan acaba çok cırtlak bir renkse bizi bozmasın diye tereddütüm oldu ama :) ilk kez bir renk farklı ve sempatik gelince almış oldum,ben oldukça beğendim.

    Sonuç olarak S23'ün tasarım şeklini beğenmemden bu cihaz ilgimi çekmişti 6.1 inç bana biraz küçük geliyordu rakam olarak da bütçemi aşardı,6.6 inç S23 Plus tam benlik derdim ama bu ekonomide ona hiç çıkamam ve almazdım geriye kalan makul denecek fiyatlı bu arkadaştı ve beni ekran boyutu,S23 ile benzer ses performansı,haptic motoru vs yukarıda yazdığım benzerlikleriyle ya da özellikleriyle cidden mutlu eden bir cihaz ve tercih oldu,bir şey satın alacakken kullanıcı yorumlarını nette tırım tırım arayan biri olarak bilerek uzunca paylaşmak istedim.Beni tatmin ve memnun etti yine de mümkün olduğunca canlı olarak kendiniz görüp akabinde kendi hissiyatınıza göre karar verin malum herkesin beklenti ve bakışı farklıdır,ben kendi penceremden paylaştım,uzun oldu biliyorum ama bir daha böyle detaylı paylaşamayabilirdim o nedenle hepsini aradan çıkardım artık kusuruma bakmayın :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdbjk

    Samsung Türkiye artık delirtip bir türlü siparişi kargolamayınca ve ne zaman yollanacak sorusuna gak guk cevap vermelerinden de bıkınca siparişi iptal edip Teknosa'dan aynı gün teslimatla 256 GB modelini aldım yani öyle bezdirdiler ki kulaklık hediyeniz de sizin olsun dedim,Teknosa'da %3 ekstra bir indirim hakkım vardı ve 13.095 liraya aldım.

    15 gün kadar S23 ve bir kaç ayda Honor 70 kullanan biri olarak açıkcası S23 kasasına benzer şekilde üretilmesi nedeniyle A54'ü baya heyecanla bekledim,bunun nedeni S23 serisine benziyor alem S23 serisinden sansın durumu falan değil bu tasarım şeklinin çok hoşuma gitmesi ve önceki A serileri gibi full plastik hissiyatı olmamasındandı.

    Bir kaç saatlik kurulum,ayar,kullanım izlenimlerimi fikir edinmeniz açısından paylaşmak istedim altta da başlıklar halinde dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

    *GÖRÜNÜM/HİSSİYAT
    Daha önceki A serileri gibi çıt kırıldım plastik izlenimi vermiyor,kasada kullanılan tok bir plastik ve arka kapağın cam olması güzel bir görünüm ve kullanım hissiyati veriyor.202 gram ağırlığı yaklaşık 170 gram bir cihazdan geçince biraz fark ediliyor ancak zamanla alışılabilecek bir hissiyatı var yani "tuğla gibi bu telefonu nasıl kullanırım"dedirtmedi.

    *EKRAN
    Özellikle otomatik aydınlatması oldukça iyi ve 1000 nit olması nedeniyle gayet iyi parlaklığa çıkabiliyor,ekran super amoled ancak görüntü kalitesi noktasında dynamic amoled gibi bir hissiyat var sanki ikisi arasında bir konumlandırılmış bir hali var demek daha doğru olacaktır.Youtube'da 4K HDR desteği var.Gerek 120 gerekse 60 hrz kullanımda akıcılığı gayet güzel ancak aldıktan hemen sonra kullanmadan 5D cam ekran koruyucu taktırdığımdan hassasiyetinde bir gariplik var gibi geldi farklı bir ekran koruyucu alıp deneyeceğim şu an anlamlandıramadığım fazla hassas bir hali var bazen alakasız tepkimeler veriyor.Bunun haricinde ekran görüntü kalitesini çok beğendim.Ekran çıtaları videolarda baya kalın duruyor ama canlı olarak o kadar da gözüme batmadı yani yıl 2023 yine de bu denli kalınmış hissi veren bir halde tasarlamasalarmış iyiymiş ama dediğim gibi çok da batmadı.

    *KAMERA
    Pek kamera odaklı bir kullanıcı değilim o nedenle bu noktada uzun uzun ahkam kesememem daha doğru olur ama gerek arka gerekse ön kamera öyle atla deve bir performansa sahip değil,S23 kamerasıyla kıyaslamam zaten olmaz ama Honor 70'in bile getir götürünü yapar yani bu kısımdan daha iyi anlayan arkadaşlarım vardır dediğim gibi ben kamera odaklı kullanan biri değilim ama bendeki izlenimi kamerası pek başarılı değil,kamera odaklı bakan ya da önem veren arkadaşlara tavsiyem canlı olarak cihazı bir şekilde görüp fotoğraf çekmeden almaması yönünde olacak.

