Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.727
Cevap
162
Favori
599.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'u kınamıştık ama Apple'da AI özelliklerini sadece 15 Pro serisine getiriyor. 14 serisine bile yok düşünün, yalnız AI de Apple chatgpt ile arşa çıkarmış, Samsung'un AI çocuk oyuncağı gibi kaldı.

Bakalım Samsung seneye nasıl bi karşılık vericek, a54 e zaten pek bi beklentim yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neanderthalin N kullanıcısına yanıt

Benim en çok beğendiğim özellikler artık iPhoneların klavyede kaydırarak yazma, arama klavyesine t9 desteği, mesaj zamanlama, simgelerin görüntüsünü ve yerlerini değiştirme imkanı oldu. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

Kilit ekranındaki arama ve kamera simgelerini değiştirme, uygulama gizleme ve kilitleme, hatırlatıcıları takvime dahil etme gibi opsiyonların sunulması da güzel. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

Cidden özelleştirme işi çok nostaljik hissettirdi adamlar resmen jailbreak ile yapılan düzenlemeleri özellik diye eklediler yıllar sonra. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

Google'a da ders olsun, çirkin material you görüntüsü ve renklendirmeleri kendi uygulamaları hariç hiçbi işe yaramıyo. Hele Samsung'da renk paleti falan hiç uyuşmuyor. Tasarım olarak değerlendiriyorum tabi.

Samsung'un da bu tip minik minik yenilikleri göstermesi lazım, bi önceki mesajımda belirttiğim gibi yığınla özellik ve özelleştirme var tanıtsana şunları adam akıllı.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Selam dostum. Uygulama gizleme nasıl yapabiliriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ana ekranda boş yere basılı tut, ayarlara gir. Orada olması lazım uygulamaları gizle diye, listeden uygulamayı seçiyorsun menüde gözükmüyor ama arama kısmına yazınca geliyor.

evet hocam pil koruma seçenekleri değiştirildi, %80 artık sınır. isterseniz rutin ekleyerek %85'e çekebilirsiniz istediğiniz gibi.

Bayram hediyesi yeni duvar kağıdı koleksiyonu hazır ;) hepsi telefona yakışır derecede kaliteli.

https://jmp.sh/gP6AggmR

(download butonuna tıklayarak indirin)

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Bu görselde de ki resim içinde yok hocam bu arada emeğine sağlık iyi bayramlar şimdiden

• atila-35 kullanıcısına yanıt

Onu kilit ekranındaki efektlerle yaptım :) orjinali sarı olan.

• İyi bayramlar arkadaşlar,konu dışı ama bişey soracaktım samsung şarj kablosu lazım bana uygun yollu kaliteli uzun ömürlü hangi markayı tavsiye edersiniz? Link varmı rica etsem? Ugreen aldım 14 ay oldu ancak oda bi takınca 3 saat dolum süresi gösteriyor 5den 80e kadar, zaten pil koruma ayarı var 80de duruyor. Çıkarıp geri takınca 1 saat 35 gösteriyor. Samsung orijinal kablosuda aynı şekilde bi normal gösteriyor bi 3-4-5 saat gösteriyor. Devamlı prizde takılı oldukları için mi bozuluyor kablolar acaba? Asla hızlı şarj yapmıyorum zaten, başlıklarda orijinal kutu içinden çıkan samsung başlıkları.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Neanderthalin N kullanıcısına yanıt
    5den 80e kadar 1 buçuk saat gösteriyor ona razıyım ama bazen taktıktan bikaç dakika sonra bakıyorum 3-5 saat gösteriyor o sıkıntı, kontrol etmek lazım devamlı

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Ben Anker 312 ve Anker Powerline III şarj kablosu almıştım Amazon'da indirimdeyken. Orijinal adaptör ve kablosu da var ikisinin de süreleri aynı. Ugreen ve Baseus için de iyi diyorlar hep ama onların dönüştürücü ve kabloları bende işe yaramadı, ne Samsung ne diğer cihazlar hemen iade ettim. :) Anker iyidir.

Ben bu sorunla sadece TTEC ve no-name kablolarla veya düşük kalite powerbank kullanırken karşılaşmıştım sanırım. Neanderthalin'in bahsettiği gibi bir durum olabilir.  Devamlı prizde takılı olmaları sorun teşkil etmemeli aslında. Yine de kafam rahat etsin derseniz Schneider marka anahtarlı veya akım korumalı priz alıp kullanmadığınızda kapatabilirsiniz(ben sürekli açık kullanıyorum bu arada).

2. Telefon olarak kullanıyorum orta seviye olmasına rağmen üst segmenti aratmıyor performans olarak. A55 e geçme düşüncelerim vardı ama oda exynoslu olunca vazgeçtim, çok bi fark yok. Tabi gelişmeleri gene takip ediyorum. Bilgilendirmek adına yakında s24Fe çıkıcakmış ama oda exynoslu olucak o yüzden değmez. Fakat seneye s25 serisi hepsi snapdragonlu olucakmış o zaman iyi bir kampanya olursa s25'e geçilebilir.

• Sizce a35 mi a54 mi genel toplamda hangisi daha iyi olur hangisi daha sorunsuz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.