    *PİL
    Alıp kurulum yaptım akabinde kendi klasik ayarlarım vs derken 4 saat 11 dk ekran süresinde %95'ten an itibariyle % 53'e düştü yani %42 ile 4 saat üzerinde ekran süresi verdi.Bunun kabaca 2.5 saati wifi 1.5 saatini de hücresel veriyle kullandım.Genelde su gibi gitmesine alıştığım bir Samsung olmadığı izlenimini hemen verdi zamanla daha oturacak ve daha sağlıklı sonuçlar paylaşabileceğim.

    *HOPARLÖR/KULAKLIK
    Hoparlör ses kalitesi bence oldukça iyi örneğin S23 serisinde ses kalitesi olarak farklılığı S22'de kullanmış biri olarak çok beğenmiştim,diğer A serisi cihazlara göre çıkan ses çok daha kaliteli,tok ve güzel geldi.S23 serisinde nasıl bir geliştirme olduysa A54'de ses kalitesinde diğer A serisi cihazlara göre farklı diyebilirim.
    Kulaklık ses kalitesi de gayet iyi özellikle baslar inanılmaz güzel,şahsen Realme Buds Air 2 BT kulaklık kullanıyorum ve son bir yıldır kullandığım tüm cihazlarda bunu kullandığımdan ses olarak kıyaslamayı buna göre yapabiliyorum.S23 ile duyduğum ses kalitesine yakın bir performans veriyor.Bildirim,arama sesleri gayet yüksek ve temiz kısaca ses kalitesi olarak beni oldukça memnun etti.

    *GENEL DEĞERLENDİRME
    Haptic motor olayı çok güzel bir hissiyat veriyor o titreşim motorlarında olan car car ses olmaması ve basış anındaki hissiyat harika,S21/S22'nin titreşimi halt etmiş S23 ile aynı kalibrede bir durumu var desem abartmış olmam.

    Ben Yeşil rengini aldım ve ilk kez siyah haricinde bir renk telefon almış oldum videolarda falan görünenden daha sempatik bir renk yani ne yeşil ne limon yeşili ne sarı arada kalan ilginç bir renk,görmeden aldığımdan acaba çok cırtlak bir renkse bizi bozmasın diye tereddütüm oldu ama :) ilk kez bir renk farklı ve sempatik gelince almış oldum,ben oldukça beğendim.

    Sonuç olarak S23'ün tasarım şeklini beğenmemden bu cihaz ilgimi çekmişti 6.1 inç bana biraz küçük geliyordu rakam olarak da bütçemi aşardı,6.6 inç S23 Plus tam benlik derdim ama bu ekonomide ona hiç çıkamam ve almazdım geriye kalan makul denecek fiyatlı bu arkadaştı ve beni ekran boyutu,S23 ile benzer ses performansı,haptic motoru vs yukarıda yazdığım benzerlikleriyle ya da özellikleriyle cidden mutlu eden bir cihaz ve tercih oldu,bir şey satın alacakken kullanıcı yorumlarını nette tırım tırım arayan biri olarak bilerek uzunca paylaşmak istedim.Beni tatmin ve memnun etti yine de mümkün olduğunca canlı olarak kendiniz görüp akabinde kendi hissiyatınıza göre karar verin malum herkesin beklenti ve bakışı farklıdır,ben kendi penceremden paylaştım,uzun oldu biliyorum ama bir daha böyle detaylı paylaşamayabilirdim o nedenle hepsini aradan çıkardım artık kusuruma bakmayın :))
    Hayırlı uğurlu olsun, kamera odaklı birisi olarak inşallah dediğin gibi kötü değildir. Mağaza da test edeyim en iyisi o yönünü. Birde kılıf siparişi verdin mi? Hangisini araştırıyorsun? Ben a52 için 3 parçalı olanı almıştım çok memnunum aynısı çıkar yine umarım.
    https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a52-kilif-3-parcali-360-tam-korumali-rubber-ays-kapak-siyah-23226



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 25 Mart 2023; 3:40:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Kılıf ve ekran koruyucu tercihlerinizi de paylaşın dostlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler,kılıf vs bakmadım pek,dün aksesuarcıda denk gelince bu lansman dedikleri içi kadifemsi olan silikon bir kılıf bir de cam tarzda olan ekran koruyucusu vardı hazırda onları aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.